Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Urine Off

Urine Off produceres af det amerikanske firma Bio-Pro Research, som er et privatejet selskab, der primært fokuserer på bioenzymeret plet- og lugtfjerningsteknologi. Produkterne fra Bio-Pro Research eksporteres i dag til mere end 84 lande. Bio-Pro Research har eksisteret i mere end 12 år, deres label er oversat til 37 sprog, og på et globalt plan tilbyder de mere end 214 produkter.

Hvad er Urine Off?

Du har et problem: Du elsker dine kæledyr overalt på jorden, men urinlugten i dit hus er ved at gøre dig skør! Dyreurin er umiskendelig, stærk og ekstremt vanskelig permanent at fjerne. Vores kæledyr er følsomme skabninger, som desværre af og til ser sig nødsaget til urinere inden for – enten fordi de er glade, nervøse eller bange. Tidligere var lugte og pletter fra katteurin næsten umulige at eliminere. Med Urine Off kan du permanent fjerne lugte og pletter fra dit kæledyrs urin på næsten enhver overflade.

Urine Off er et af de mest kendte produkter fra Bio-Pro Research. Urine Off indeholder ingen hårde kemikalier, der er til fare for hverken mennesker, dyr eller miljøet. Urine Off er udviklet med fokus på hygiejne, sikkerhed og sundhed. Urine Off er sikker at bruge, da det løser de vanskelige udfordringer ved urin, pletter og lugt uden brug af alkohol, ethanol, opløsningsmidler, ammoniak, peroxid, syre, klor og slibemidler. Urine Off er den bedste plet- og lugtfjerner i verden, der bruger naturlig biologisk teknologi til at løse de vanskelige udfordringer ved urinaflejringer. Urine Off er kendt for at eliminere ubehagelige lugte ved at gå direkte ind og nedbryde kilden til lugtene. Det gør Urine Off blandt andet ved at bruge en kombination af naturligt forekommende mikroorganismer og deres enzymer til at fordøje urinsyrekrystallerne (som producerer urinens skarpe aroma) samt urinstoffet (klæbrige substans i urin) og proteinerne (som fremmer patogen vækst). Dette er absolut nogle af de største grunde til, at Urine Off har haft så stor en succes herhjemme og i udlandet.

Hvordan skal Urine Off anvendes?

For at opnå den absolut bedste effekt af Urine Off er det vigtigt, at du putter Urine Off på alle overflader, som har været i kontakt med dit kæledyrs urin. Er urinen trængt dybt ned i i eksempelvis sofaen, så skal du sikre dig, at Urine Off får lov at trænge ordentligt igennem. Vær dog opmærksom på at forskellige overflader kræver forskellige teknikker. Husk også at lade Urine Off være i kontakt med urinpletterne i tilstrækkelig lang tid til, at bioenzymerne kan nedbryde urinkrystallerne. Er der tale om meget gamle urinpletter eller urinpletter, som du har forsøgt at behandle tidligere ved hjælp af andre pletfjerningsmidler, så kan det desuden blive nødvendigt at behandle urinpletterne ad flere omgange med Urine Off. Husk også at jo mere absorberende materialet med urinpletter er, jo mere Urine Off vil du være nødt til at bruge.

Urine Off er et mildt og sikkert plet- og lugtfjerningsmiddel

Urine Off er mild og sikker at bruge omkring dine kæledyr, men du skal aldrig spraye det direkte på dit kæledyr eller på andre mennesker. Derudover er det vigtigt, at du først sprayer Urine Off på et lille område for at sikre dig, at farven på det pågældende materiale ikke bliver misfarvet. Urine Off er sikker at bruge på vandsikre overflader, men hvorfor løbe risikoen – spil den sikkert og test først!
Som en generel regel vil Urine Off ikke gøre mere skade på overfladen af læder eller stof end vand ville - og især ikke så meget skade som den sure urin. Brug aldrig andre rengøringsmidler eller kemikalier sammen med Urine Off - det vil nemlig reducere midlets effektivitet. Hvis du allerede har anvendt andre kemikalier, skal du huske at skylle gentagne gange for at fjerne alle spor og lade det tørre helt ind, før du bruger Urine Off.

Lugter din transportkasse af urin?

Når vores kæledyr bliver bange eller utrygge, så tisser de. Det er helt naturligt. Transportkasser, som jo typisk er lavet af plast, har en tendens til at absorbere urinen, hvilket gør, at de lugter, uanset hvor ofte du vasker dem. Dernæst skal det siges, at en transportkasse jo ikke ligefrem er sådan en, man normalt bare udskifter, da prisen ofte er ret høj. Heldigvis er der en måde, hvorpå du kan fjerne lugten ved hjælp af Urine Off. Tøm transportkassen som du plejer og vask og tør den grundigt. Sørg for at få skyllet al sæben af. Spray derefter hele transportkassen med Urine Off – både indvendigt og udvendigt. Lad transportkassen lufttørre i ca. 30 minutter. Er lugten stadig ikke helt væk, så gentag behandlingen. Når transportkassen er lugtfri, så tør den med et stykke køkkenrulle og tag den i brug på ny.

Har din kat strintet på dit sengetøj?

Hvis du har kat, har du højest sandsynligt også prøvet, at den har gnubbet sig i og afmærket dit sengetøj – og at lugten har været umulig at slippe af med, hvilket har resulteret i, at du har kasseret dit sengetøj. Med Urine Off har du mulighed for at komme lugten til livs. Mæt det berørte område med Urine Off og lad midlet virke i 15 til 30 minutter, før du smider det i vaskemaskinen. Er lugten meget voldsom eller pletterne meget markante, vil vi anbefale dig at lægge sengetøjet i en plastikpose natten over. Dette vil gøre nedbrydningsprocessen mere effektiv.

Køb Urine Off hos Lavprisdyrehandel.dk

Køb det fantastiske pletfjerningsmiddel Urine Off hos os allerede i dag og spar minimum 20 procent. Når du bestiller hos os, leverer vi dine varer direkte til din dør eller pakkeshop inden for 4 hverdage – og ofte endnu hurtigere. Så bliver det da ikke nemmere at holde dit hjem plet- og lugtfrit, hvis nu dit kæledyr skulle have haft et uheld.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk