Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Opfindelsen af ThunderShirt

Phil Blizzard har opfundet den famøse ThunderShirt, da han så et stort behov i sin egen familie. Phil Blizzard havde en hund ved navn Dosi, der var ekstremt bange for tordenvejr og fyrværkeri. Da Phil Blizzard gerne ville hjælpe sin hund Dosi med en form for trøst, tog han kontakt til alverdens dyrlæger og hundetrænere. Han havde desværre ikke held med at finde et brugbart svar, så Dosi og hele familien måtte lide under Dosis frygt for tordenvejr og fyrværkeri hver eneste gang, det forekom. Især d. 4. juli i USA, hvor familien var bosiddende, var en problematisk dag fyldt med utryghed for dem alle, især for Dosi.

En dag anbefalede en ven af familien, at de kunne forsøge sig med et svøb, lidt som det man bruger på spædbørn for at berolige dem. Phil var ikke videre overbevist om effekten, men han tænkte, han lige så godt kunne forsøge at svøbe Dosi, for det ville da være fantastisk, hvis det virkede. Da næste omgang tordenvejr kom, svøbte Phil Dosi i en gammel trøje og brugte noget pakketape for at give et let tryk. Phil Blizzard og hele hans familie var ganske forbløffede over effekten, som dette svøb havde på Dosi. Han blev med det samme rolig og lagde sig ned under resten af tordenvejret.

Denne oplevelse med at svøbe Dosi, gav idégrundlaget for udviklingen af ThunderShirt produktet, og nu har det hjulpet millioner af både hunde og katte verden over.

Gode råd om din kat

Katte er meget følsomme og er gode til at vise, hvad de vil med deres kroppe og deres lyde. Det er meget vigtigt at have for øje, så her er lidt information til at hjælpe dig med at aflæse din kats signaler:

1. Hvis din kat bruger lyde, kan du hurtigt aflæse humøret på den. Hvæser katten eller spytter og knurrer, er katten vred eller utryg, og man skal ikke nærme sig.
2. Når katten signalerer med halen, kan det ofte være ret subtilt men betyde en hel del. Halen kan være mellem benene, hvis katten er utryg og bange, lav hvis katten er usikker eller bedømmer en situation eller oppe, hvis katten er glad og tilfreds.
3. Øjne hos en kat signalerer mange ting og skifter alt efter, hvilket humør katten har. Det er svært at se, hvad en kat signalerer med sine øjne, da der er så mange faktorer, der spiller ind i kattens reaktionsmønster. Sørg for at holde øje med din kat, så du kan lære dens individuelle signaler at kende.
4. Ørernes signaler giver også et godt indblik i kattens lune. Vrede katte lægger ørerne bagud, og det gør utrygge katte også. Nysgerrige eller alarmerede katte har ørerne helt oppe, nærmest på stilke. En glad og afslappet kat har blot ørerne stående helt naturligt op.
5. Din kats holdning kan sige meget om niveauet af vrede eller utryghed, der føles på tidspunktet, så en kat der buer ryggen op ad eller har stående pels og er anspændt, skal helst lades være eller beroliges. Det er her, at en ThunderShirt kan hjælpe for eksempel.
6. Slår din kat ud efter dig eller andre, er det et klart signal om at gå væk. Det er vigtigt, at sådan et tydeligt signal respekteres.

Hjælp din hund til at føle sig tryg

Mange af disse ting er ens for hunde, så derfor kan de førnævnte retningslinjer også bruges, hvis du har en hund frem for en kat til kæledyr.

Ved hunde kan glæden ses ved deres logren med halen og tungen, der hænger ud af munden og kraftig vejrtrækning samtidig med, at de ofte søger kontakt hos en. 

En vred eller utryg hund vil opføre sig meget som en kat med samme følelser, dog vil der kunne opstå gøen, og en hund kan være noget mere voldsom og udafreagerende, da en kat hellere fjerner sig fra situationen.

Tag følelserne i opløbet og reager hurtigt

Når din hund eller kat begynder at sende dig klare signaler om utryghed, er det en god idé at forsøge at få det opfanget i tide, så du kan få givet den en ThunderShirt på, før utrygheden bliver til frygt og vrede. På den måde redder du dit kæledyr fra voldsomme følelser, idet du lukker luften ud af ballonen. Du sørger for at få beroliget din hund eller kat hurtigt og minimerer derfor de værste af de utrygge og ubehagelige følelser hos dit kæledyr og vender en ubehagelig situation til det bedre.

Vær proaktiv og hjælp dit kæledyr

Hvis du ved, at din hund eller kat bliver bange eller utryg af noget bestemt, og du ved, hvornår denne slags situationer kan opstå, så vær forberedt på situationen før den hænder. Det kan for eksempel være, hvis dit kæledyr bliver utryg ved fyrværkeri, og du ved, at der vil blive affyret fyrværkeri på en bestemt dato, kan du have din ThunderShirt klar og sikre dit kæledyr en bedre oplevelse. Mange dyr bliver også utrygge ved uvejr, såsom lyn og torden eller kraftig vind. Skynd dig i disse situationer at iføre dit dyr en ThunderShirt.

Gør det lettere at tage dit kæledyr med ud på rejser

Mange kæledyr, især katte og hunde, er meget ukomfortable med at tage på rejser. Det kan enten være utryghed ved at køre i bil, sejle eller flyve. I disse tilfælde kan en ThunderShirt give en tiltrængt tryghed til dit kæledyr. Ligesom vi mennesker kan dyr også føle sig utilpasse i nye og ukendte miljøer, og derfor er det vigtigt, vi ser deres behov og kan give dem den tryghed og hjælp de har brug for, så de kan finde ro i den nye og ukendte situation. ThunderShirten giver en tæthed, der nærmest føles som et nært og varmt kram, der giver lige netop den ro dit kæledyr har brug for for at kunne holde den pågældende situation ud.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk