Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag Staywell: PetSafe

PetSafe blev grundlagt i 1991 og er således et firma med mange års erfaring indenfor kæledyrsbranchen. PetSafe er stolte af at kunne sige, at alle deres produkter er produceret med udgangspunkt i den gensidige kærlighed, der hersker mellem kæledyr og ejere. PetSafe’s produkter er udviklet med henblik på at skabe de absolut bedste øjeblikke for kæledyr og sikre deres sikkerhed samt sundhed. Dette sker blandt andet gennem et velfungerende samarbejde med ingeniører, veterinærer og specialister indenfor kæledyrsadfærd.

PetSafe’s værdier kommer til udtryk gennem det, de selv kalder: ”The Will” - altså viljen til at gøre noget godt for kæledyr og gøre en forskel gennem deres produkter. Eksempelvis mener PetSafe, at de bedste resultater kommer af at prøve en hel masse forskellige ting af i forhold til produktudvikling og så beholde det, der virker. PetSafe mener, at det er gennem læring, at de bedste produkter skabes. Det betyder også, at PetSafe lægger stor vægt på åbenhed overfor og videndeling med deres kunder samt forhandlere.

Populære hundelemme og kattelemme fra Staywell

Staywell er et mærke, som er utroligt populært blandt katteejere og hundeejere. Staywell er blandt andet kendt for hundelemme og kattelemme af høj kvalitet og specialdesignede dørløsninger. Staywell hundelemme og kattelemme fås med og uden mikrochip. Med en Staywell hundelem eller kattelem får dit kæledyr en langt større grad af frihed. Særligt katte er jo som bekendt meget selvstændige væsener af natur, og de elsker over alt på jorden at kunne bevæge sig frit. Derudover får du som hundeejer eller katteejer jo også en helt anden form for frihed med en hundelem eller kattelem, da du ikke skal stresse hjem fra arbejde for at lufte hunden eller lukke katten ud. Staywell er kendt for at have et stort sortiment af kattelemme og hundelemme i et væld af størrelser og designs, som kan monteres i såvel døre, vinduer og vægge.

Vælg mellem hundelemme og kattelemme i plast eller aluminium

Staywell hundelemme og kattelemme produceres i såvel plast som aluminium. Lemmene i aluminium er særligt velegnede til de lidt større hunde og katte. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af Staywell kattelemme og hundelemme, så du kan finde den helt rigtige lem. Hos os finder du Staywell hundelemme og kattelemme i et væld af farver, størrelser og design.

Forskellen på to-vejs og fire-vejs kattelemme og hundelemme

Eksempelvis har vi alt lige fra to-vejs lemme til lemme med mikrochip fra Staywell. Lemmene med to-vejs funktion sørger praktisk talt blot for, at din kat kan gå ind og ud, som det passer den. Lemmene fra Staywell, der er fire-vejs, minder meget om lemmene, der er to-vejs, men kan lige lidt mere. Med en lem der er fire-vejs, kan du nemt og enkelt bestemme, om du ønsker, at dit kæledyr skal forblive ude eller inde.

Magnetiske eller infrarøde kattelemme og hundelemme fra Staywell

Hvis du vil være helt sikker på, at det kun er dit kæledyr og ikke naboens, der kan gå ind og ud af jeres hus, så kan du med fordel investere i en magnetisk eller infrarød kattelem eller hundelem. Disse lemme har nemlig indbygget en sensor, således de kun åbner, når et kæledyr med det specielle halsbånd nærmer sig.

Fordelene ved kattelemme og hundelemme med mikrochip

Herudover har vi hos Lavprisdyrehandel.dk også et velassorteret udvalg af kattelemme og hundelemme med mikrochip. Med en kattelem eller hundelem fra Staywell er du sikker på, at det kun er dit kæledyr med den pågældende mikrochip, som kommer indenfor i dit hjem. Lemmen åbner sig, når dit kæledyr er indenfor rækkevidde og lukker sig igen, når den ikke længere modtager et signal. Disse kattelemme og hundelemme med integreret mikrochip er desuden at foretrække frem for et halsbånd med en mikrochip i, da halsbånd jo som bekendt kan forsvinde på den ene eller anden måde, når katten eller hunden færdes ude.

Sådan vælger du den helt rigtige Staywell kattelem eller hundelem

For det første skal du vælge en kattelem eller hundelem, der matcher dit kæledyrs vægt og størrelse. Derfor fremgår alle målene (såvel udvendige som indvendige) også tydeligt af vores hjemmeside. Derefter skal du afgøre, om kattelemmen eller hundelemmen skal monteres i en dør, væg eller i en rude. Ligesom målene fremgår det også tydeligt af vores hjemmeside, hvilke materialer de forskellige lemme kan monteres i. Nogle er velegnet til træ, mens andre er velegnet til montering i eksempelvis glas. Til sidst skal du gøre op med dig selv, om du ønsker en magnetisk eller infrarød kattelem eller hundelem. Det kan også være, at du er stærk tilhænger af kattelemme eller hundelemme med mikrochip. Når du har stillet dig selv disse spørgsmål, så er du godt på vej mod at finde den helt rigtige kattelem eller hundelem fra Staywell. Er du alligevel i tvivl om, hvilken kattelem eller hundelem du skal vælge, så er du også velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale, som gerne giver dig et råd eller to med på vejen. Vi kan kontaktes på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk og svarer typisk inden for 24 timer på hverdage. For mere specifikke spørgsmål kontakter vi også gerne nogle af vores mange leverandører.

Skarpe priser på Staywell hundelemme og kattelemme

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid fordelagtige priser – også på mærkevarer såsom Staywell. Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Kort og godt. Finder du mod forventning en af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, så kontakt os endelig: Vi har prismatch! Og vi vil gerne have dig som vores kunde.

Bestil hos Lavprisdyrehandel.dk og få leveret dine varer direkte hjem til din dør

Når du bestiller hos os leverer vi dine varer inden for få hverdage – enten til din dør eller i en af vores mange pakkeshops.

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk