Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om mærket Whiskas

Whiskas har siden 1958 stået for kvalitet til katte. Det sælges over hele verden og er ejet af det amerikanske selskab Mars. Whiskas er kendt for at forhandle både tørfoder og vådfoder og sælges i letgenkendelig lilla emballage med billede af en sød kat på. Hos lavprisdyrehandel.dk kan du finde et bredt udvalg af deres kattemad og godbidder, både til killinger og voksne katte.

Om Whiskas kattemad

Når du køber Whiskas kan du være sikker på, at du altid får det bedste til din kat. Der er tænkt over den gode smag, uden det går ud over ernæringen for din kat. Whiskas har ansat kokke, der hele tiden arbejder med at udvikle nye produkter og forbedre de nuværende produkter og kvaliteten er altid i højsædet i produktionen. Så du kan med tryghed købe Whiskas til din kat og være sikker på, at din kat får dækket alle sine ernæringsmæssige behov og en god smagsoplevelse. Alle produkterne er fulde af gode og naturlige ingredienser. Kattemaden er ernæringsmæssigt komplet og afbalanceret og hjælper din kat til et sundere og gladere liv. Det er ikke for ingenting, at deres slogan er: ”Katte ville vælge Whiskas!”

Tørfoder og vådfoder

Whiskas tilbyder både tørfoder og vådfoder, og vi anbefaler, at du kombinerer de to slags foder. Tørfoder er knasende sprødt og kan stå fremme hele dagen, så katten kan spise, når den har lyst. Vådfoder skal spises hurtigt, så det er vigtigt, at du ikke serverer mere ad gangen, end katten kan spise. Vådfoder skal helst serveres ved stuetemperatur, da det fremmer smagen. Whiskas vådfoder kommer i portionsposer, så du slipper for at skulle gemme en halv portion til senere, da posens størrelse er tilpasset, hvad katten normalt kan spise.

Whiskas killingemad

Killinger har andre ernæringsmæssige behov end voksne katte blandt andet, fordi de vokser og udvikler sig, og fordi de er fulde af energi og derfor bevæger sig hele tiden. Når du køber killingefoder fra Whiskas kan du være sikker på, at din killing får dækket alle sine ernæringsmæssige behov. De første uger af killingens liv lever den af mælk fra sin mor, men når den er vænnet fra, kan du med fordel give den Whiskas Junior, der er beregnet til killinger fra 2-12 måneder. Killingefoderet indeholder ekstra e-vitamin og taurin, der styrker et naturligt immunforsvar og kalcium, der hjælper til at bygge stærke knogler og tænder. Foderet er specielt udviklet til at understøtte en sund vækst, og samtidig er der tænkt på smagen, så din killing nyder sin mad. Husk at killingens mavesæk er ganske lille, så den har brug for mange små måltider i løbet af en dag, så giv den mad op til seks gange om dagen.

Whiskas kattemad til voksne katte

Den voksne kat er mindre energisk end killinger og har derfor brug for foder, der er mindre energitæt end killingefoder. Mens mad til killinger er beregnet til udvikling, er foder til voksne katte beregnet til vedligeholdelse af kroppen. Foderet er afbalanceret og udviklet ud fra videnskabelig forskning i kattens ernæringsmæssige behov, så din kat er sikret et få et godt og sundt liv. Foderet til voksne katte indeholder blandt andet zink, der bidrager til sund hud og blank pels, og det indeholder naturligvis ingen kunstige smags-, farve- og aromastoffer eller konserveringsmidler.

Whiskas kattemad til seniorkatte

Kattens ernæringsmæssige behov ændrer sig gennem livets faser og ligesom den voksne kat har andre behov end killingen, har seniorkatten over syv år også andre behov end den havde tidligere. Derfor har Whiskas udviklet kattemad specielt til de ældre katte. Seniorkattefoder er tilsat ekstra e-vitaminer og mineraler, der styrker det naturlige immunforsvar og taurin, der hjælper med at opretholde et sundt hjerte og et skarpt syn. Ydermere er der zink i, som bidrager til sund hud og blank pels.

Whiskas godbidder

Katte elsker at få godbidder, præcist som mennesker også kan lide snacks. Derfor har Whiskas udviklet en række snacks, du kan give til din kat som belønning eller blot ren og skær forkælelse. Når du giver din kat godbidder er det vigtigt, at du skærer tilsvarende ned på den daglige mængde foder, så katten ikke bliver overvægtig. Godbidderne er tilskudsfoder og kan ikke erstatte fuldfoder, men kan gives som supplement. Der er naturligvis tænkt på ernæring i udvikling af godbidderne, ligesom smagen er det helt centrale i de enkelte bidder.

Din kats spisevaner

Tamkatten er i familie med naturens store katte såsom tigre og jaguarer og er som de store vildkatte et rovdyr. Det betyder, at den har brug for kød af en god kvalitet i sit daglige foder, og det får du ved at vælge Whiskas. Din kat har brug for en stor mængde vand hver dag, så det er en god idé at supplere tørkost med vådfoder, da det på den måde bliver lettere for katten at få al den væske, den behøver.

Husk frisk vand til din kat

Sørg altid for at din kat har adgang til rent og friskt drikkevand og rengør vandskålen jævnligt, så vandet bliver ved med at være rent. Hvis din kat både er en ude- og indekat, så sørg for at den har adgang til vand både ude og inde. Nogle katte foretrækker at drikke rindende vand, så du kan med fordel købe en fontæne til katten, så den kan få dækket sit naturlige behov for at drikke.

Din kat er et aktivt rovdyr

Katten er fra naturens side et rovdyr, der skal kæmpe for sin mad og du kan stimulere kattens naturlige instinkter ved at lade den kæmpe for sin mad i dit hjem. Du kan købe en foderbold eller et aktivitetslegetøj, der kan gemme på mad eller godbidder og på den måde få din kat aktiveret. Det forhindrer også, at katten spiser for hurtigt, og det stimulerer katten både mentalt og fysisk, at den skal arbejde for føden.

Køb Whiskas hos lavprisdyrehandel.dk

Hos lavprisdyrehandel.dk kan du købe et varieret udvalg af Whiskas til killing, voksen kat og senior til særdeles attraktive priser, og du kan få det leveret lige til din dør, så du slipper for at bære det hjem fra butikkerne. Nemmere bliver det ikke.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk