Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Bag om Tropica Aquarium Plants

Blandt akvarister jorden rundt er Tropica Aquarium Plants (Tropica) en af de mest kendte og velansete leverandører af akvarieplanter og tilbehør til akvariet. Tropica er et danskejet selskab med hovedsæde i Danmark og hovedkontoret er placeret i verdens mindste storby, Aarhus, i forstaden, Egå. Tropica blev grundlagt af Holger Windeløv i 1970 men efter mange år blev virksomheden i 2004 solgt til anden side. Det var firmaet JPS Clemens, som opkøbte Tropica og videreudviklede virksomheden ved blandt andet at etablere et gartneri i år 2007. Siden da har det rigtig taget fart for Tropica, som i dag udvikler, producerer og sælger akvarieplanter, gødning og tilbehør til akvarier. Tropica må siges at være førende indenfor sit område og leverer dagligt produkter til detailhandlen i hele Europa, Asien og Nordamerika.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Tropica akvarieplanter

For at fastholde sin position på markedet går Tropica ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter, uanset om der er tale om akvarieplanter eller akvarietilbehør. Alle Tropicas produkter bliver derfor nøje testet inden de frigives i detailhandlen. Tropicas produkter skal leve op til meget strenge krav og give nøjagtig de resultater som forventes set i forhold til produktbeskrivelsen. Det er også derfor, at Tropica er den foretrukne leverandør af såvel akvarieplanter som akvarietilbehør. Tropicas vision er at levere produkter, som ikke blot sikrer et flot akvarium rent udseendemæssigt men som også giver et sundt akvarium.

Køb flotte akvarieplanter fra Tropica

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af akvarieplanter fra Tropica – vi får friske akvarieplanter leveret direkte fra Tropica flere gange om ugen, så du er sikret akvarieplanter af højeste kvalitet. Er du nybegynder indenfor akvariestikken vil vi anbefale, at du ser nærmere på vores udvalg af Anubias. Anubias er en utrolig køn grøn plante, som er meget taknemmelig og nem at holde. Anubias fås i mange forskellige størrelser og kan blive lige fra 3 cm i højden til 45 cm. Som nybegynder kan du med fordel også vælge at dekorere dit akvarie med flotte grønne bregner. Tropicas bregner er meget modstandsdygtige og bliver typisk mellem 10 og 40 cm høje.

Er du på udkig efter bundtplanter til dit akvarium, kan du også finde det her hos os. Bundtplanter er typiske stængelplanter, som leveres i bundter uden rødder. Tropicas udvalg af bundtplanter består af planter, som bliver mellem 10 -100 cm høje. En af de mest populære af Tropicas bundtplanter er Cabomba Caroliniana, som har nogle utrolig smukke finløvede blade og bliver mellem 30-80 cm høj og 5-8 cm bred. Planten er meget nem at holde og stiller ikke de store krav til lysforholdene. 

Hos Lavprisdyrehandel finder du også et stort udvalg af 1-2-Grow planter fra Tropica. Disse planter er 100% fri for snegle, alger og sprøjtemidler og kan derfor være et oplagt valg, hvis du ikke vil have uønskede dyr i dit akvarium. Tropicas 1-2-Grow planter er nogle af de mest kompakte akvarieplanter, du kan få. Giver du dem en passende mængde gødning og CO2, vil du få nogle utrolig flotte og ikke mindst tætte akvarieplanter.


Du kan også finde et udvalg af Tropicas løg-og knoldplanter hos os. Du skal dog være opmærksom på, at disse planter gør sig bedst som solitærplanter, da de får relativt mange og ofte også meget store blade.

Køb effektiv gødning fra Tropica

Som tidligere nævnt har Tropica stort set alt, hvad du skal bruge til din akvariehobby. Tropica substrat er et koncentrat bestående af ler og spagnum og bruges som næringsdepot for dine planters rødder. Tropica substrat er med andre ord med til at sikre, at dine planter bliver mere modstandsdygtige, større og ikke mindst flottere at se på. Derudover hjælper substratet også med at mindske algevækst. Produktet bruges sammen med grus ved anlæggelsen af akvariet. Der skal bruges ca. 1 cm tykt lag på bunden af akvariet. Over substratet lægges efterfølgende min. 3-4 cm grus, der fungerer som fysisk blokade mellem substratet og vandet. Tropica substrat er et naturligt produkt, som ikke påvirker vandet i dit akvarium. Desuden virker substratet i lang tid, så det er en rigtig god ting at investere i, hvis du ønsker sunde akvarieplanter.

Udover Tropica substrat har vi også et udvalg af premium flydende gødning fra Tropica, som indeholder alle de mikro- og makronæringsstoffer, som dine planter behøver. Flydende gødning skal doseres med jævne mellemrum direkte i vandet i dit akvarium. Endelig har vi også et udvalg af gødningskapsler fra Tropica, der med fordel kan anvendes til store og hurtigvoksende akvarieplanter. Gødningskapslerne sikrer blandt andet, at dine planter vokser, som de skal og får den rigtige farve. Vi anbefaler, at du bruger en pincet til at fordele gødningskapslerne i sandlaget, da det gør det en del lettere at få dem placeret direkte ved planternes rødder. Pincetter er desuden også rigtig gode at bruge i forbindelse med placeringen af akvarieplanterne og trimning af disse, da akvarieplanter oftest er nogle skrøbelige størrelser. Udover en plantepincet vil vi også anbefale dig at anskaffe en plantesaks, som ligesom pincetten er udformet i rustfrit stål og derfor tåler at være i vand. Saksen har et flot og jævnt snit, som sikrer, at planterne bliver klippet skånsomt og fint. Du finder et udvalg af begge dele hos os på Lavprisdyrehandel.dk.

CO2-systemer fra Tropica – en vigtig kilde til et sundt akvarium

Hvis du ønsker et sundt og velfungerende akvarium skal du sikre dig, at der er tilstrækkeligt med oxygen i akvariet. Derfor finder du hos os et udvalg af produkter fra Tropica, som hjælper med at sikre præcis dette. Vi har CO2-systemer i forskellige prisklasser og sværhedsgrader. Hvis du er nybegynder og eksempelvis har et starterakvarium på op til 60 liter, så kan du med fordel vælge Tropicas System 60. Hvis du derimod har et nano akvarium, så anbefaler vi System Nano. Dette CO2-system er yderst let at installere og bruge. Når du tilfører ekstra CO2 til dit akvarium vil du opleve en markant forskel set i forhold til dine planters vækst og derfor i sidste ende også i forhold til dine fisks velbefindende.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk