Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om ScanVet

ScanVet er en dansk lægemiddelvirksomhed, der fokuserer på veterinærartikler og distribuerer medicin til både hobby- og produktionsdyr. Formålet med ScanVet er at gøre kvalitetslægemidler tilgængelige for os med kæledyr derhjemme. Priserne bliver skruet helt i bund, men det går ikke ud over kvaliteten af produkterne. Seks dyrlæger far ScanVet tager hånd om produkterne og tester dem til punkt og prikke, så de er 110 procent sikre at bruge for både dyr og mennesker.

Hos Lavprisdyrehandel.dk lægger vi stor vægt på at skaffe produkter hjem, som er sikre både for kæledyrene og ejerne at benytte sig af, og derfor kan du trygt stole på produkter fra ScanVet købt gennem os. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe shampoo og kosttilskud fra ScanVet, der kan bruges til både hund og kat, og du får op til 20 % rabat på varerne i forhold til de vejledende markedspriser.

Kvalitetsprodukter til dine kæledyr fra Scanvet

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi en bred vifte af produktmærker. ScanVet er en af dem, og der er du som kunde sikret produkter af høj kvalitet. ScanVet er bevidste om, at mange kæledyr har brug for særlige kosttilskud eller specielle præparater for at have blot en nogenlunde normal hverdag. Dette kan ScanVets produkter sikre gennem adskillelige grundige tests og undersøgelser.

For eksempel tilbyder vi her hos Lavprisdyrehandel.dk Scanvets klorhexidinshampoo til både hund og kat. Denne shampoo kan bruges til de kæledyr, som har problemer med huden, klør sig rigtig meget eller har sår/ar, der skal renses på daglig basis. Produktet giver ikke bivirkninger og kan derfor trygt bruges i hjemmet. Det er vigtigt, at du bruger shampooen på hele dit kæledyrs krop, minus øjnene selvfølgelig. Derpå skal du sørge for at vaske din hund grundigt. Shampooen indeholder også en anelse balsam, hvilket medfører, at pelsen på både hund og kat vil komme til at virke som silke. Scanvet klorhexidinshampoo gør det let at holde pelsen ren.

Ud over den populære shampoo har vi også FlexVital Omega fra ScanVet. FlexVital Omega er et produkt produceret til ældre hunde og katte med problemer i leddene, men det kan også sagtens benyttes i forebyggende henseende. Det kan eksempelvis være, at din hund har et hårdt træningsprogram eller lider af overvægt. Begge dele kan være meget hårde ved din hunds led. ScanVet FlexVital Omega er flydende og kan nemt tilsættes dit kæledyrs foder, så det indtager det uden at blive irriteret. FlexVital Omega fra ScanVet plejer og vedligeholder kæledyrets bevægeapparat. Produktet indeholder en god del Omega 3 og 6 plus en række vitaminer, som er nødvendige for opretholdelsen af en velbalanceret krop.

Har din hund eller kat lidt for meget på sidebenene?

Det kan ske, at vores kæledyr tager lidt på, men begrundelsen er ikke altid den samme. For det meste, specielt hos katte og hunde, er sterilisering/kastrering den hyppigste årsag. Der er mange ting, du kan gøre ved dette. Foderet er selvfølgelig alpha og omega. Kæledyret skal have det rigtige at spise, så den kan holde vægten nede. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi netop sådan noget foder, som kan tilpasses lige netop dit dyrs behov. Derudover er for lidt aktivitet også med til forhøjet vægt, og vi anbefaler derfor som det første at tage hunden med på flere ture til at starte med. Både til hund og kat kan man med fordel også købe sig noget aktivitetslegetøj, som får dem til at bevæge sig i hjemmet. Det er vigtigt, at du ikke køber stressende legetøj, men noget som gør det lidt sjovere for dine kæledyr at motionere, og noget som kan holde til at blive leget med gennem længere tid.

Skulle det ske, at din hund eller kat er overvægtig, kan du med god samvittighed benytte dig af ScanVets FlexVital Omega, som et forebyggende supplement til dit kæledyrs kost. Med ScanVets FlexVital Omega sikrer du, at dit kæledyr ikke får dårlige led af den overskydende vægt.

Hvorfor skal jeg vælge et af Scanvets produkter?

Det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvilket produkt man skal købe. Der findes flere tusinde slags kæledyrsprodukter og mange mærker, der hævder at dufte af roser, give dit kæledyr silkeblød pels og gøre det ualmindeligt godt tilfreds med sin tilværelse. Skal du være sikker på at opnå de bedste resultater er ScanVet, et af de mærker vi tilbyder, der vil virke i den retning. At benytte sig af dyrlægemidler skal ikke være svært, og det er derfor, at ScanVet har produceret så overskuelige produkter til almindelig dagligdagsbrug. I stedet for at tage dyret hele vejen til dyrlægen kan du blot læse på pakkens indhold hvad og hvor meget, der skal benyttes og i hvilke tilfælde. ScanVet gør det let for kunderne at benytte sig af nogle af de bedste præparater inden for veterinærbrug. Derudover tillader ScanVet også, at deres produkter bliver solgt online, hvor kunderne let og overskueligt kan finde og bestille dem.

Lavprisdyrehandel.dk skruer priserne helt i bund!

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du være 100% sikker på, at du får skaffet dig produkter af aller højeste kvalitet. Vi sælger kun de bedste mærker for at sikre vores kunder og deres kæledyr fuld tilfredshed. Hos os kan du eksempelvis finde Royal Canin, Kong, Sureflap, Eheim, Hills, Vitakraft og mange flere. Vi har mange gode sager inden for en lang række kæledyrsgrupper. Hunde, katte, fugle, fisk, heste, reptiler og gnavere nyder godt af produkter fra os. Derudover kan vi altid tilbyde vores kunder disse gode varer til en fast lav pris. Vi køber altid stort ind, hvilket gør, at priserne skrues helt i bund. Vi kan tilbyde varer med helt op til 50% rabat! Dette er noget, du ikke vil gå glip af.

Hvis du er i tvivl om nogle af vores varer eller har et spørgsmål angående noget, du har købt, skal du ikke være bange for at kontakte vores kyndige kundeservice. Vi står altid klar og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. Hvis det skulle ske, at vi ikke har det helt rigtige svar, har vi yderligere eksperter på området, vi kan kontakte, så du altid er sikret det bedst mulige svar.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk