Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
HVID/GRÅ MED METALLÅGE
TIL TRANSPORT AF SMÅDYR
GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
Produktbeskrivelse
Denne smarte Sensibowl fra Moderna er designet til at tage ergonomiske hensyn til din hund eller kat, så dit dyrs hals og nakke har en mere naturlig vinkel, når den skal have maden eller vandet op af skålen. 

Moderna har også taget hensyn til din kat og dens følsomme knurhår. Derfor er skålen lavet en smule aflang, så der også er plads til knurhårene, uden de bliver bukket, når den drikker eller spiser. 

For at skålen ikke skal skride rundt på gulvet når din kat eller hund spiser eller drikker af skålen, har skålen en gummikant hele vejen rundt, så den har sværere ved at glide og samtidig gør skålen mere behagelig for dig at samle op. 

For at du kan få et bedre greb, når du skal samle skålen op fra gulvet eller sætte den igen, er skålen designet med en forhøjning på bagsiden, der fungerer som et håndtag, så du let kan få hånden under skålen, uden at fingrene er i vejen. 

Skålen er godkendt af fødevarestyrelsen, hvilket betyder, at det plastik, skålen er lavet af, ikke indeholder BPA eller giftstoffer. Når skålen begynder at blive lidt ulækker, kan du komme den i opvaskemaskinen, så den bliver ren igen. 

Skålen er dobbelt, så du kan servere mad og vand i den samme skål.
Specifikationer
Varenummer 5412087017515
Vægt 450 g
Længde 29
Bredde 15
Højde 5,6
Mærke moderna
Dyr hund
Materiale plast
Funktion foder & vand
Størrelse small 0 - 10 kg
Farve sort
Type dobbelt
Ingredienser
}