Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Smagfuld mad til din kat

Sheba produkter har enestående opskrifter fyldt med de lækreste og mest smagfulde ingredienser. Sheba bestræber sig på at lave en lang række af lækkerier til katte i cremede varianter eller fyldt med lækker sovs. Sheba beskrives som en udsøgt smagsoplevelse med vigtige næringsstoffer i til din kat. Sheba kattemad har en balanceret kombination af både kød, sovs og grøntsager.

Kun det bedste til vores katte

Sheba er kendt for at være fyldt med gode ingredienser og for at skabe glæde hos enhver kat. Når du giver din kat mad fra Sheba er det en hyggelig måde at forkæle din lille pelsven på, hvilket kan gøre jeres bånd endnu stærkere. Forkælelse bringer mennesker og dyr tættere sammen og giver en større glæde til jer begge. Vi kender alle sammen til hyggen, når vi står klar med en dåse eller pose med kattemad, og katten kommer og smyger sig op af vores ben. Du ved, at du gør det bedste for din kat, og din kat kan mærke, du elsker den, når du rigtigt forkæler den med lækker mad.

Få et overblik over de forskellige Sheba varianter her:

Hos Sheba er der mange smagsvarianter at vælge imellem, men vidste du også, at produkterne fås i forskellige konsistenser.

Classic
Dette produkt er det helt klassiske vådfoderprodukt med en skøn kødblanding i en portionsanrettet pakning. Vådfoderet passer til alle katte og er elsket af langt de fleste.

Favourites Sauce Speciale
Produktet her er også portionsanrettede lækre kødkombinationer, dog er kødet mere løst og kommer i en lækker flydende sovs, som din kat kan slubre i sig.

Mealtime luxuries
Dette produkt er anvendeligt til alle katte og kan få selv den mest kræsne kat til at spinde af glæde. Luxury produkterne er små bægre med lækre kødbidder i en overdådig sovs med en udsøgt og kraftfuld smag. De er ren fryd for ganen.

Firmaet bag Sheba tager ansvar

Firmaet bag Sheba har en vigtig mission, hvor de bruger meget af deres tid på at sørge for, at indholdet i deres produkter er både sunde og nærende for katte. De forsøger også at gøre produktionen af kattemaden så miljøvenlig som mulig. Det er nøje printet på produkterne, hvad de indeholder, så du kan nærlæse hvilket produkt, du fodrer din kat med. Hos Sheba er dyrevelfærd en vigtig sag, og de gør, foruden produktionen af nogle fantastiske produkter, en stor indsats for at hjælpe dyr i hele verden.

Firmaet bag Sheba sørger for at stille krav til deres samarbejdspartnere, derved sikrer de sig, at alle samarbejdspartnere går ind for dyrevelfærd, og de sælger kun det bedste af det bedste. Sheba har dannet foreninger, der specifikt hjælper nødstedte dyr, donerer og hjælper med dyrevelfærd verden over, så alle vores små pelsklædte venner kan få en dejlig og tryg hverdag.

Find hjælp hos kundeservice

Finder du ikke det, du søger, eller mangler du svar på dine spørgsmål, så kontakt endelig vores kompetente kundeservicemedarbejdere, som kan hjælpe med det, du mangler svar på. Kundeservice har åbent alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00, og vi bestræber os på at svare alle henvendelser, inden der er gået 24 timer. Henvender du dig i weekenden, får du svar fra os om mandagen - vi svarer selvfølgelig så hurtigt, vi kan.

Online handel versus handel i en fysisk butik

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi ganske vist ikke en fysisk butik, men det skal ikke afholde os fra at give dig en rigtig god oplevelse som kunde i vores webshop.

Fordi vi på Lavprisdyrehandel.dk arbejder på en online platform, har vi en unik mulighed for at give dig bedre rabatter og faste lave priser, da vi ikke har lokaler og en masse personale, der skal sørge for en fysisk butik. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi valgt at sætte fokus på vores overskuelige hjemmeside, der gør din handleoplevelse både nem, billig og god. Hver dag sørger vi for service til vores kunder, både nye som gamle. Vi går meget højt op i, at alt skal være professionelt og sørger for hurtig og kompetent kundeservice. Derfor vil også meget gerne have din anmeldelse på Trustpilot af dit seneste køb på Lavprisdyrehandel.dk. Vi opfordrer alle kunder til at læse vores flotte anmeldelser på siden.

Konkurrencedygtige priser og altid gode rabatordninger

Lavprisdyrehandel.dk lever op til sit navn og har altid faste lave priser på mange hundrede produkter. Vi får løbende nye produkter ind, og derfor får vi også nye tilbud og rabatter, som vi kan tilbyde vores kunder. Vi bestræber os på at give dig som kunde en række kvalitetsprodukter, hvor du sparer ved at købe online i vores butik i stedet for at skulle ud i en fysisk butik. Du kan handle, hvor end du befinder dig og kan få det hele leveret til døren, din arbejdsplads eller du kan vælge selv at afhente i en pakkeshop nær dig.

Vi yder prisgaranti på alle varer på Lavprisdyrehandel.dk

Da vi hos Lavprisdyrehandel.dk vil være det bedste og billigste på markedet, har vi valgt at yde prisgaranti på alle vores produkter. Det vil sige, at du kan sende os et link til produktet fra en anden hjemmeside, som du ønsker at prismatche med enten i en kommentar til din ordre, eller du kan sende os en mail på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Når vi modtager linket tjekker kundeservice prisen og sørger for, at du får en god og hurtig service, så du kan få varen til den bedste pris som overhovedet muligt. Du kan læse mere om retningslinjerne for vores prisgaranti under kundecentret, hvor alt står meget nøgternt beskrevet.

Leveringen hos Lavprisdyrehandel.dk er hurtig og nem

Blot fordi du ikke kommer ind i en fysisk butik og kan tage varen ned fra hylden, så du kan tage den direkte med hjem, behøver du ikke vente længe på at få dine varer. Vi lover hos Lavprisdyrehandel.dk meget kort leveringstid. Vores leveringstid er inden for blot 4 hverdage, men langt de fleste af vores pakker ankommer længe før det. Oftest tager det blot 1 eller 2 dage, før varen kommer frem til vores kunder, fordi vi pakker dagligt og afsender 6 dage om ugen med diverse fragtfirmaer.

Du kan bestille med ro i maven og læne dig tilbage uden at bekymre dig om dine varer. De ankommer hurtigt og nemt til din dør eller til den pakkeshop, du har valgt at få leveret til. Du får både sporingskode på pakken, så du kan følge den samt en opdatering om, hvornår pakken er hos dig eller kan afhentes.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk