Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag produktet ZooLac Propaste

ZooLac Propaste er et middel mod diarré, som produceres af den danske virksomhed ChemVet A/S. Virksomheden ChemVet blev grundlagt i 1984 og har hovedsæde i Silkeborg. ChemVet er primært kendt for at producere vacciner, probiotika, receptpligtige præparater og plejeprodukter til husdyr, produktions- og selskabsdyr. I dag forhandles en lang række af ChemVets produkter også internationalt. ChemVets produkter er kendetegnet ved at være kvalitetsprodukter, som desuden fås til en rigtig god pris.

Har din hund eller kat diarré?

Diarré er noget rigtig lort – for såvel kæledyr som kæledyrsejer. For det første er det rigtig træls at rydde op efter, og for det andet er diarré med til at afkræfte dit dyr. Diarré er som bekendt betegnelsen for hyppig og tynd afføring. Har dit kæledyr diarré vil det ofte også døje med opkast, forhøjet kropstemperatur, væsketab, spisevægring, depression og eventuelt mavesmerter. Når man taler om diarré, kan man tale om to forskellige former for diarré, nemlig: Akut diarré som typisk står på et par dage, og kronisk diarré som kan vare flere uger.

Diarré kan opstå af flere forskellige årsager. Det kan for det første skyldes noget, som dit kæledyr har spist. For det andet kan diarré skyldes, at du har overfodret dit kæledyr eller skiftet fra en type foder til en anden. Derfor er det altid en god idé, at udskifte foder gradvist.

Diarré kan imidlertid også skyldes, at din hund eller kat har foderallergi. Ved mistanke om foderallergi kan det være en rigtig god idé at tage forbi dyrlægen og få fundet ud af, hvad det er, som kæledyret helt præcist ikke kan tåle. På den måde kan du også lettere fremadrettet undgå netop de fødevarer. Derudover kan diarré også skyldes sygdomsfremkaldende bakterier, parasitter, virus eller en decideret svampeinfektion.

Endelig kan diarré skyldes stress og angst. Hvis du har et stressramt kæledyr, vil du typisk kunne se det ved, at dit kæledyr har en urolig adfærd og undgår social kontakt. Kæledyr vil ofte blive ramt af stress og angst, hvis de udsættes for situationer, der gør dem utrygge. Det kan eksempelvis være i forbindelse med nytårsaften.

Diarré ses ofte hos hvalpe, da deres mave- og tarmsystem ikke er fuldt udviklet til at kapere hvalpekosten. Er du i tvivl om, hvad diarréen skyldes, så er det aldrig forkert at tage dit kæledyr en tur forbi dyrlægen.

Hvad er ZooLac Propaste, og hvordan virker det?

Dette er et af de spørgsmål, vi ofte får i kundeservice, da det langt fra er alle kæledyrsejere, der har stiftet bekendtskab med dette vidundermiddel. Med ZooLac Propaste kan du hurtigt få styr på dit kæledyrs maveonde. ZooLac Propaste holder dit kæledyrs mave- og tarmkanal i balance og består af nøje udvalgte naturligt forekommende bakterier, som har en bred og effektiv virkning på alle dele af dine kæledyrs tarme.

Alt i alt indeholder ZooLac Propaste 4,2 milliarder bakterier, pr. ml. Zoolac Propaste virker ved, at nogle af bakterierne danner en naturligt beskyttende barriere i tarmene, som forhindrer skadelige bakterier i at angribe tarmvæggen. Skulle der alligevel slippe skadelige bakterier ind, angribes disse af de gavnlige bakterier fra ZooLac Propaste. Herved begrænses de skadelige bakteriers vækst, hvilket bidrager til at genoprette den normale tarmfunktion. Eftersom ZooLac Propaste udelukkende indeholder naturlige tarmbakterier, kan de skadelige bakterier ikke blive resistente overfor ZooLac Propaste.

Hvordan bruger man ZooLac Propaste?

ZooLac Propaste er et effektivt middel mod diarré, hvilket betyder, at du hurtigt vil kunne se en markant forskel på såvel dit kæledyrs humør som dets afføring. ZooLac Propaste er meget let at dosere og smager tilmed godt. Hunde og katte er vilde med ZooLac Propaste og spiser det faktisk med største fornøjelse, næsten som var det en godbid. Når du skal give dit kæledyr ZooLac Propaste indstiller du sprøjten på den ønskede mængde og sprøjter det direkte ind i munden på dit kæledyr. Hvis du har et kæledyr som du ved døjer med diarré i perioder, kan du også bruge ZooLac Propaste forebyggende ved at give dit kæledyr en dosis 1-2 gange dagligt. Hvis du har et kæledyr med akut diarré er det vigtigt, at du sørger for, at den første dosis er dobbelt. Ellers vil du ikke kunne standse diarréen. Er du i tvivl om, hvordan du bruger ZooLac ProPaste, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeserviceafdeling på: Kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer og giver dig gerne et par gode råd med på vejen.

Hvad skal du være særligt opmærksom på ved diarré?

Hvis du har en hund eller kat med diarré, er det vigtigt, at du sikrer dig, at dit kæledyr får rigeligt med væske. Årsagen til det er, at kæledyret mister en masser væske, når den er ramt af diarré. Kan du ikke få dit kæledyr til at drikke, skal du omgående kontakte din dyrlæge. Hvis du er i tvivl om, hvad der giver dit kæledyr diarré, kan du med fordel faste dit kæledyr i op til 12 timer og så efterfølgende give det små letfordøjelige måltider. Efter en uges tid vil du formentlig opleve, at dit kæledyrs mave og afføring har bedret sig, og du kan herefter gradvist vende tilbage til at give dit kæledyr normalt foder. I den forbindelse kan du også bruge ZooLac Propaste til at genoprette tarmfloraen i dit kæledyrs mave.

Køb ZooLac Propaste hos Lavprisdyrehandel.dk allerede i dag

Vi har ZooLac Propaste til markedets absolutte skarpeste priser. Køb ZooLac Propaste i dag og spar mange penge. Hos os sparer du helt op til 20 procent på de vejledende udsalgspriser, som vores konkurrenter sælger ZooLac Propaste til. Når du køber ZooLac Propaste hos os, så leverer vi det direkte til din dør inden for 1 – 4 hverdage.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk