Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Spændende legetøj og tilbehør fra Trixie

Det tyske firma Trixie har produceret dyreartikler i mere end 40 år og deres ekspertise er synlig i alle deres produkter, fra hundelegetøj til fiskefoder, kattetoiletter og alt der i mellem. Hos Lavprisdyrehandel finder du altid et bredt udvalgt af produkter fra Trixie til hund, kat, gnaver, fugl, akvarie, reptil og andre dyr.

Se det store udvalg af legetøj, plejemidler og tilbehør fra Trixie til din hund

Du finder et stort udvalg af varer fra Trixie til din hund hos lavprisdyrehandel.dk. Trixie leverer hundelegetøj til små og store hunde, glade hvalpe, energiske voksne og ældre hunde, der ikke rører sig så meget. Udvalget spænder fra bolde og pivedyr over vandlegetøj og apporteringslegetøj til bamser og aktiveringslegetøj, hvor hunden skal arbejde for at få sine godbidder.


Når du skal træne din hund, er seler og liner vigtige redskaber, og du finder et stort udvalg af forskellige typer liner, seler og halsbånd hos lavprisdyrehandel. Når din hund træner, kan du belønne den med forskellige lækre godbidder fra Trixie, der alle er fremstillet af kvalitetsråvarer, så din hund er sikret en god smagsoplevelse og den rette ernæring.


Når du skal transportere din hund, sælger lavprisdyrehandel.dk også mange gode produkter fra Trixie. Du kan få hundebure til bagagerummet, cykelkurve til små hunde og bæretasker i forskellige størrelser for blot at nævne nogle af de mange muligheder, du har.


Pelspleje og hygiejne er også noget Trixie har produkter til. Udvalget breder sig over alt fra børste og kamme til shampoo, negle- og pelssakse til badekåber, fnugruller, løbetidsbind og tandbørster og tandpasta til dental hygiejne. Der er produkter til alle dele af hundens pleje.


Når din hund skal sove eller være alene hjemme, har Trixie et bredt udvalg af hundesenge, -kurve og –tæpper samt løbegårde til små hunde og låger og hundelemme. Om det er refleksvest, sporline eller halsbånd i forskellige farver, du er på jagt efter hos lavprisdyrehandel.dk, så har Trixie det hele. Du finder også seleholdere og flashere til at sætte i halsbåndet, så sikkerheden kommer i højsædet for din hund.

Køb alt hvad du mangler til din kat fra Trixie

Katte er en anden kategori, hvor lavprisdyrehandel.dk fører et stort udvalg af varer fra Trixie. Katte elsker at lege, og du kan finde en masse forskelligt legetøj her på shoppen. Vælg mellem blandt andet pelsmus, bolde, drillepinde og aktivitetslegetøj, hvor katten skal arbejde for at få sine godbidder. Til hygge for katten kan du finde kattesenge og –huler, legetunnel, radiatorkøje og andet hyggeligt tilbehør til din kat, så den kan gemme sig og nyde livet.


Katte tiltrækker lopper og flåter, så derfor har Trixie udviklet flåtfjernere, loppe- og lusekamme. Og når du vil pleje katten, kan du købe katteshampoo, tandbørster, neglesakse, filterkamme, massagebørster og lignende produkter til pleje af katten. Lavprisdyrehandel.dk fører også et bredt udvalg af kattebakker og tilbehør samt kradsetræer, så katten kan kradse, uden at det går ud over møbler og vægge.


Når din kat skal have mad, kan du vælge mad- og vandskåle fra Trixie og du kan supplere med forskellige kattegodbidder af rene kvalitetsråvarer, der sikrer din kat en god smagsoplevelse og rigtig ernæring. Kattegræs, kattemalt og catnip er de ekstra ting, der gør kattens hverdag lidt mere interessant.


Trixie tilbyder også kattelemme, så katten selv kan komme ud og ind af huset, uden du bliver forstyrret. Og når du skal på tur, kan du få kattetransporttasker og cykelkurve samt et stort udvalg af seler og halsbånd til kattene. Naturligvis har Trixie også tænkt på killingerne. Derfor kan du hos lavprisdyrehandel.dk finde et bredt udvalg af vare til killinger, som er en smule mindre, så det passer til de små katte.

Stort udvalg af lækre gnavergodbidder og spændende gnaverlegetøj fra Trixie

Uanset om du har hamster, marsvin, kanin, rotte eller en anden slags gnaver, så kan du hos lavprisdyrehandel.dk finde et bredt udvalg af varer til din gnaver. Du kan finde forskellige gnaverhuse i både træ og plastik, så din gnaver har et sted at putte sig og sove i fred og ro. Trixie tilbyder også løbegårde, så din gnaver kan få lov at bevæge sig i stuen eller ude på græsplænen, uden du behøver bekymre dig om at holde øje med den. Du kan også vælge en sele, så du kan gå tur med din gnaver.


Nogle gange har du lyst til at hygge med din gnaver, og så er gnavergodbidder lidt ekstra lækkert, når din gnaver skal forkæles. Trixie har udviklet forskellige børster og kamme samt neglesakse, ja alt hvad du skal bruge for at pleje din gnaver. Du kan finde madskåle og vandflasker i forskellige størrelser og farver, så du kan indrette gnaverens hjem, som du har lyst.


Gnaverlegetøj som stiger, huler, hamsterhjul, tunneler og hængekøjer er blot noget af det spændende gnaverlegetøj fra Trixie, du kan købe hos lavprisdyrehandel.dk, så din gnaver er aktiveret i timevis. Og når du vil sørge for, at din gnaver holder sig sund, kan du supplere med mineralsten, der tilfører ekstra vitaminer og mineraler til kosten.

Køb Trixie fuglelegetøj og tilbehør til din fugl hos lavprisdyrehandel.dk

Trixie har et bredt udvalg af fuglelegetøj til dine fugle. Klokker, spejle, stiger, gynger, huler og meget mere, så din fugl bliver aktiveret og forbliver glad.

Lavprisdyrehandel.dk sælger også redekasser og redematerialer fra Trixie til dine fugle, så de kan bygge hyggelige og trygge reder i deres bur.

Havens vilde fugle har Trixie også tænkt på. Der er forskellige foderhuse, foderautomater og redekasser i sortimentet hos lavprisdyrehandel.dk.

Køb Trixie akvarietilbehør til markedets skarpeste priser

Trixie tilbyder et stort sortiment af tilbehør til akvariet på lavprisdyrehandel.dk. Weekend- og feriefoder eller en foderautomat, så dine fisk kan få mad, selvom du ikke er hjemme til at fodre dem. Du kan også købe akvariedekorationer, så dine fisk har noget at svømme rundt og gemme sig mellem. I udvalget på webshoppen finder du også iltsten, luftventiler og varmelegemer samt renseudstyr til akvariet. Og mangler du et fødenet, så de små nyfødte fisk ikke bliver spist af de større fisk i akvariet, finder du det også her.

Køb alt fra Trixie hos lavprisdyrehandel.dk

Til billige penge og så leverer vi det tilmed direkte til din dør i løbet af få dage. Nemmere kan det ikke blive.

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk