Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
Produktbeskrivelse

Hundetegn fra My Family i lakeret metal med tilhørende metalring, som hurtigt og nemt påmonteres i hundens halsbånd.

Det er lovpligtigt at bære hundetegn
Ifølge lovgivningen i Danmark, skal alle hunde over 4 måneder bære hundetegn. Hundeloven siger således: ”§1 Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse” og ”§12 Med bøde straffes den, der overtræder §1”.

Det er derfor strafbart og ulovligt, at undlade et hundetegn i halsbåndet til din hund, og du risikerer at få en bøde ifølge hundeloven. Ifølge ovenstående bestemmelser skal et vejrbestandigt hundetegn sidde fast i et halsbånd og være forsynet med en indgravering eller prægning med:

  • Ejerens navn
  • Fulde adresse

Foruden hundeejerens navn og adresse anbefaler vi, at du også indgraverer et telefonnummer i hundetegnet. Det gør det nemmere for andre at kontakte dig, hvis din hund løber væk hjemmefra og bliver fundet af andre. Det kan diskuteres, om det er en god idé, at indgravere hundens navn og chipnummer, da nogle mennesker desværre kan vælge at misbruge dette til deres egen fordel.

OBS!
Des flere informationer du angiver, jo mindre vil bogstaverne på hundetegnet blive.

Specifikationer
Varenummer 8058773270917
Vægt 100 g
Mærke my family
Dyr hund
Funktion navnetegn
Farve grå
Type hundehoved
Ingredienser
}