Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Royal Canin hundefoder og kattemad af højeste kvalitet

Som hunde- og katteejer ønsker man naturligvis at fodre med det absolut bedste hundefoder eller kattemad. Dette er du garanteret, når du fodrer med Royal Canin. Foderet består af lækre og knasende sprøde foderpiller med en fremragende smag. Desuden har Royal Canins hundefoder og kattemad den perfekte ernæringsmæssige sammenhæng, så din hund eller kat får de rigtige fibre, proteiner, kulhydrater, vitaminer, omega-3 fedtsyrer etc., som den har brug for.

Royal Canin ønsker kun det bedste for hunden og katten. Derfor er kvaliteten af råvarerne gennemtestet, så produkterne på verdensplan bliver ens. Uanset hvor i verden du bor, skal du kunne forvente den samme kvalitet af produkterne.
Hvorfor skal du vælge hundefoder og kattemad fra Royal Canin?
Det skal du, fordi Royal Canin i mere end 45 år har arbejdet ud fra princippet: ”Hunde og katte kommer først”. Dermed menes der, at det er hundes og kattes individuelle behov, der er den afgørende faktor for udviklingen af foderet. Generelt kan man sige, at viden og respekt er en vigtig del af Royal Canins foderfilosofi og deres mission, er da også at producere det bedst egnede hunde- og kattefoder rent ernæringsmæssigt, så kæledyrene er sikret det bedste foder på alle livets stadier.

Surprise! Hunde og katte er forskellige

Som bekendt er der stor forskel på hunde og katte rent fysiologisk, og ikke mindst set i forhold til de forskellige behov, som de har til deres foder. Derfor har Royal Canin naturligvis udviklet helt særlige foderprodukter til at dække dyrenes unikke foderbehov. Undersøgelser har tilmed vist, at korrekt kost er en af de væsentligste årsager til, at hundens levealder er forlænget med op til 3 år. Dette understreger i sidste ende blot vigtigheden af at investere i et godt foderprodukt. Når du fodrer med Royal Canin hundefoder og kattemad, sikrer du, at dit kæledyr får et stærkt immunforsvar, sunde led, sund mundhygiejne, stabil fordøjelse, sund hud og glansfuld pels. Med Royal Canin hundefoder eller kattemad giver du dit kæledyr de absolut bedste vilkår for at få et langt liv. Royal Canins hundefoder og kattemad indeholder omkring 50 essentielle næringsstoffer, der i kombination er med til at udvikle kroppen, tilføre kroppen den rette mængde energi, nære, forebygge og pleje kroppen.

Racespecifikt foder fra Royal Canin, der passer til netop din hund og kat

Med Royal Canins racespecifikke hundefoder og kattemad, er du helt sikker på, at give dit kæledyr lige netop det foder, som passer til dit kæledyrs race og dertilhørende ernæringsmæssige foderbehov. Royal Canin har bestræbt sig på, at deres sortiment indeholder foder til de mest gængse racer inden for både hunde og katte.
Desuden er størrelsen og udformningen af foderpillerne produceret, så de tilgodeser den enkelte race. Nogle racer kan eksempelvis godt have problemer med at samle foderpillerne op fra foderskålen. Hvis racen er kendt for at have fordøjelsesproblemer, så er der i fodersammensætningen eksempelvis også taget hensyn til dette. Konsistensen på alt Royal Canins hundefoder og kattemad opfordrer til, at hunden og katten tygger maden godt for så vidt muligt at sikre en sund fordøjelse.

Køb aldersspecifikt hundefoder og kattemad fra Royal Canin

Hundehvalpe og kattekillinger, der vokser, har et helt anderledes behov end voksne hunde og katte. Det samme gør sig faktisk gældende for aldrende hunde og katte. Derfor har Royal Canin udviklet foder til de forskellige alders stadier i dyrenes liv. Der er hvalpefoder og killingefoder, der skal bruges til hundehvalpen eller kattekillingen fra den bliver fravænnet at die og igennem det første leveår. Derfra skal den gradvist overgå til voksenfoder, som den så bruger de næste mange år, inden den til sidst skal have seniorfoder. Det er dog svært at sige præcist, hvor gammel hunden eller katten skal være, før den overgår til seniorfoder, da det er individuelt fra race til race samtidig med, at det afhænger af kæledyrets størrelse og aktivitetsniveau.

Har din hund eller kat brug for specialfoder?

Så findes dette også i Royal Canins sortiment. Der findes mange forskellige varianter, der blandt andet kan hjælpe mod fordøjelsesproblemer, hofte- og ledproblemer, overvægt og hårboller.

Dit kæledyrs fysiske tilstand og aktivitetsniveauet har også rigtig meget at sige omkring, hvilket hundefoder eller hvilken kattemad du skal vælge. For eksempel er energiforbruget ved en udekat omkring 35% større end energiforbruget hos en indekat. Udekatten bevæger sig meget mere, og den bliver udsat for vind og vejr året rundt. Derfor er det vigtigt at sørge for, at din kat får den rette kost, så den har den rette mængde energi og næring til at kunne klare forholdene.

Det samme gælder for hunden, der dagligt er meget aktiv, som f.eks. jagthunden eller den arbejdende hund som politi- og redningshunden. Disse hunde har også brug for at få tilført meget mere energi end en byhund, der går en stille og rolig tur et par gange om dagen. Meget aktive hunde kan med fordel fodres med Royal Canin Endurance 4800, som giver den aktive hund den rette mængde energi og næring, som den har brug for i den aktive dagligdag.


Royal Canins hundefoder og kattemad kan du fodre med gennem hele livet

Når du først begynder på Royal Canin, behøver du aldrig bøvle med at skifte fodermærke. Nogle kæledyr bliver nemlig også mere følsomme over for foderskift med alderen, så det er faktisk bedst at lade være. Royal Canin har både tør- og vådfoder til alle livets faser hos hunde og katte. Med Royal Canin hundefoder og kattemad sikrer du, at dit kæledyr får en harmonisk vækst, et stærkt immunforsvar, sund hud og glansfuld pels. Ved at kigge på dit kæledyrs pels, kan du faktisk tydeligt se, om det er i trivsel rent ernæringsmæssigt, eller om du bør investere i et andet foder.

Køb Royal Canin til markedets skarpeste priser

Hos Lavprisdyrehandel vil vi være billigere end vores konkurrenter. Derfor kan du altid købe kvalitetsfoder hos os til billige penge. Eksempelvis har vi altid skarpe priser på Royal Canin hundefoder og kattemad. Husk også at vi jo leverer de tunge foderposer direkte hjem til din dør. Så slipper du selv for at slæbe.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk