Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Sera som virksomhed

Sera er et stort selskab fra Nordrhein-Westfalen med hovedkontor i Heinsberg i Tyskland, som har et bredt produktudvalg. De har produkter til såvel akvarier og havedamme som terrarier.

Seras hovedfilosofi er, at deres produkter skal være så nemme at benytte som muligt, så forbrugerne i stedet kan koncentrere sig om glæden ved at være kæledyrsejere.

Sera forhandler flere forskellige mærker som for eksempel Eheim, men hos Lavprisdyrehandel forhandler vi Seras eget mærke: ”Sera”, som dækker over forskellige akvarie- og terrarieartikler.

Seras produkter er i dag tilgængelige i mere end 80 lande verden over.

Køb den effektive Sera Sneglefælde hos Lavprisdyrehandel.dk

Sera sneglefælde er en effektiv sneglefælde til dit akvarie. Snegle i akvariet er desværre et velkendt problem for mange akvarieejere. For meget fiskemad i akvariet, der får lov til at dale ned og lægge sig på bunden, giver en rigtig god grobund for snegle. Snegle er hermafroditter og er derfor gode til at formere sig. De har kønsdelene fra begge køn, men de er dog nødsaget til at parre sig med en anden for at kunne formere sig. Så hvis du starter ud med at have to snegle i dit akvarie, har du meget hurtigt rigtig mange snegle.

Jo flere snegle du har, som spiser fiskenes foderrester, jo flere snegleekskrementer får du i dit akvarium, og dermed får du også mere forurenet vand. Med en Sera sneglefælde kan du effektivt slippe af med sneglene i dit akvarium – helt uden brug af gift og uden at belaste vandkvaliteten. 

Hvordan bruger jeg Sera sneglefælde?

Sneglefælden fra Sera er en relativ enkel og nem sneglefælde til bekæmpelse af snegle, uden brug af sneglemiddel.
Sera sneglefælde virker ved, at du putter lokkemad i fælden, så sneglene bliver lokket ind i fælden, hvorefter sneglene ikke kan komme ud af fælden igen.

Det er valgfrit, hvor i akvariet du placerer Sera sneglefælde, men det anbefales dog, at du placerer den der, hvor sneglene opholder sig mest i akvariet. I midten af Seras sneglefælde placerer du maden, som skal lokke sneglene til. Maden skal gerne være noget, snegle er helt vilde efter, da det resulterer i flere snegle i fælden. Det kan eksempelvis være mallepiller eller almindeligt fiskefoder. Der er dog ingen specifikke krav til, hvad du kommer i som lokkemad i Seras sneglefælde.

Når fælden skal tømmes, tager du den blot op af vandet og tømmer den for snegle.

Hvorfor kommer sneglene i mit akvarie?

Der kan være flere grunde til, at du pludselig kan finde snegle i dit akvarie, når du ikke har købt dem.
I de fleste tilfælde kommer sneglene ved, at du har købt en ny plante eller andet naturmateriale til dit akvarie. Sneglene gemmer ofte deres æg på planter, og de bliver derfor slæbt med over i det nye akvarie, når du kommer hjem. Æggene klækkes og problemet opstår. Overfodrer du dine fisk giver du tilmed sneglene optimale leveforhold. Du skal derfor være påpasselig, når du fodrer dine fisk og aldrig give dine fisk mere mad, end hvad de kan spise i løbet af et par minutter. Der findes også nogle akvarieejere, som frivilligt køber snegle til deres akvarium. Her skal man blot være opmærksom på, at 2-3 snegle hurtigt kan blive til en uønsket mængde.

Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et bredt sortiment af både store som små akvarieplanter og fiskefoder til stort set alle slags akvariefisk.

Til skade eller til gavn?

Der er delte meninger om, hvorvidt snegle i ens akvarium er til gavn eller til skade for miljøet i akvariet.
Nogle akvarieejere nyder sneglenes selskab, da de spiser resterne af det foder, som fiskene ikke spiser samt døde plantedele og derved renser akvariet.

Men grundet sneglenes hurtige formeringstendens kan der hurtigt blive for mange beboere i akvariet. Dette kan i sidste ende medføre en mangel på ilt i akvariet og derved have fatale følger for akvariets beboere.

Hvis sneglene ikke finder nok rester at spise, kan de finde på at spise af de friske planter, som er placeret i dit akvarium. Derudover udskiller visse snegle slim, som forurener vandet i akvariet.

Som sagt så er der delte meninger om, hvorvidt sneglene er til skade eller til gavn. Det kommer an på mange forskellige ting, så det er akvarieejeren selv, der afgør, om de synes, sneglene i deres akvarie er til skade eller til gavn for dem, deres fisk og miljøet i akvariet.

Hvis du mener, de kun er til skade kan Sera sneglefælde helt sikkert hjælpe dig med at få et sneglefrit akvarie.

Sera thermo-safe måtter

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du også købe nogle specielle måtter fra Sera til dit akvarie eller terrarie, der hedder: Thermo-safe. Disse måtter går ind og beskytter glasset, så chancen for et brud mindskes, hvis der skulle komme stenslag fra bundlaget. Har du et reptil, vil måtterne også hjælpe med at holde terrariet varmt.

Gode råd til akvariet

Ønsker du sunde fisk i dit akvarie, er nøglen til dette et godt akvariemiljø. Et godt akvariemiljø kommer af et godt kredsløb og en veletableret bakteriekultur. Levende planter hjælper ligeledes med at holde vandet rent og sundt.

Man skal om sommeren være ekstra opmærksom på sit akvarie, når vi endelig har de varme sommerdage. Står dit akvarie i et rum uden god ventilation i luften, kan dette få vandtemperaturen til at stige.

Hold derfor ekstra øje med temperaturen i akvariet om sommeren. Kommer du ud i en akut situation med al for høj vandtemperatur kan du med fordel smide et par isterninger i dit akvarie for at sænke temperaturen.

Står dit akvarie tilmed et sted, hvor det bliver udsat for meget lys, vil du hurtigt opleve, at dit akvarie bliver fyld med alger. Det er vigtigt, at du jævnligt rengør dit akvarie for alger, da de også bruger den ilt i akvariet, som dine fisk skal bruge.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk