Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er Sylvania?

Sylvania er et gammelt firma, der har rødder helt tilbage til starten af 1900-tallet i USA, hvor pærer som lyskilder ikke var så avancerede som i dag. Udviklingen er gået sin gang, og firmaet er flere gange gennem årene blevet opkøbt af større firmaer, der har set potentialet i firmaet og muligheden for at opnå et større salg og større markedsandele.

I dag er Sylvania en del af Feilo Sylvania, der er ejet af det kinesiske firma Shanghai Feilo Acoustics. Co. Firmaet råder over nogle af de bedste udviklere i verden og den bedste teknologi, hvilket sikrer, at Sylvania er en væsentlig aktør på markedet inden for lyskilder. I dag markedsføres Sylvanias produkter i over 48 forskellige lande.

Sylvania bruger deres ekspertise og mange års teknologiske erfaring til at udvikle nogle af de bedste lyskilder på markedet, og hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde et lille sortiment af deres LED-lys til akvarier.

Hvorfor benytte sig af lys i akvariet?

Vi kender alle til det: Et lækkert akvarie, flotte fisk, beroligende vand og smukt interiør. Det hele spiller rigtig godt lige der, hvor det står, om det så er i stuen, soveværelset eller på kontoret. Men det kræver bare noget mere end bare at stille et akvarie op. Et akvarie passer langt fra sig selv.

Det kræver mange forskellige ting at have et velfungerende og ikke mindst sundt akvarie. Du skal have den rigtige bund, den rigtige pumpe, lufttilførsel og ikke mindst lys.

Når du får et akvarie, skal du tænke på, at det er helt nyt et miljø, som du skal etablere. Derfor skal du også have alle de fornødne materialer til at holde sådan et miljø vedlige. Her kommer luft- og vandpumper, lys og planter ind i billedet. For at få det mest optimale miljø i dit akvarie, er det vigtigt, at du ved, hvilken type akvarie du ønsker at have. Uanset om det er et sump-, salt- eller ferskvandsakvarie, vi taler om, er der i alle tre tilfælde forskellige overvejelser, du skal gøre dig. Det er vigtigt, at du laver den fornødne forundersøgelse, inden du etablerer dit akvarie.

Derudover skal du også tænke på dine beboere, altså dine fisk. De behøver lys, ligesom vi mennesker gør. De skal også have en vis rutine og rytme i deres dagligdag, og dette kan lyset hjælpe dem med. Lyset tændes om morgenen og gør dem friske og aktive, mens det slukkes om natten, så dine fisk kan sove og få ro. Fiskenes immunforsvar bliver svækket, hvis de ikke får den fornødne ro, og de bliver da modtagelige overfor uønskede sygdomme. Så selv om lyset skaber en balance og giver fiskene det, de ønsker, skal man også passe på en anden ting; nemlig alger. For meget eller for lidt lys kan give alger i akvariet. Har du algeproblemer, har vi også her hos Lavprisdyrehandel.dk produkter til at bekæmpe alger. Som oftest ser man det første tegn på alger på akvariets planter, men de kan også dannes på siderne af glasset eller på overfladen af vandet.

Forskellige lys til forskellige behov

Sylvania har udviklet flere forskellige typer, størrelser og styrker af lys. Det er vigtigt at benytte det rigtige lys til dit akvarie, så her kan du få et overblik over, hvad du kan få hos os.

Sylvania Grolux er et lys til ferskvandsakvarier, som har blå og rød stråling, der fremmer vegetation og de intense farver af dine planter. Derudover vil du med dette lys kunne se en markant ændring af dine planter og deres vækst, da lyset fremmer fotosyntesen. Alt i alt er dette lys, det absolut bedste lyst, som du kan få til dine planter. Sylvania Grolux serien kan fås i 24, 39 og 54 watt og kan tilpasses dit akvaries behov.

Sylvania Aquastar er blevet produceret til at passe ind i ferskvands- og saltvandsakvarier. Dette lys bliver primært benyttet i saltvandsakvarier, da det fremmer væksten af koraller og vandplanter. Med dette lys vil du kunne se dine farverige og smukke fisk glimte og skinne. Deres helt naturlige farver bliver fremmet af de røde og blå toner. Sylvania Aquastar kan fås i 24, 39 og 54 W.
Alle lysene er af typen T5 og passer ind i de respektive T5-armaturer.

Sylvania har derudover også produceret deres helt egen og specielle glimtænder, som passer specifikt til disse lys. Det er vigtigt at have glimtænder som passer, ellers kan lysene ende med at brænde sammen og gå i stykker.

Akvarieudstyr i høj kvalitet

Her hos Lavprisdyrehandel.dk går vi også op i kvalitet, men vi mener ikke, at dette er ensbetydende med, at du som kunde skal af med en formue for vores produkter. Vi specialiserer os i at skaffe de produkter hjem, som er et hit på markedet og som videnskabeligt har bevist sit værd. Her hos os kan du finde netop nogle af de bedste produktmærker såsom Juwel, Eheim, Glo, Sylvania, Akvastabil, Fluval og meget mere.

Derudover har vi meget brugervenlige produkter forstået sådan, at alle kan benytte sig af dem. Såvel hobbyakvarister som topprofessionelle kan købe ind hos os og få stor glæde af det.

Køb stort ind hos Lavprisdyrehandel.dk

Udover at vi har nogle af de bedste produkter inden for akvarier, sælger vi dem til rigtigt skarpe priser. For eksempel sælger vi lyskilder fra Sylvania til en utrolig god pris, hvor alle kan være med, idet du får op til 30 % i rabat i forhold til de vejledende markedspriser.

De gode priser kan vi tilbyde, fordi vi køber stort ind. Vores store lagerkapacitet kommer kunderne til gode, idet vi kan skrue priserne helt i bund og give dig den bedste online shoppingoplevelse.

Ud over vores store produktsortiment har vi et yderst kompetent kundeservicepersonale, som altid vil hjælpe dig med dine spørgsmål. Intet spørgsmål er for dumt, og hvis vi ikke kan give dig svaret med det samme, kan du være sikker på, at vi nok skal undersøge sagen hos vores leverandører og vende tilbage til dig.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk