Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Sureflap kattedøre - en ny og friere hverdag

Er du træt af at få nabokatte ind af din normale tovejs kattedør? De kommer ind, leger, hygger sig, spiser din kats foder og nyder livet i et hjem, som ikke er deres eget. Det kan være meget frustrerende og stressende at vide, at du kan få uventet besøg, når som helst. Det var netop dette, som fik Dr. Nick Hill, til at danne grundlaget for Sureflap kattedøre. Da han ikke ønskede, at hans egen kat skulle gå med halsbånd, fik han en revolutionerende tanke angående den mikrochip, som katten havde i nakken - den kunne jo benyttes i en særskilt kattedør med aflæser! Ja, det hele så stjerneklart ud for Nick Hill, og han begyndte da at skabe dette produkt, som til dags dato har vist sig at være al hans energi værd. Sureflap er et super intelligent produkt skabt med udgangspunkt i, at du som ejer, skal være helt fri for at lukke din kat ind og ud. Med en Sureflap kattedør vil såvel du som ejer som din kat få en meget friere hverdag.

Hvorfor benytte sig af Sureflap?

Vi kan sige så meget, at med en Sureflap i døren kan du trygt sove om natten. Der kommer ingen ubudne gæster ind, hverken andre katte, rotter eller ræve. Har du flere katte, som skal benytte kattedøren, er det også muligt for dig at læse flere mikrochips ind, således du ikke udelukker de andre katte i flokken. I bund og grund er Sureflap et super enkelt produkt at benytte, og det kan installeres i mange forskellige typer døre og vægge.

Derudover giver Sureflap dig muligheden for at indstille kattedøren til at åbne eller lukke lige sådan, som du ønsker. Skal katten kunne gå ud men ikke ind igen i en bestemt tidszone? Skal den være helt aflåst om natten, eller skal den være åben begge veje? Det er dig der sætter tid og indstillingen klar til brug, så du har helt kontrol over situationen.

Med Sureflap får du også hele 12 måneders levetid på batterier, som nemt kan udskiftes. Du skal derfor ikke gå og være usikker hver 14. dag, om produktet virker, og om din kat nu kan komme ind og ud. Det er let og super anvendeligt.

Med Sureflap kattedøre behøves der ingen halsbånd, som kan være til fare for katten ude i naturen, da halsbåndet kan sætte sig fast i træer, buske eller hegn. Sureflap kattedøren læser blot den mikrochip, som katten har fået sat i hos din dyrlæge, hvilket betyder, at den let kan gå ind og ud.

Indekat eller udekat?

Selvom man nemt associerer Sureflap med udekatte, er dette ikke helt tilfældet. Sureflap er blevet produceret til at kunne bruges i mange forskellige typer døre, glas og vægge. Det er derfor også muligt at benytte sig af Sureflap inde i hjemmet, og derved give adgang eller skærpe adgangen til forskellige rum for din kat. Dette kan være super belejligt i forhold til indekatten, som gerne vil vandre rundt fra rum til rum.

Men hvilken type kat er din? Trives den bedst inde eller ude? Vi her hos Lavprisdyrehandel.dk vil gerne give nogle fifs til dig om netop dette emne.

Der er ikke nogen tvivl om, at hvis din kat lever inde hele sit liv, kan den opnå et meget længere og sundere liv. Dette skyldes dels, at bakteriefloraen er den samme, dels at den lever langt væk fra trafik og usikre trætoppe. Men dette betyder ikke, at din kat nødvendigvis trives med at være indekat, bare fordi du føler dig bedst tilpas med dette. Det er sundt for din kat at få frisk luft og ikke mindst, at den får lov til at bruge sine naturlige instinkter. Hvis du ønsker at have din kat indendørs i de fleste timer af dagen, er det vigtigt, at den bliver aktiveret i det samme omfang, som den ville ude. Dette kan ske både ved hjælp af diverse kattelegetøj, catnip, kradsebræt og klatretræer. Alt dette og meget mere kan du finde her hos os. Er din kat stadig urolig, skal du selvfølgelig overveje at anskaffe dig en Sureflap og afprøve kattens behov for at komme ud et par timer. Du kan altid låse den om natten, så du er sikker på, at den er i huset, når du også er - eller omvendt, hvis katten er mest aktiv om natten.

Er du stadig utryg ved at lade din kat gå frit udendørs, giver vi dig her flere gode ideer til, hvad du kan gøre.

Udendørs areal og seler - du vælger!

Hvis du er utryg ved, at din kat skal gå alene rundt i nabolaget, så kan du give den en sele på og gå en tur med den. Dog er det ikke alle katte, der elsker at få sele på, men det kan lade sig gøre at lære din kat at gå i sele. Kattegodbidder er eksempelvis velegnede til at associere selen og gåturen med noget positivt. Vil din kat under ingen omstændigheder gå med sele, kan du skabe et udendørsareal ved hjælp af et net og/eller et højt hegn, som katten ikke kan klatre over. I den forbindelse vil du også kunne benytte dig af Sureflap, som nemt kan monteres i terrassedøren og derved give din kat nem adgang til kattegården.

Sureflap udvikler mere end bare døre

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af Sureflap kattedøre, som er det oplagte produkt til alle katteejere. Dog producerer Sureflap mange forskellige produkter, både til katte og til hunde. Der er her tale om flere typer døre men også foderautomater. Vi vil derfor anbefale alle vores kunder løbende at holde sig opdateret her hos os på Lavprisdyrehandel.dk, da vi løbende opdaterer vores varesortiment.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk