Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Et firma med en mission om at gavne dyr mest muligt

Swedencare er et meget anerkendt svensk firma, som har en mission om at forsyne det globale kæledyrsmarked med produkter i høj kvalitet. Disse produkter bliver distribueret både til dyrlæger og detailbutikker. I mere end femten år har Swedencare udviklet og taget patent på deres mundhygiejneprodukt, kaldet: ProDen PlaqueOff. PlaqueOff er et meget populært produkt, som distribueres verden over i næsten 50 lande. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du altid et udvalg af produkter af høj kvalitet fra Swedencare. Derfor vil du kunne finde indtil flere produkter og tilskud hos os, som har en forebyggende effekt på dit kæledyrs helbred i vores sortiment.

Lidt om glucosamin

Glucosamin kan virke som et meget skræmmende produkt at tage i brug. Dels grundet det lange meget medicinske navn, men også spørgsmålet: ’Hvad er det?’ trænger sig på. Dog synes vi ikke her hos Lavprisdyrehandel.dk, at man skal være bange for at anvende sådanne produkter, da de kun er gavnlige for vores kæledyr. Glucosamin er et sukkerstof, der kommer fra skaldyr. Glucosamin udgør et meget vigtigt komponent i ledbrusken, da flere af de stoffer, som ledbrusken er opbygget af, dannes ud fra glucosamin. Kosttilskud med glucosamin går ind og mindsker smerter samt forbedrer bevægeligheden. Dette vil give dit hund eller kat overskud og ekstra glæde i dagligdagen.

Glucosamin giver bevægelsesfrihed

Swedencare har selv udviklet et produkt med navnet: ”Glucosamin”, som er et suppleringsfoder til hunde og katte. Produktet går ind og rammer leddene og deres bevægelsesfrihed og vil i princippet have samme virkning, som når du smører olie på en cykelkæde. De stive led hos ældre kæledyr, kan give mange smerter og mindre aktivitet. Mindre aktivitetsniveau vil i mange tilfælde betyde vægtforøgelse og endnu mere pres på leddene, som i sidste ende gør hele situationen værre. Det er derfor vigtigt, at du, selvom din hund eller kat er oppe i årene, holder dem aktive til en vis grænse. Glucosamin er med til at gøre tilværelsen lettere for dit kæledyr, da undersøgelser har vist, at det kan standse nedbrydningen af knoglebrusk, som ofte finder sted i takt med alderen. Produktet bruges specielt til de hunde eller katte som ved deres sidste dyrlægetjek har fået konstateret gigt eller dårlige led. Er du i tvivl om din hunds eller kats fysiske tilstand, anbefaler vi altid her hos Lavprisdyrehandel.dk, at du kontakter din dyrlæge og får relevant vejledning.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Som ejer skal man altid holde godt øje med sine dyr og deres adfærd. Glucosamin kan være et værdifuldt produkt at bruge til dine katte eller hunde, hvis de viser følgende sygdomstegn:
• Har ikke lyst til at hoppe, lege eller gå op ad trapper
• Går meget langsomt eller bagved når I går tur
• Sætter sig ned og rejser sig igen meget langsomt og forsigtigt
• Virker klodsede
• Undgår berøring

Stomax opretholder en sund tarmflora

Stomax stimulerer effektiv fordøjelse ved hjælp af en bred fiberkompleksitet. Fibrene i Stomax kommer fra kartofler og har en ekstrem høj vandholdningsevne. Dette er specielt vigtigt, hvis din hund eller kat har løs afføring eller diarré. Stomax indeholder en unik gærkultur, der giver næringsstoffer til mikroorganismerne i blindtarmen og tyktarmen. Denne gærkultur stimulerer også tarmens muskelvirkning, også kendt som peristaltikken. Udover alle de nævnte gode indholdsstoffer er Stomax beriget med B-vitaminer, aminosyrer og metionin. Som forebyggelse mod tynd afføring, hjælper Stomax også den anden retning, hvis din hund eller kat er forstoppet. Produktet går nemlig ind og virker selvstændigt på dit kæledyrs tarmbevægelser. Fibrene og gæren kan nemlig samle men også opløse de affaldsstoffer, som skal ud af dit kæledyr, og gøre det mere behageligt for dit dyr at gå på toilet. Det mindsker også oprydningstjansen for dig som ejer! Det er vigtigt, at du tager sådanne situationer meget alvorligt, da det først og fremmest kan være meget ubehageligt for vores kæledyr, at tarmene ikke virker optimalt men også kan føre til flere forskellige tarmsygdomme. De gavnlige bakterier, som er i Stomax, forebygger væksten af skadelige bakterier, der danner toksiner og kan skade tarmene. Vores kæledyrs tarmflora er meget mere sensitiv end vores tarmflora, og du vil derfor ofte kunne se en reaktion, når du eksempelvis skifter fra en type foder til en anden, begynder at give dit kæledyr et tilskud eller hvis det kæledyr uheldigvis har spist noget, det ikke må. Ved hjælp af Stomax får du etableret en balanceret bakterieflora og hjulpet de gode bakterier med at multiplicere sig.

Overskuelige produkter til overskuelige priser fra Swedencare

Begge produkter er så simple, som de overhovedet kan være ved brug. Glucosamin og Stomax kommer i pulverform og kan enkelt tilføjes i dit kæledyrs foder. Glucosamin kan kommes direkte i din hunds eller kats vådfoder og tørfoder, hvor Stomax skal blandes op med lidt vand før det tilføjes i dit kæledyrs daglige kost. Begge produkter kræver ikke høj dosering for at have en effekt, så du kommer ikke til at føle, at produktet forsvinder hurtigt. Du bør altid være opmærksom på dit kæledyrs vægt, så doseringen kan blive helt rigtig. Er du i tvivl om dit dyrs vægt, anbefaler vi dig, at tage dit kæledyr til dyrlægen, hvor du kan få det vejet. Ud over den behagelige doseringsmetode og lette vejledning fås produkterne fra Swedencare til helt og aldeles overskuelige priser her hos Lavprisdyrehandel.dk

Køb produkter fra Swedencare hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi en ære i at have de mest favorable priser til vores kunder. Vi køber altid stort ind, hvilket betyder, at du kan spare op til 50 procent på mange af vores produkter. Vi tilbyder produkter til alt lige fra hund til hest, fra fisk til reptil og kat til fugl. Ønsker du noget helt unikt og specielt til dit hjem eller dit kæledyr, så har vi sagerne. Tag endelig et kig på vores hjemmeside, og hvis du er i tvivl om noget som helst, er vi altid behjælpelige på kundeservice, hvor vi besvarer mails indenfor 24 timer.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk