Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Savic har stor ekspertise indenfor dyreartikler

Savic er et belgisk firma, der producerer højkvalitetsprodukter til kæledyr. De har stor fokus på plastprodukter, bure og hygiejneprodukter til dyr. Savic inspireres af alle dyr og har derfor også valgt at udvikle produkter til alt fra hund og kat til fugl og gnaver. Savic har i 40 år produceret kvalitetsprodukter, og de har ikke i tankerne at stoppe nu. De videreproducerer og opfinder jævnligt nye, flotte dyreartikler, som bliver revet ned fra hylderne, så snart de lanceres. Savic er et meget populært mærke, og det er takket være deres store fokus på kvalitet og brugbarhed.

Savic er verdenskendt og bliver solgt i ikke mindre end 80 lande i dag. Du kan trygt stole på Savic-mærket, og du vil ikke blive skuffet over produkternes kvalitet. Klik endelig ind og se det store udvalg vi har fra dem på Lavprisdyrehandel.dk.

Din hund vil ønske sig Savic-produkterne

Savic ønsker at producere produkter, som er komfortable og brugbare men også holdbare på samme tid. Til hunde har de især sat fokus på hundesenge og puder. Det plastmateriale, som Savic benytter sig af, gør, at hundene ligger i trygge rammer og ikke vælter ud over kanten af sengen. De kan blandt andet benyttes i stuen eller bryggerset. Den blanke overflade, som plastikken har, gør Savic hundesengene utrolig nemme at rengøre, hvilket er enhver hundeejers drøm. Materialet er let at have med at gøre, det vejer ikke særligt meget og kan derfor flyttes fra værelse til værelse uden, at man får ondt i ryggen.

Alle hundesengene fra Savic kommer uden en hundepude. Dette kan være rigtig godt for de hunde, som elsker at rive løs i alt det, de kan finde, især det bløde stof. Hvis man derimod ved, at ens hund har godt af at ligge på en blød pude, kan man vælge en passende hundepude, som matcher hundesengens størrelse.

Savic har derudover valgt at producere hundeskåle i nogle af de mest pragtfulde farver. Designet ser måske enkelt ud og kan derfor passe ind i ethvert hjem, men Savic har tænkt på det hele. De har nemlig valgt at producere plastikskålene med en gummibelægning på bunden, så den ikke skrider, når der spises eller drikkes. Alle skålene er naturligvis nemme at rengøre.

Komfortable og lette kattetoiletter

Savic har i deres kvalitetsmateriale, det holdbare og robuste plastik, også produceret kattetoiletter. Plastikken sikrer, at lugten ikke breder sig eller, at der siver overskydende efterladenskaber ud på gulvet. Igen har Savic valgt at producere et større udvalg af kattebakker og -toiletter med fokus på størrelse og komfort. Katten skal føle sig sikker, når den skal på toilet, og derfor kan man altid vælge et kattetoilet, der passer lige nøjagtigt til ens kats behov hos os.
Ønsker man at afskærme for lugt og syn til kattetoilettet, kan man benytte sig af Savics toiletkasse med låg på. Katten går let ind ad døren, og man slipper for, at lugten breder sig i hjemmet.

Derudover har Savic også produceret forskellige kattebakker med høj eller lav kant. Har du en kat, som skraber eller altid står ud over kanten på toilettet, er Savics kattebakker med høj kant det optimale valg!

Til kattetoilettet med tag over sig har Savic selvfølgelig ikke glemt den lille detalje, at der altid skal være et rent kulfilter. Kulfilteret vil hjælpe med at afværge lugten, så dit hjem kan forblive rent og lugtfrit. Kulfilteret er let at have med at gøre, det skal blot udskiftes i toppen af dit kattetoilet. Mangler du kulfilter til dit Savic kattetoilet, så kan du finde det her hos os til en formidabel lavpris.

Kun det bedste fra Savic til din fugl

Savic har udover sit store sortiment til hund og kat også valgt at producere en række bure til fugle.

Det er vigtigt, at man vælger det rette bur til sin fugl, da de forskellige fugle har forskellige behov. Alt efter hvilken størrelse og type fugl du har samt din fugls aktivitetniveau, kan du vælge det helt rigtige Savic fuglebur hos os.

Savic har både store og små fuglebure, der er lavet af metal og med udtagelig bund i plastik. Når du køber et Savic fuglebur, er der mange starterprodukter inkluderet, så man får alt til en formidabel pris. Savic gør det overskueligt at have fugl i hjemmet med deres stilrene design og let håndterbare materiale. Plastikken er for eksempel utroligt nem at rengøre.

Designet som Savic har valgt til sine fuglebure er baseret på, at burene skal kunne passe ind i ethvert hjem, men uden at være kedelige. Savic kan godt lide at skabe produkter med nogle flotte farver og godt tilbehør, såsom siddepindene. Fugleburene er velegnede til 1-2 fugle, alt efter størrelse og personlighed.

Det er vigtigt, når du holder fugl, at du giver dem legetøj, så de ikke kommer til at kede sig. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi masser af fuglelegetøj, redekasser, godbidder m.m., som kan holde din fugl beskæftiget i løbet af dagen.

Et godt tip til at få fuglen til at slappe af, når det er mørkt, er at lægge et let åndbart tæppe eller dækken henover buret. Så ved fuglen, at det er sovetid, og du kan også få ro til at falde i søvn om natten.

Gnaverbure i højeste kvalitet

Gnaverne er også nogle af de heldige kæledyr, som får lov til at bo i og benytte sig af Savic-produkterne. Savic har produceret starterbure i forskellige størrelser, igen i deres populære plastikmateriale. Der medfølger altid farverigt tilbehør, når du køber et gnaverbur fra Savic.

Det har altid været Savics tanke at skabe overskuelige rammer både for kæledyr og ejer, og derfor er alle dele i burene inkl. tilbehøret nemme at rengøre og vedligeholde. Starterburene sikrer en god start for både dig og din gnaver.

Når du handler hos Lavprisdyrehandel.dk, får du altid op til 35 % rabat på Savic-produkter i forhold til vejledende priser. Du er altid sikker på at kunne gøre en god handel hos os.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk