Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvad er Tok Tok?

Når du har høns, enten som hobby i din have eller som erhverv, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til høns i høj kvalitet.

Tok Tok er et belgisk firma, der har specialiseret sig i at udvikle tilbehør til høns og hønseavlere. Deres sortiment er både til hobbyavlere, der har få høns og til professionelle avlere, der har rigtig mange høns.

Tok Tok er belgisk for bok bok, altså det høns siger.

Fælles for alle produkterne fra Tok Tok er, at der er tænkt over detaljerne. Alle produkter til vand og foder er udviklet, så det er svært for hønsene at få snavs, halm og møg op i spanden eller automaten. Det sikrer en god hygiejne i hønsegården, og det er tilmed nemt at rengøre de forskellige dele. På den måde kan du sikre dig, at dine høns altid har friskt vand og frisk mad tilgængeligt.

Nok er produkterne fra Tok Tok praktiske i brug, men de er også designrigtige. Du kan hos os finde Tok Tok i tre forskellige typer; Happy, Daily og Pro. Det er grundet dette, at du kan finde Tok Tok produkter, som egner sig specielt til det brug, du ønsker.

Tre forskellige produktserier – samme kompromisløse kvalitet

Tok Tok har udviklet tre forskellige serier med produkter, så du kan vælge efter dine behov.

Happy Tok Tok

Happy er tilbehør til høns med lidt ”ægstra” farve og spræl til din hønsegård. Happy kommer i klare og glade farver og lyser op i enhver hønsegård. Produktserien er udviklet til små hønsehold og er derfor velegnet til villahaver med 2-5 høns. I Happy-serien finder du vand- og foderautomater på fødder, så der er mindre risiko for snavs i vandet eller foderet. Du kan også få drikkespande, der ligger ned og lyser op i hønsegården. Herudover kan du også købe fodertrug specielt designet til små kyllinger, så de kan komme til at spise uden, at de bliver rendt over ende af de store høns. Hvis du er på udkig efter reder, hvori dine høner kan lægge og udruge æg, indeholder Happy-serien også flere muligheder, alt efter om du har brug for plads til en eller flere høner, der ligger i reder ad gangen.

Daily Tok Tok

Daily er serien for dig, der vil have helt klassisk tilbehør til dine høns uden bling-bling og knald på farverne. I denne serie finder du de klassiske foder- og drikkeautomater i rød og hvid og en serie i galvaniseret finish. Udvalget er velegnet til små og mellemstore hønsehold og taler til hønseejere, der er glade for traditionelt design.

Pro Tok Tok

Pro er en serie med professionelt udstyr til hønsehold, udviklet af hønseavlere til hønseavlere. Udstyret er velegnet til store hønsehold og har en lang holdbarhed takket være de robuste materialer, det er udført i.
Ud over vandautomater i forskellige udformninger finder du i denne serie også alt inden for varmelamper og rugebure til dine kyllinger. På den måde kan du sikre, at dine kyllinger har de bedst mulige betingelser for at vokse og trives, så de kan blive til store æglæggende høns eller kødfulde slagtehøns.

Foder og vand til høns

Høns er ligesom andre kæledyr; de har brug for et godt fuldfoder og rigeligt med friskt drikkevand. Hos os kan du derfor finde forskellige typer drikkeautomater og skåle til høns. Nogle høns foretrækker det ene frem for det andet, og det er vigtigt, at du er opmærksom på dette.

Når du har høns, skal du også være opmærksom på deres specifikke foderbehov. Høns har brug for godt med vitaminer og mineraler, som hjælper på deres basale velvære. Et fuldfoder til høns er det mest optimale og mest populære hønsefoder, da det indeholder lige præcis de vitaminer og mineraler, som hønsene behøver. Har du høns, som skal lægge æg, findes der også en rigtig god blanding til dem, nemlig det der hedder: Æglægningsfoder. Dette foder er specielt rigt på protein, som hjælper med at sikre, at hønsene lægger rigtig gode og store æg.

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af forskellige typer pillefoder og müslifoder, som kan tilbydes alle typer høns. Vi anbefaler, at du, når du fodrer, benytter dig af Tok Toks foderautomater eller foderbeholdere, så foderet holdes adskilt fra jorden.

Varme fjer er lig med en glad høne

Tok Tok har også udviklet nogle super praktiske varmelamper og rugebure. Det er vigtigt for høns, at de har et sted, hvor de kan få varmen, da de oftest færdes udenfor i forskelligt vind og vejr. Høns er normalt meget robuste dyr og kan godt holde til frostgrader. Det er derimod trækket i hønsehusene, som kan være ”farligt”. Det er derfor vigtigt, at du får tjekket dit hønsehus og sikret dig, at der er lukket af, så det er sikkert for hønsene at ligge der. Hvis du vil være rigtig god ved dine høns, kan du inkorporere en varmelampe i hønsehuset. Husk at hænge lampen i en rimelig højde og tjek varmen dagligt med et termometer, så du sikrer det mest optimale levemiljø for hønsene.

Kvalitets hønsehuse

Hos os kan du finde lige det hønsehus, du går og drømmer om. Vi har holdbare hønsehuse produceret af kvalitets materialer, som findes i forskellige arkitektoniske stilarter og farver. Her kan hønsene trække sig tilbage efter en varm dag i solen eller en kold tur i vinterens sne og frost. Vores hønsehuse kan åbnes, enten i forbindelse med taget eller ved sidepanelerne, så der altid er let adgang til hønsene. På den måde bliver rengøringen af hønsehuset også til en leg.

Lavprisdyrehandel.dk har alt til dine høns

Bestil lige det du mangler til dine høns hos os og få dine varer leveret direkte hjem til din dør. Så slipper du for en træls fragtoplevelse, som du selv skal arrangere. Hos Lavprisdyrehandel.dk sparer du endda op til 10 % på den vejledende markedspris, når du køber Tok Tok-produkter. Derved sikrer vi, at vores kunder altid har mulighed for at få fat i deres yndlingsprodukter til en usædvanlig god pris.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk