Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er Tropical?

Tropical er en af verdens førende producenter af foder til akvariefisk. Firmaet blev grundlagt i 1977 og har med deres 40 års erfaring skabt et solidt grundlag for at udvikle foder af meget høj kvalitet til fisk i private fiskehold.

På Tropicals moderne produktionsfaciliteter gennemgår alle produkter en skrap kvalitetskontrol og kun de bedste råvarer bliver brugt. Det sikrer dig som forbruger, at du, hver gang du køber et produkt fra Tropical, får et foder, der lever op til de strengeste krav.

De mange års erfaring og den store viden, Tropical har oparbejdet gennem de sidste 40 år, gør, at alle opskrifter er gennemtestet, inden de bliver sat i produktion. De forskellige fodertyper smager godt for dine fisk og sikrer den rette ernæring. Det er derfor vigtigt, at du vælger et foder, der passer til de fisk, du har, så de kan spise foderet og trives med det.

Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et bredt udvalg af foder til akvariefisk og padder fra Tropical og sparer 40 % i forhold til vejledende udsalgspriser. Du får leveret dine varer til døren hurtigt, så det er både bekvemt og billigt at handle til dine fisk hos os.

Foder til alle typer akvariefisk

Tropical har specialiseret sig i at udvikle fiskefoder til mange forskellige typer akvariefisk. Derfor kan du trygt vælge et foder fra Tropical og være sikker på, at det opfylder alle de ernæringsmæssige behov dine akvariefisk har.

Cichlider i alverdens farver

Cichlider er en stor gruppe af fisk på op mod 3.000 forskellige arter. Cichlider er meget populære blandt akvarister, da det er en gruppe af fisk, der ofte er meget farverige og lever i ferskvand. Cichlider er meget forskellige og deres foderbehov er også meget forskellige, derfor kan du hos Lavprisdyrehandel.dk købe forskellige typer foder til cichlider. Nogle cichlider er carnivorer, hvilket vil sige, at de kun spiser kød. Andre er omnivorer, hvilket vil sige, at de både spiser kød og planter. Og endelig er der arter, der er herbivorer, hvilket betyder, at de kun spiser planter. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvilke typer fisk du har i dit akvarie, så du kan fodre med det korrekte foder.


Der er stor forskel på størrelsen af cichliderne, og de har forskellige måder at spise på, så du kan vælge mellem mange forskellige udformninger og størrelser på foderet, så det passer til dine fisk. Tropicals cichlidefoder kommer blandt andet som flager, granulat, chips og fodersticks, og det er angivet på pakningerne, hvilke typer cichlider foderet passer til. På Lavprisdyrehandel.dk kan du læse hvilke typer cichlider de forskellige fodertyper passer til, så du trygt kan vælge det rigtige foder til dine cichlider. Blandt andet kan du købe foder, der fremhæver farverne på papegøjecichlider eller foder til cichlider fra Tanganyika søen i Afrika eller du kan købe all round foder, der passer til de fleste cichlider.

Rejer og krabber i akvariet

Hvis du har krabber eller rejer i dit akvarie, er det vigtigt at huske, at de er skaldyr og derfor har brug for andet foder end de fisk, der eventuelt også er i akvariet. Skaldyr har brug for et godt tilskud af kalk, så de kan vedligeholde deres skal. Rejer skifter skal, når de vokser ud af den gamle skal, og hvis de ikke har nok kalk til at danne en ny skal, så kan de ikke overleve. Rejer har også brug for andre mineraler og næringsstoffer end blot kalk og har grundlæggende andre ernæringsmæssige behov end fisk, så det er vigtigt, at du fodrer med foder, der er udviklet til rejer. Tropical tilbyder forskellige typer foder til rejer og andre skaldyr, som du kan købe hos Lavprisdyrehandel.dk.

Bundfisk og maller

Maller og andre bundfisk lever af mad, der ligger på bunden af akvariet. Derfor er det vigtigt at fodre med fiskefoder, der synker til bunds og lægger sig som et indbydende måltid, når du har fisk, der lever på dit akvaries bund. Selvom maller er kendt som akvariets støvsuger, der spiser resterne fra de andre fisk, er det en fordel, at du fodrer med et foder, der er specielt udviklet til dem, så du sikrer dig, at mallerne får alle de næringsstoffer, de har brug for. Når de udelukkende lever af rester fra de andre fisk, kan der være risiko for, at de bliver fejlernæret, da akvariets andre beboere kan have spist en stor del af de vigtige næringsstoffer i maden, inden det falder til bunds. Med særligt foder til bundfiskene sikrer du, at dine bundfisk har optimale forhold og holder sig sunde og livlige.

Vælg foder efter indbyggerne i akvariet

Hvis du har forskellige typer fisk i dit akvarie, der spiser forskelligt, skal du vælge foder, der tilgodeser alle arterne i akvariet. Hvis du både har carnivorer og herbivorer i akvariet, skal du både have foder til carnivorer og foder til herbivorer, da deres foderbehov er meget forskellige. Så inden du vælger foder til dine fisk, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilket foderbehov de har. Når du har fundet ud af det, kan du trygt vælge foder fra Tropical som hovedfoder til dine fisk og andre beboere i akvariet, da Tropical har foder til alle typer fisk og akvariedyr.

Hold dit akvarie rent

Vi anbefaler, at du sørger for at holde dit akvarie rent, så dine fisk og planter har det godt. Både vand og akvarie skal renses jævnligt og generel hygiejne omkring dit akvarie er vigtigt, så dine fisk undgår sygdom og mistrivsel.

Ud over rengøring er det også vigtigt, at du holder øje med balancen i hele akvariet, så fiskene har de bedst mulige betingelser. Hvis du overfodrer vil der være mange rester i vandet, som forurener, hvilket skaber et dårligt vandmiljø for fisk og planter, og det kan give grumset vand og fiskedød til følge. Følg derfor altid foderanvisningerne på pakningerne og hold øje med, om dine fisk spiser op, eller om de skal have mindre foder.

Køb trygt fiskefoder fra Tropical hos Lavprisdyrehandel.dk og modtag det med posten om få dage. Nemt, bekvemt og billigt.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk