Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Trinol 810 mod insekter og lopper

Trinol er et middel, som anvendes mod alle krybende og flyvende insekter såsom lopper, biller, myrer, fluer, sølvfisk, møl, ørentvister, edderkopper m.fl. Trinol virker øjeblikkeligt og dræber insekter. Trinol har sågar en langtidsvirkning i helt op til 7 uger afhængigt af underlagets beskaffenhed.

Hvem er Trinol?

Trinol er en danskejet virksomhed, som producerer insektmidler. Produkterne er udvalgt og tilpasset, så de tilgodeser de skærpede krav, som den danske lovgivning sætter op med hensyn til miljøet. Produktsortimentet fra Trinol dækker både behovene hos private, industrien og landmændene.

Hvordan anvender jeg Trinol?

Når du bruger Trinol, sprøjter du midlet direkte på det sted, hvor insekterne opholder sig eller kommer fra. Dette kunne blandt andet være, hvis du har et myreproblem. Her sprøjter du på stedet, hvor myrerne kommer ind i huset, men du kan også sprøjte, hvor myrerne ellers opholder sig i hjemmet. Sprøjt Trinol 810 på rene og faste overflader, da dette giver den bedste langtidsvirkning.

Trinol er oliebasseret og kommer derfor godt ind i revner og sprækker. Det er derfor også vigtigt, når du sprøjter i hjemmet, eksempelvis på tæpper og møbler eller andre sarte genstande, at du sprøjter med en meget fin forstøvning. Prøv i et hjørne eller lignende før hele flader behandles for at se om genstandene tåler behandlingen. Lad midlet tørre på det udsatte sted.

Hvis du har problemer med lopper, som kan gemme sig i tæpper og sengetøj, anbefaler vi, at du er ekstra omhyggelig, især hvis dit kæledyr sover sammen med dig om natten. Her anbefaler vi, at du vasker sengetøjet og dyner ved høj temperatur. Bliver du selv angrebet af lopper eller andre insekter, så spray på madrasser og rundt i soveværelset – husk at lufte godt ud!

Tip: Du kan putte dine dyner i fryseren, hvis du har plads til det. Derved sikrer du dig, at lopper og loppeæg er døde. Hvis du ikke koger, fryser eller sprøjter med Trinol, risikerer du nemlig, at loppeæggene ikke er døde, og at de kan klække. Du vil derfor have problemer med lopper igen kort tid efter.

OBS! Trinol virker kun aktivt over for koldblodede dyr som insekter, fisk og krybdyr. Pas derfor på i nærheden af akvarier og planter, som ikke tåler behandling. Tildæk evt. dit akvarie og sluk for luftpumpen. Har du fugl, skal denne fjernes fra lokalet, når du behandler med Trinol.

Hunde- og kattelopper

Hvis din kat eller hund har lopper, kan du med fordel anvende Trinol 810. Så snart du konstaterer, at din hund eller kat har lopper, kan du påbegynde behandlingen med Trinol.

Det er helt normalt, at hunde og katte opsøges af lopper. Lopper har 2-7 ugers levetid og lægger op til 15 æg i døgnet i hundens eller kattens pels. Æggene rystes af, hvor dyrene færdes og derfor kan du risikere at have lopper flere steder i dit hjem. Hvis du har hund eller kat, vil du uden tvivl opleve lopper på et eller andet tidspunkt medmindre, at dit kæledyr opholder sig 100% indendørs og aldrig ser andre dyr. Det er vigtigt, når du anvender Trinol, at du foretager behandlingen overalt, hvor dyrene færdes. Husk at lade Trinolen tørre godt ind, før dyrene får adgang til de behandlede områder.

Lopper angriber ikke kun hunde og katte, da de findes mange steder i naturen. Du kan også selv være uheldig at blive angrebet og slæbe dem med hjem efter en gåtur i skoven. Sådan er det også med flåter. Husk! Tjek derfor altid dig selv og dit kæledyr efter en tur i skoven.

Loppens livscyklus

Desværre er det rigtig svært at komme lopper til livs, når man først har fået dem ind i hjemmet. Lopperne lægger rigtig mange æg, som udklækkes til larver for herefter at forpuppe sig. Det tager mellem 7-12 dage for et æg at blive til en loppe. Når loppen så er færdigudviklet kan den leve i op til 7 uger. Det smarte ved lopperne ligger faktisk i den periode, hvor den er forpuppet. Den kommer nemlig ikke ud, før den synes omgivelserne er egnede. Før loppen er klar til at puppe ud, kræver det en bestemt temperatur og luftfugtighed. Er der for koldt eller varmt vil loppen vente - og den venter gerne i flere måneder! Derfor kan en behandling af kæledyret og omgivelserne blive en større udfordring.

Sprøjtning af de forskellige insekter

Myrer: Trinol 810 anvendes forebyggende og bekæmpende på de steder, hvor myrerne kommer ind i hjemmet eller opholder sig. Eksempelvis langs fodpaneler, i skabe, på fliser, ved dørtrin m.fl.

Fluer: Når du skal bekæmpe fluer, er det det samme koncept som ved myrer. Fluer elsker varme og lyse steder og vil ofte foretrække at opholde sig der. Det kan f.eks. være vinduskarme, dørkarme m.v.

Hvepse: Det sker ofte, man får besøg af hvepse indendørs. Oftest i sommerperioden hvor man har døre og vinduer åbne. Hvepse søger ligesom fluer mod lyset og derfor sprøjtes der med Trinol 810 i vindueskarmene rundt i hjemmet.

I tilfælde af du har et hvepsebo, er det bedste, du kan gøre at behandle boet ved mørkets frembrud, da det er her hvepsene søger hjem til deres bo. Her sprøjter du nogle få gange op i selve hvepseboet og derefter omkring det. Husk! Pas på dig selv; hvepse stikker! Især når de bliver sure eller bange. Hav evt. en jakke og nogle handsker på, når du sprøjter på boet.

Sølvfisk: Trinol 810 virker både forebyggende og bekæmpende mod sølvfisk. Sølvfisk elsker fugtige og lune omgivelser – og de elsker især at opholde sig på dit badeværelse. Brug derfor Trinol i badeværelset og andre vådrum mod sølvfisk.

Biller og mider: Hvis du har problemer med biller og/eller mider er det smart at behandle med Trinol. Trinol trænger nemlig effektivt ind i sprækker og revner, hvor biller og mider gerne opholder sig.

Ørentvister: Med hensyn til ørentvister behandles der samme steder, som hvor billerne og miderne opholder sig, nemlig i sprækker og revner. Derudover er det en god idé også at behandle imellem vinduet og vinduesrammerne, samt steder hvor ørentvisterne foretrækker at færdes.

Kakerlakker: Trinol 810 er en effektiv og hygiejnisk bekæmpelse af kakerlakker. Her behandles som ved ørentvister og biller/mider mellem revner og sprækker. Kakerlakker er hurtige og gode til at gemme sig så vær omhyggelig, når du behandler mod disse.

Edderkopper: Hvis du ikke kan lide edderkopper, kan du med fordel også anvende Trinol imod disse. Edderkopper er glade for at opholde sig i hjørner, da det er nemt for dem at lave et spind der. De kan også godt lide at gemme sig bag møbler. Sørg derfor for at behandle med Trinol der, hvor du oplever, at edderkopperne opholder sig mest. Trinol bekæmper edderkoppen, som du vil have fjernet, og virker desuden forbyggende, så du i fremtiden slipper for, at edderkopperne opholder sig samme sted.

Mange forskellige insektmidler på Lavprisdyrehandel.dk

Trinol 810 er naturligvis ikke den eneste løsning og bekæmpelse mod lopper og andre insekter. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af forskellige midler mod lopper, flåter og ovennævnte insekter.

Du kan både købe midler til bekæmpelse i pille og flydende form. Er du i tvivl om, hvilket middel du vil anvende, kan du læse meget mere om vores produkter på Lavprisdyrehandel.dk. Her vil du helt sikkert kunne finde det produkt, der passer til dig, dit hjem og dit kæledyr.

Tip: Har du mistanke om, at dit dyr har lopper eller andet kravl, er det en god ide at børste dit kæledyrs pels sammen med behandling af huset og hjemmets møbler. Hos Lavprisdyrehandel.dk foreslår vi, at du anskaffer en tættekam og en børste, som er beregnet og gode til kæledyr med lopper. Det er en stor hjælp til at få lopperne ud af dit kæledyrs pels, inden du begynder behandlingen.

Hvis uheldet skulle være ude med flåter på dit kæledyr, har vi hos Lavprisdyrehandel.dk også flåt-udtrækkere til både hunde og katte. Find dem under kategorien: ”Loppe- og flåtmidler”.

Vi har alt, hvad du behøver, hvis lopper, flåter eller andre insekter skulle komme på besøg hjemme hos dig og dit kæledyr. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Så sidder vi klar til at hjælpe og rådgive dig!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk