Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Når du vælger at have fugle som kæledyr
Er der indtil flere ting, som du skal være opmærksom på. For det første er det værd at notere sig det faktum, at fugle er meget sociale dyr fra naturens side. Derfor er det en rigtig god idé at holde flere fugle i samme fuglebur og at placere fugleburet et sted i huset, hvor du ofte færdes.  Grundet fuglenes sociale natur kan du med en stor portion tålmodighed også gøre dem meget tillidsfulde. Derudover er det også vigtigt, at du på daglig basis, får aktiveret din fugl ved hjælp af diverse fuglelegetøj. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af fuglelegetøj, så du har mulighed for at finde det helt rigtige fuglelegetøj til din fugl.

Hvad skal jeg bruge af tilbehør og udstyr, når jeg vil holde fugl?
Når du vælger at blive fugleejer, er der lidt forskellige basisting, som du bør anskaffe dig. Og så er det jo heldigt, at vi her hos Lavprisdyrehandel har alt i udstyr og tilbehør til fugle. Kig nærmere her på siden og find alt, hvad du behøver. En af de helt basale ting, som du bør anskaffe dig, er fuglesand.

Bredt udvalg af groft og fint sand til fugle
Der er flere årsager til, at du skal købe fuglesand til din fugl. Fuglesand indeholder nemlig en række kalkstoffer, som hjælper på din fugls fordøjelse og sikrer den et sundt stofskifte. Hos os finder du altid et udvalg af såvel fint som groft fuglesand. En anden basal ting er sandpapir.

Stort udvalg af sandpapir af høj kvalitet til dit fuglebur
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af sandpapir. Ved at lægge sandpapir i bunden af dit fuglebur, gør du selve rengøringen af dit fuglebur meget nemmere. Typisk anbefaler vi, at du rengør din fugls bur to gange ugentligt som minimum. Under rengøringen er det vigtigt, at du vasker bunden, siddepindene og fuglelegetøjet af med varmt vand, så eventuelle fugleklatter bliver fjernet. Din fugl foder- og vandskål bør rengøres på daglig basis. I hvert fald en gang om måneden bør du desuden vaske tremmerne i fugleburet af med varmt vand. Brug endelig ikke diverse former for rengøringsmidler, da du så kan risikere at din fugl bliver syg efterfølgende, hvis den eksempelvis har bidt i tremmerne eller fuglelegetøjet. Herudover er sandpapir også med til at slibe og vedligeholde din fugls kløer. Derfor kan du hos os også købe sandrør, som du kan montere på siddepindene i dit fuglebur. På den måde bliver din fugls kløer vedligeholdt på daglig basis.

Køb mineralsten og kalksten til fugle hos Lavprisdyrehandel
Udover fuglesand og sandpapir bør du også sørge for, at der er en mineralsten i dit fuglebur. Mineralsten er med til at sikre, at din fugls knogler forbliver stærke og især ynglende fugle og fugleunger har behov for et ekstra kalktilskud.  Mineralsten hjælper desuden også med at slibe og vedligeholde din fugls næb og kløer. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af mineralsten i mange forskellige smagsvarianter. Udover kalk har fugle også brug for kobber. Kobber er nemlig med til at sikre din fugl en sund hud og flot fjerdragt. Derudover har fugle også brug for svovl – især i forhold til at sikre deres fertilitet og kvaliteten af fjerene. Endelig kan det også være en rigtig god idé at supplere din fugls daglige kost med kul, da kullet hjælper med at forbedre din fugls fordøjelse. Hos os kan du købe
naturligt trækul, som du blot drysser en knivspids af på din fugls foder 2-3 gange om måneden.

Nyttige sepiaskaller og gritskaller til fugle
Udover mineralsten har vi også et udvalg af sepiaskaller og gritskaller. Sepiaskaller er lavet af blæksprutters skelet. Derfor er sepiaskallen også meget hård på den ene side og utrolig blød på den anden side. Sepiaskaller indeholder både salt, jod og kalk, hvorfor de er særligt velegnede til ynglende fugle og fugleunger, der jo som bekendt har brug for ekstra kalk. Gritskaller er rigtig gode at give til din fugl, hvis du oplever, at den har problemer med dens fordøjelse. Når du giver din fugl gritskaller, giver du nemlig din fugl noget hårdt at bearbejde fuglefrøene med. Du skal blot blande en teskefuld af gritskallerne i din fugls foder to gange om ugen. Så vil du se en markant forbedring af din fugls fordøjelse. Når du supplerer din fugls daglige foderindtag med mineraler, styrker du både din fugls tarmflora, hud, fjer, næb og kløer. Her hos Lavprisdyrehandel ved vi, hvor vigtigt det er at give din fugl en god start på dens nye tilværelse i sit nye hjem. Derfor finder du alt i basisudstyr og tilbehør hos os.

Køb mineralsten og sand til dine fugle hos Lavprisdyrehandel
Hos os finder du altid et bredt udvalg af mineralsten og sand til markedets absolut skarpeste priser. Hos os kan du spare helt op til 50 procent i forhold til vejledende markedspriser. Jo mere du køber hos os, jo større bliver din rabat. Hos Lavprisdyrehandel vil vi være billigst. Hvis du derfor finder en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen en til en. Vi har alt til fugle til priser, hvor alle kan være med. Selvom vi har så lave priser som vi har, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer. Vi får udelukkende produkter fra de førende producenter af fugleudstyr og tilbehør. Er du i tvivl om, hvilke mineralsten og hvilket sand du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på
kundeservice@lavprisdyrehandel.dk Der sidder vores kundeservicepersonale altid klar til at besvare eventuelle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

Når du køber mineralsten og sand til dine fugle hos os
Så leverer vi det direkte hjem til dig inden for 1 til 4 hverdage. Hvis du køber varer hos os for minimum 699 kr., så får du dem tilmed leveret fragtfrit. Forventer du ikke at være hjemme ved levering, kan du også vælge at få dine varer leveret til din nærmeste pakkeshop.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk