Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet Starmark

Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du altid et bredt udvalg af hundelegetøj af høj kvalitet fra Starmark. Starmark hundelegetøj er kendt over hele verden. Starmark sætter din hunds sikkerhed, trivsel og generelle lykke øverst på listen over deres topprioriteter. Hundelegetøjet er udviklet af eksperter inden for hundetræning og testet af tusindvis af hunde hos Starmark Animal Behavior Center. Hos Starmark forstår de, hvordan hunde tænker, leger og lærer. Denne viden bruger de i udviklingen af deres produkter, hvilket er med til at gøre produkterne unikke. Starmarks mål er simpelt: At gøre kæledyr så lykkelige i deres hjem som muligt ved at forbedre relationerne mellem dem og deres ejere.

I næsten 20 år har Starmark Animal Behavior Center i Texas undervist hundeejere i, hvordan de bedst kan kommunikere med deres hunde. Starmark Animal Behavior Center er vært for elever og hunde fra hele verden men er et lokalt ejet firma, som tilmed bliver drevet af lokale. Hos Starmark Animal Behavior Center tilbyder de en bred vifte af muligheder for træning, der passer til deres kunders livsstile.

Starmark hundelegetøj

Legetøj fra Starmark er meget populært blandt hundeejere, og det er ikke uden grund. Starmark hundelegetøj hjælper nemlig med at holde din hund mentalt engageret i en aktivitet, som den tilmed vil nyde. Starmark hundelegetøj er kendt for at fremme din hunds naturlige jagtinstinkt og forhindre negativ adfærd som følge af kedsomhed. Sammen med dit Starmark hundelegetøj kan du med fordel bruge de dertil udviklede Starmark Treats eller rester fra din hunds måltider. Det kan især være en rigtig god idé at kombinere spisetid med legetid, hvis du har en hund, som normalt sluger sin mad.

Prøv en Starmark Bento Ball

En af de mest populære bolde fra Starmark er den såkaldte Bento Ball. Bento Ball er en sjov måde at holde din hunds tænder rene på. Bento Ball er et aktivitetslegetøj fremstillet af et blødt punkterfrit og holdbart materiale uden phthalater. Dette specielle materiale er meget stærkere end det gummi, som normalt bruges til hundelegetøj. Derfor er Bento Ball særdeles velegnet til de hunde, som er gode til at gnave deres legetøj i stykker. Bento Ball har en overflade med "knopper", der masserer din hunds gummer og renser dens tænder, når den bider og tygger i bolden. Med en Bento Ball er din hund underholdt i mange timer. Grundet det bløde materiale larmer bolden heller ikke, når den rammer gulvet i takt med, at din hund leger med den. Fyld din Bento Ball med din hunds foretrukne godbidder og se din hund komme i den syvende himmel. Bliver din Bento Ball lidt for snasket af forskellige hundegodbidder, så vil det formentlig glæde dig at høre, at Bento Ball’en tåler en tur i opvaskemaskinen.

Giv din hund en udfordring – giv den en Starmark Fun Ball

Starmark Fun Ball er en blød aktiveringsbold, som er lavet i et ekstremt holdbart materiale uden phthalater. Denne slidstærke bold fra Starmark er således utrolig velegnet til hunde, som typisk bider deres legetøj itu. Der er to huller i denne Fun Ball, så du nemt kan fylde bolden med din hunds yndlingsgodbidder eller noget af dens tørfoder.

Aktiver din hund med Starmark Tetra Flex

Tetra Flex fra Starmark er en foderbold, som er velegnet til hunde, som har tendens til at sluge deres måltider. Med Starmark Tetra Flex skal din hund ”arbejde” for at få godbidderne eller tørfoderet ud og vil således være godt underholdt i flere timer. Når du skal fylde godbidderne i Tetra Flex, kan du med fordel skære en vandflaske midt over og bruge toppen som tragt. Grundet dens specielle form kan bolden kun trille i et begrænset omfang. Når din hund leger med foderbolden behøver du ikke frygte, at den ridser dit gulv eller larmer. Foderbolden er nemlig lavet i et blødt materiale uden phthalater. Når foderbolden bliver lidt for snasket af alle godbidderne, kan du med fordel give den en tur i opvaskemaskinen.

Er din hund en rigtig vandhund? Så forkæl den med en Starmark Foam Ball

Denne Foam Ball fra Starmark er ekstremt let, blød og holdbar. Den er lavet af lavet af et meget slidstærkt og patenteret skum. Grundet boldens lette materiale og unikke design er den yderst velegnet til vand, da den kan flyde. Derudover gør materialet også, at bolden kan flyve meget langt, når du kaster den. Bolden er særdeles velegnet til hvalpe, da den er meget blid mod din hunds tænder og tandkød.

Starmark RubberTuff Stump, Bone og Ball

En RubberTuff Stump, Bone eller Ball fra Starmark vil med garanti udfordre din hund – på en sjov og anderledes måde naturligvis. Disse kan du nemlig fylde med lækre godbidder og så blokere enten det ene hul eller begge huller med en Starmark godbid, som de kalder: ”Lock and Block”. På den måde skal din hund først trænge igennem den såkaldte Lock and Block-godbid for at få adgang til de lækre godbidder indeni. Din hund vil med andre ord være godt underholdt i timevis. Starmark Lock and Block-godbidderne er udelukkende lavet af naturlige ingredienser og har en uimodståelig smag af kylling. Derudover har RubberTuff Stump, Bone og Ball en nopret overflade, som hjælper med at vedligeholde din hunds tænder og tandkød, når den tygger. RubberTuff er lavet af et ekstremt holdbart materiale, som selv de hunde, der normalt gnaver deres legetøj itu på ingen tid, vil kunne få stor glæde af.

Køb Starmark hundelegetøj hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os kan du altid finde et bredt udvalg af det mest populære hundelegetøj fra Starmark. Køb hundelegetøj fra Starmark hos os allerede i dag og få det leveret direkte til din dør inden for 1-4 hverdage – ofte gør vi det endnu hurtigere. Køb Starmark hundelegetøj hos os og spar op til 30 procent i forhold til de vejledende udsalgspriser, som vores konkurrenter sælger legetøjet til.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk