Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er folkene bag firmaet Stefanplast?

Stefanplast blev grundlagt i 1964 og består samlet af 190 medarbejdere. Stefanplast er stiftet i Italien og holder al produktion samt administration i deres hjemland. Stefanplast ligger som en af de førende Italienske fabrikationsvirksomheder inden for plast, til både dyr og mennesker.

Firmaet Stefanplast er i sin tid startet af Antonio Stefani, der tilbage i starten af 1960’erne mente, at der var en stor mangel på markedet, hvor plastik kunne gøre sit indhug. Potentialet for plastikartikler blev søsat med plastikbeholdere og har senere udviklet sig til en lang række af produkter til hjemmets beboere - både med og uden pels.

Lækkert og innovativt design til alle

Bare fordi man har kæledyr behøver man ikke gå på kompromis med ens stil. Stefanplast laver innovativt og lækkert design i et væld af flotte og friske farver. Hvis du ikke er til de friske farver, kan du få enten dybe og mørke farver, eller du kan få helt og aldeles neutrale farver, der falder i med indretningen i dit hjem og omgivelser.

Mulighederne er mange og der udvikles hele tiden nye serier med spændende nye designs og farver, så du kan få så moderne og passende produkter som muligt på kæledyrsmarkedet hos Stefanplast.

Hvilke produkter producerer Stefanplast til dyr?

Stefanplast producerer et væld af plastikprodukter til dyr, som vi hos Lavprisdyrehandel.dk har en helt del af. Vores sortiment skifter engang i mellem for at have lidt for enhver smag. Der er senge til hunde, katte og gnavere, udebure, toiletter, måtter til grus-opsamling foran toilettet, foderskåle, vandskåle, foder- og vandautomater, transportkasser med flere. Hvis et dyr har brug for et produkt, har Stefanplast naturligvis interesse i at producere det og gøre livet lettere og mere lækkert for både kæledyr og kæledyrsejere.

Hvor produceres produkterne fra Stefanplast?

Produkterne fra firmaet Stefanplast produceres i Europa, nærmere betegnet i Italien. Kvaliteten af produkterne fra Stefanplast er det bedste af det bedste. Stefanplast producerer alle deres produkter i Italien og er meget stolte af det faktum, at de kan holde produktionen i deres hjemland og derved sørge for at overse produktionen konstant.

Før produkterne kommer ud til kunderne i butikkerne, gennemgår de en lang række tests og skal leve op til meget høje krav for at komme på markedet. Som nævnt skal produkterne også være en passende del af folks moderne og kreative hjem ved at være i tråd med de nyeste modetiltag på markedet.

Stefanplast – ansvarlige over for miljøet

Hos Stefanplast er det uhyre vigtigt, at kvaliteten af produkterne lever op til så mange gældende krav som muligt. Det er ligeledes vigtigt at producere et produkt uden en masse forurening af miljøet. Produkterne fra Stefanplast skabes således efter en grøn tilgang til plastik. Stefanplast har løbende fået certifikater med henblik på deres grønne tilgang og flotte hensyn til miljøet. Både i 2010, 2014 og 2015 har de opdateret deres certifikationer og tilføjet nye til samlingen.

Hvorfor er plastik et fornuftigt valg af produkter til dine dyr?

Det kan være en beskidt affære at have kæledyr, da de kan svine kattebakken godt til, ligesom foderskålen og deres legetøj ofte bliver snasket til i savl. Derfor er plastik et fornuftigt valg, da det er utroligt nemt at rengøre og holde pænt. Det meste plastik har en vidunderlig rengøringsvenlig overflade, der på grund af det glatte ydre ikke har skidt og snavs over det hele. Du kan derfor nemt tørre plastikproduktet over med en våd klud eller vaske det op, hvis det er rigtig beskidt.

De fleste rengøringsmidler kan bruges til produkterne fra Stefanplast, og man behøver ikke at være bange for slid eller forringelse af kvaliteten og farverne på plastikprodukterne. Produkterne fra Stefanplast er alle af så høj kvalitet, at de er holdbare og modstår meget slid før en udskiftning er en nødvendighed.

Bedøm Lavprisdyrehandel.dk på Trustpilot

Vi vil altid gerne blive bedre til at yde service og levere gode produkter på en enkel og hurtig måde. Derfor beder vi alle vores kunder om at give os en bedømmelse på www.trustpilot.dk.

Gå endelig ind og fortæl os hvad du synes om www.Lavprisdyrehandel.dk. Hvis du gerne vil anmelde os og give os en konstruktiv kritik, som vi kan tage med videre, skal du bare ind på Trustpilots hjemmeside og søge på ”lavprisdyrehandel” i deres søgefelt. Herefter kan du gå ind på vores profil og give os en anmeldelse af din oplevelse med os og af dit seneste køb. Giv os et sted mellem 1-5 stjerner, alt efter hvordan din oplevelse har været. 1 er den laveste bedømmelse, og 5 er den højeste. Du kan samtidig skrive, hvad du synes om vores produkter, priser, service og levering.

For at kunne se hvem du er, beder vi dig dog skrive dit ordrenummer ind i din anmeldelse. På den måde kan vi også finde frem til dig, hvis der skulle være noget, du havde brug for hjælp til. Alle anmeldelser er velkomne – vi er bare glade for den konstruktive kritik, som vi kan tage med os videre.

Vores kundeservice altid er klar til at hjælpe dig!

Hos Lavprisdyrehandel.dk ønsker vi at hjælpe vores kunder så godt, vi overhovedet kan. Du kan skrive til vores kundeservice 24 timer i døgnet, og vi bestræber os på at svare tilbage inden for 1 døgn. Vi sidder på pinden i hverdagene i tidsrummet 8.00 – 16.00. Da vi har lukket i weekenden, vil vi her svare dig om mandagen, så snart vi ser din besked.

Udførlig hjemmeside og kundecenter

Hos Lavprisdyrehandel.dk bestræber vi os på at have så nem og overskuelig en hjemmeside som muligt. På hjemmesiden kan du finde alle de oplysninger, du behøver for at handle hos os. Der er information om alle de mærker, vi fører, kategorier for alle de produkter, vi ligger inde med og et søgefelt, hvor du kan søge stort set alt frem fra vores hjemmeside.

I fanerne finder du oplysninger om rabatter, stempelordninger, medlemsfordele, alt om vores levering og leveringstider, information om fragtpriserne og hvornår der opnås fri fragt, samt du kan se, hvad vi anbefaler, og hvad vores andre kunder synes om os.

Skulle du mangle nogle informationer på hjemmesiden, så vil vi gerne høre fra dig, og du kan sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. På denne måde kan vi få undersøgt, om der er en fejl og sørge for, at du får den information, du søger.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk