Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Effektivt og nemt rengøringsmiddel

Strandbodarnas produkt der kaldes PISS OFF er et fantastisk rengøringsmiddel med forskellige varianter. Du kan få produktet med duft eller uden duft. De to duftvarianter er med citrus eller lavendel. PISS OFF fjerner lugten af urin i dit hjem blot ved at sprayes på det ønskede sted og tørre det overskydende af. PISS OFF kan benyttes på stort set alle oveflader og skader hverken dig eller dit dyr. Dette gælder naturligvis ved almindelig brug uden indtagelse af produktet så sørg for at holde dit dyr fra området, hvor du sprayer, indtil du har fået tørret det overskydende produkt af området. Du kan blive fri for den gennemborende ammoniaklugt, der kan opstå ved at holde dyr, som urinerer i hjemmet ved blot at rengøre jævnligt med PISS OFF.


Gør noget ved upassende urinering

Selv om det forståeligt nok kan være generende, at katten urinerer rundt omkring i huset, skal man huske på, at katte ikke er ”dumme”, når de urinerer uden for kattebakken. De opfører sig simpelthen på en måde, der svarer til deres dyriske behov på det tidspunkt. Der er mange årsager til, at en kat vælger at tisse uden for kattebakken. Katte strinter ofte rundt i huset, da de afmærker deres territorie - dette skal ikke tolkes som om, at katten decideret urinerer. Med en lille undersøgelse eller muligvis en tur til dyrlægen, bør du kunne finde ud af, hvad der skal gøres for at stoppe din kats uhensigtsmæssige vandladning. Har katten allerede været i gang med at tisse rundt i huset, er det her, at PISS OFF fra Strandbodarna kommer ind i billedet.


Gør grundigt rent hvor katten har besørget uden for kattebakken

Sørg for grundigt at rengøre alle områder, hvor din kat har besørget uden for kattebakken. Du skal helst være sikker på, at du har fjernet lugten, ikke kun for din egen skyld, men også så lugten ikke lokker din kat tilbage til det samme sted. Her kan du med fordel anvende Strandbodarnas PISS OFF uden tilsat duft. Denne fjerner lugten fra urin og strintning uden at plante en ny duft, som katten måske ikke bryder sig om. Brug et blacklight og din næse til at identificere alle problemområderne.


Definer problemet så snart det opstår

Når du opdager tisset, hvor det ikke hører hjemme, skal du afgøre, om det er resultatet af strintning eller almindelig vandladning. Katte urinerer og strinter af forskellige grunde, og de kræver forskellige løsninger. Når katte strinter, står de normalt foran en lodret overflade og sprøjter en relativ lille mængde urin på den men dog med stor kraft. Hvis du finder en plet af urin på væggen, strinter din kat sandsynligvis og er derfor ved at markere sit territorium. Er der nyligt kommet tis i dit hjem, så få væden tørret godt væk og behandl så området med Strandbodarnas PISS OFF for at fjerne lugten. Når katte urinerer, sætter de sig normalt ned på hug og efterlader en større mængde urin på en vandret overflade. Dette er et traditionelt vandladningsproblem.


Løs problemet hurtigt og det bliver lettere at håndtere

Det er langt lettere at behandle strintning eller vandladning uden for kattebakken, før det bliver til normal adfærd for din kat. Når det kommer til strintning er fertile hankatte de mest berygtede lovovertrædere. Ved alle katte der ikke kommer til at være en del af et avlsprogram, anbefales det, at din kat bliver neutraliseret. Fordelen ved at neutralisere katten, især hvis det er en udekat, er, at der ikke kommer uønskede killinger. Ideelt set skal katten neutraliseres før puberteten, hvor den bliver kønsmoden. Katte når normalt puberteten omkring 6 måneders alderen.


En afmærkning af territorie kan være på baggrund af, at din kat er usikker på sit territorie. Hvis din utrygge kat strinter, så prøv at få ham til at føle sig mere sikker på hans område. I en husstand med flere katte, kan det virke, hvis du giver separate leveområder til hver kat. Hvis dette ikke er muligt, giver flere skjulesteder og dækkede flugtveje en mere sikker kat, da kattene da nemt kan undgå hinanden.


Hvis du har fastslået, at din kat urinerer uhensigtsmæssigt i stedet for at strinte, er det på tide at tage et nærmere kig på din kattebakke. Ofte er én kattebakke slet ikke nok, da man ikke altid når at tømme den mellem hver eneste tur i den. Katte vil helst besørge et rent sted med en mindre dunst af deres egne efterladenskaber, så de ved, det er okay at gå deri. Husk at din kat måske ikke bryder sig om de tilsatte dufte som PISS OFF kommer i. Hvis du ikke vil have katten til at opholde sig et sted, hvor den tidligere har tisset, kan du med fordel spraye med Strandbodarnas PISS OFF med enten lavendel eller citrus duft. Skal der bare gøres rent et sted, hvor katten ellers igen skal have kattebakke, bør du overveje at anvende PISS OFF uden tilsat duft.


Kattebakkens placering spiller en stor rolle

Husk at tænke over hvor du placerer din(e) kattebakke(r). Har du flere etager, skal der gerne være en for hver etage, som din kat befinder sig på. Sørg for at gøre det let for dem at finde deres kattebakker, men sørg også for at give dem mulighed for at have lidt privatliv, når de besørger. Nogle katte kan lide at have hus og låge på kattebakken, så de kan sidde for sig selv, når de skal på toilettet. Hvor andre katte ikke bryder sig om at sidde inde i en kattebakke, som er lukket. Hvis katten urinerer uden for kassen, kan den eventuelt stilles på det sted, hvor katten foretrækker at urinere. Hvis din kat besørger uden for kattebakken, som du har opstillet, kan det være en idé at prøve en ny slags kattebakke til din kat. Katten kan måske ikke lide udformningen af kattebakken og vil derfor hellere besørge i en anden slags kattebakke.


Rengør kattebakken regelmæssigt

Hvis din kats kattebakke er beskidt, vil din kat højst sandsynligt finde et andet sted at besørge end i kattebakken. De bryder sig nemlig ikke om at kunne lugte deres egne efterladenskaber og søger derfor efter et renere sted. Det er derfor vigtigt at holde bakken ren og fjerne efterladenskaber dagligt, så din kat ikke får behovet for at besørge andre steder end i kattebakken. Katte er trods alt meget renlige væsner, der bruger meget af deres tid på at pleje deres pels.

Tjek at din kattegrus passer til din kats ønsker

Du kan få et hav af forskelligt kattegrus med forskellige egenskaber. Hvis du har valgt kattegrus. der har en kraftig parfumeret duft kan dette måske være ubehageligt for din kat. Det kan sagtens være, at du synes den maskerer stanken af efterladenskaberne, men din kat er muligvis ikke enig i, at lugten er behagelig frem for lugten af efterladenskaberne. Det kan også være, at gruset er ubehageligt for katten, hvis ikke det klumper eller måske netop hvis det klumper, da katte kan have meget forskellige behov til deres underlag i kattebakken. Meget lig os mennesker ændrer deres behov sig også med tiden, og derfor skal man gerne teste lidt forskellige bundlag af, hvis katten ikke virker tilfreds med, hvad du i første omgang har givet den.


Hold øje med din kat

Hvis du har mere end én kat, eller du har en kat på besøg eller måske en nabokat, der kommer forbi engang i mellem, kan det desværre forårsage problemer med dynamikken blandt kattene. Når denne dynamik kommer ud af balance, vil strintning og markering af territorium være en helt naturlig reaktion for din kat – og måske også for de andre katte. Hvis du har flere katte, er det derfor en meget god idé at have flere kattebakker i dit hjem, så de ikke behøver dele deres kattebakke med en anden kat.


PISS OFF kan også anvendes til hunde

Du kan naturligvis også anvende PISS OFF produktet fra Strandbodarna, hvis din hund tisser indenfor eller andre steder, som du ikke ønsker lugter af urin. Hvis en hund bliver glad, spændt eller ivrig kan dette føre til ufrivillig vandladning. Det er ikke noget, du skal skælde hunden ud over men er noget, som du kan træne væk sammen med hunden.
Din hund kan også sagtens komme til at urinere, når den er bange, eller når den underkaster sig dens overmand. Dette kan også trænes væk men skal gøres blidt, da det er en ubehagelig situation for din hund at være i og ikke noget, den kan kontrollere uden din hjælp.


Træn din hund ordentligt

Husk at lære din hund at lade vandet uden for og ikke inde i hjemmet. Uden den rette træning vil hunden ikke kunne forventes at vide dette. Som hvalp kan det være svært for hunden at forstå, at den ikke må tisse indenfor. Begynd så snart du får hvalpen med hjem at lære den, at den ikke må tisse indenfor. Sørg for at hvalpen tisser af efter den har sovet, når den har spist og drukket, når den har leget, samt når der kommer gæster. Regn med at din hvalp i starten skal tisse ca. én gang i timen i dagtimerne, hvor den er aktiv. Til at starte med skal du selv sørge for, at den kommer udenfor, da den ikke vil give udtryk for, at den skal tisse men derimod bare gør det. Tag derfor din hvalp med ud i haven og bliv udenfor, indtil den har besørget. Ros gerne hvalpen, da den herigennem lærer, at den har gjort noget godt.


Hunde der strinter og markerer territorium kan have problemer

Hunde markerer deres territorium på grund af forskellige årsager, og det kan desværre hurtigt blive til en vane. Det er derfor vigtigt at tage hånd om hurtigt, så man kan finde årsagen til strintningen. Dette kan skyldes flytning, ændringer i familiens rutiner eller eventuelt stress.


Sygdomme kan skabe problemer for din hunds renlighed

Hvis din hund har en urinvejsinfektion eller problemer med blæresten, nyresten, diabetes, stofskiftet eller lignende kan renligheden kompromitteres. Derfor er det også en god idé at få det undersøgt hvis hundens vandladning pludselig ændrer sig til at være indenfor eller ændrer sig i hyppighed.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk