Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Stort udvalg af produkter fra Vitakraft til dit kæledyr

Hos Lavprisdyrehandel.dk fører vi mange populære Vitakraft produkter i flere forskellige kategorier. Hos os kan du finde et varieret sortiment til katte, hunde, gnavere, fugle og endda reptiler. Blandt andet har vi snacks, kattegrus, legetøj og andet godt tilbehør, som kan opfylde både dine og dit kæledyrs behov i hverdagen.

Køb Vitakraft til din kat hos Lavprisdyrehandel.dk

Vores sortiment af Vitakraft-produkter til kat består af flere forskellige produkter, der opfylder små som store behov hos din kat. Med dens prangende og flotte emballage har vi eksempelvis Vitakraft Compact kattegrus, som fås med eller uden duft, alt efter hvad du foretrækker. Dens sugeevne er ekstra stærk og effekten er ekstra klumpende og kan fjerne de værste lugtgener. Derudover har vi også et udvalg af velsmagende kattegodbidder fra Vitakraft. Vi har såvel hårde som bløde kattegodbidder fra Vitakraft i et væld af smagsvarianter, herunder kylling, oksekød og ost. Hvis din kat foretrækker flydende kattegodbidder, har vi naturligvis også et udvalg af disse fra Vitakraft med eksempelvis smag af laks. Endelig har vi også et udvalg af vådfoder og kattemad fra Vitakraft. Portionerne er fint anrettet i dåser eller i Vitakrafts flotte hjerteformede beholdere, så netop du og din kat ved, hvor meget der skal serveres.

Velsmagende produkter fra Vitakraft til din hund

Vitakraft har stor fokus på lækre og smagfulde beef-sticks, som hunden kan nyde på en god aften. Ud over dette har de også udviklet mindre snacks, lige til lommen, som er gode til hunde- og lydighedstræning. Når du køber Vitakraft hundegodbidder til din hund, har du også mulighed for at købe produkter, som hjælper din hund med at opretholde sunde gummer og tænder samtidig med, at de nedsætter risikoen for tandsten. Som eksempler herpå kan nævnes Vitakraft Dental Sticks. Dette vil din hund kun takke dig for. Vitakrafts hundegodbidder er desuden kendetegnet ved en sjov og farverig indpakning for at gøre det nemmere for dig som kunde at huske, hvilke hundegodbidder det nu var, at din hund var så vild med.

Alt hvad du behøver til din gnaver fra Vitakraft

Vitakraft tilbyder et varieret sortiment til alle typer og størrelser af gnavere. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi alt lige fra Vitakrafts store startersæt til gnaverfoder, gnaverspåner og gnavergodbidder.

Startersættet, hvori der er inkluderet gnaverspåner, gnaverfoder, gnavergodbidder og hø er optimalt for dig, der aldrig har haft gnaver før og ikke helt ved, hvor du skal starte.

Vitakrafts gnaverfoder er inddelt i grupper, så du nemmere kan finde det helt rigtige gnaverfoder til dit kæledyr. Gnaverfoderet er eksempelvis inddelt efter aldersgrupper, størrelser og smag. Dine gnavere vil elske det varierede, smagfulde og næringsrige foder fra Vitakraft, som du kan finde hos os. Udover gnaverfoder så har vi også et udvalg af gnaverspåner fra Vitakraft, som er bløde som skyer. Gnavere, store som små, vil elske at putte sig og lege i disse spåner.

Så ønsker du at give dine gnavere et topklasse hjem med bløde gnaverspåner og sprøde gnavergodbidder, så er Vitakraft et mærke, som du stærkt bør overveje!

Kalksten, fuglegodbidder og sandhylstre fra Vitakraft til din fugl

Som specialister i snacks til kæledyr, har Vitakraft også et godt udvalg til fugle. Disse snacks er ikke kun til for, at din fugl skal nyde smagen eller få en belønning, når den har udført et trick. Vitakrafts snacks har en større mening bag sig. De er nemlig produceret med henblik på også at aktivere din fugl og slibe dens negle og næb. Frøstængerne fra Vitakraft er med forskellige blandinger af frø, sesam og alverdens krydderier. De forskellige frøstænger indeholder mange vitaminer og kan være med til at afhjælpe forskellige helseproblemer hos din fugl. Eksempelvis skal du ikke stresse over, at din fugl er i gang med at miste noget af sin fjerdragt. Det har Vitakraft nemlig en bestemt frøstang, som kan hjælpe dig med at forebygge. Udover frøstænger med vitaminer fra Vitakraft har vi også et udvalg af kalksten med eller uden vitaminer, som hjælper med at vedligeholde din fugls næb og kløer. Til at vedligeholde din fugl kløer har vi også et udvalg af forskellige sandhylstre fra Vitakraft. Endelig har vi også et bredt udvalg af Vitakraft Menu fuglefoder, som er inddelt i kategorier på vores hjemmeside. På den måde undgår du at få købt det forkerte fuglefoder. Du kan have en papegøje, kanariefugl eller eksempelvis en undulat og stadig finde netop det fuglefoder, som passer til deres behov.

Køb Vitakraft til din reptil hos Lavprisdyrehandel.dk

Reptiler er måske ikke på top ti listen over de mest populære dyr at skaffe sig til hjemmet, men dette stopper ikke Vitakraft eller os i at tilbyde produkter til netop disse dyr. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et stort sortiment af reptilfoder, som er både smagfuldt og næringsrigt. Vi har eksempelvis reptilfoder til skildpadder. Se dine reptiler nyde at spise hver en bid af dette foder uden at gå hen og mangle vitaminer eller næringsstoffer.

Fiskefoder og akvarieudstyr fra Vitakraft

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af fiskefoder, akvarieudstyr og tilbehør. Herudover har vi også et udvalg af fodertilskud som dine fisk vil have godt af at få, da det er med til at styrke deres energidepoter og klargøre dem til vinterhi.

Køb Vitakraft til dit kæledyr hos Lavprisdyrehandel.dk og spar mange penge!

Hos Lavprisdyrehandel.dk køber vi stort ind. Det betyder, at vi har skarpe priser på rigtig mange varer – også mærkevarer ligesom Vitakraft. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på udvalgte produkter, så der er ingen grund til at tøve. Bliv kunde hos os allerede i dag. Køb dine Vitakraft produkter hos os og få det tilmed leveret direkte hjem til din dør. Foretrækker du derimod selv at hente pakken, kan dette også lade sig gøre i en af vores mange pakkeshops. Vi leverer inden for 1 – 4 hverdage.

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk