Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canins filosofi er, at vores kæledyr kommer i første række. Derfor er katten og hunden også kernen i udviklingen af det mest optimale veterinærfoder. Eksempelvis anvendes der i veterinærfoderet kun ingredienser af høj kvalitet, som bidrager til at optimere næringsindholdet i foderet. Royal Canins Veterinary Diets understøtter en lang række sundhedsmæssige problemer, som dit kæledyr måtte døje med, eksempelvis: Urinvejsinfektioner, hud- og fødevareallergier, diabetes, fordøjelsesproblemer, leversygdomme, nyreproblemer, overvægt, undervægt og diverse hjertesygdomme. Udover at Royal Canin Veterinary Diets afhjælper diverse problemer, så er foderet også meget velsmagende, så det er en fryd for din hund eller kat at indtage. Royal Canin Veterinary Diets findes som både tørfoder og vådfoder. Din dyrlæge kan hjælpe dig med at finde ud af hvilket veterinærfoder, der passer til din hund eller kat. Royal Canin Veterinary Diets kan gøre en væsentlig forskel i din hunds eller kats liv.

Døjer din hund eller kat med overvægt?

Vi, kæledyrsejere, er ofte lidt for gode til at forkæle vores kæledyr med diverse godbidder og for fed mad i det hele taget. Derfor er overvægt et stigende problem blandt kæledyr. Undersøgelser viser i den forbindelse, at op til 40% af alle hunde og katte faktisk er overvægtige. Overvægt er farligt i og med, at kæledyret lettere rammes af infektionssygdomme og generelt lever kortere tid. Hvis du har en meget overvægt kat eller hund, så vil din dyrlæge højst sandsynligt anbefale dig at købe Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management. Dette veterinærfoder er kendetegnet ved, at det har et højt proteinindhold, som sørger for, at din hunds eller kats muskelmasse ikke svinder ind til ingenting, mens dit kæledyr er på slankekur. Derudover indeholder foderet også en række essentielle næringsstoffer, som sikrer, at din hund eller kat får sit energibehov dækket. En god blanding af omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt en række mineraler bidrager til sunde knogler, stærke led, sund hud og glansfuld pels.

Har din hund eller kat problemer med nyrerne?

Royal Canin Veterinary Diet Renal er et veterinærfoder, som er udviklet specielt til hunde og katte med akutte eller kroniske nyreproblemer. Nyrene har som bekendt forskellige funktioner, men nogle af de vigtigste er at rense blodet og undgå et for stort vandtab. Holder nyrene op med at udfylde disse funktioner til fulde, så bliver kæledyret sygt. Royal Canin Veterinary Diet Renal hjælper med at mindske nyrenes arbejdspres og modvirker syreforgiftning.

Har din hund foderallergi?

Foderallergi er en helt særlig tilstand, hvor din hunds immunforsvar reagerer mod forskellige foderemner. Dette vil typisk vise sig i form af rødme og kløe ved eksempelvis lysken, ved haleroden, på ørerne og / eller rundt om øjnene. Foderallergi vil typisk også vise sig i form af øregangsbetændelse og hudbetændelse med betændelsesknopper. For at mindske intolerancen vil dyrlægen formentlig anbefale Royal Canin Veterinary Diet Anallergenic. Der er her tale om et diætfoder, der indeholder fjerkræprotein og er fri for kornprodukter.

Har din hund eller kat urinsten?

De fleste af kroppens affaldsprodukter, som udskilles via nyrerne, bliver opløst i urinen. Der er dog nogle stoffer, som er sværere at få opløst, og som under visse omstændigheder kan udfældes i urinen som krystaller. Hvis krystallerne ophobes i dit kæledyrs blære, så kan de forårsage diverse infektioner og inflammation. Visse urinsten kan opløses ved hjælp af et diætfoder, såsom Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O. Dette veterinærfoder opløser struvitsten og minimerer risikoen for, at de komme tilbage.

Har din hund eller kat hjerteproblemer?

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac er et diætfoder, som er udviklet specielt til hunde og katte med vedvarende reduceret hjertefunktion. Dette veterinærfoder indeholder nogle helt særlige ingredienser, som hjælper med at udvide blodkarerne og neutralisere frie radikaler. Mængderne af fosfor og natrium i foderet mindsker risikoen for nyresvigt i forbindelse med hjertesygdomme og gør det desuden lettere for hjertet at arbejde.

Har din hund eller kat problemer med leddene?

Rigtig mange katte og hunde, som er kommet op i alderen, døjer med smerter i leddene, også kaldet gigt. Den daglige belastning af leddene vil efterhånden slide leddene op, nøjagtig som ved mennesker. Et sygt led er kendetegnet ved, at mængden af brusk og ledvæske er væsentligt nedsat. Det samme gør sig gældende for kvaliteten af den resterende mængde af brusk og ledvæske. Når knogler gnider mod hinanden, vil katten eller hunden føle smerte. Der findes i dag en række specielt veterinærfoder, som kan afhjælpe generne og gøre en reel forskel, herunder Royal Canin Veterinary Diet Mobility. Fælles for diæterne er, at de indeholder en kompleks sammensætning af omega-3 og omega-6 olier, glucosamin og chondroitinsulfat. Disse tilskud hjælper med at "smøre" leddene samtidig med, at de hjælper brusken med at regenerere. Royal Canin Veterinary Diet Mobility hjælper desuden med at mindske smerterne og øge bevægeligheden. Veterinærfoderet indeholder desuden et lavt indhold af kalorier, som sikrer, at hundens eller kattens idealvægt opretholdes, så leddene ikke overbelastes som følge af overvægt.

Skarpe priser på Royal Canin Veterinary Diet

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid fordelagtige priser – også på mærkevarer såsom Royal Canin Veterinary Diet. Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Derfor kan det i høj grad betale sig for dig at købe dit veterinærfoder hos os frem for hos din dyrlæge. Udover faste lave priser på Royal Canin Veterinary Diet har vi også en fordelagtig stempelkortordning, hvor du ved at købe x-antal poser foder får 1 pose gratis. Du kan læse meget mere om vores favorable stempelkortordning her på siden.

Bestil hos Lavprisdyrehandel.dk i dag og få leveret dine varer direkte hjem til din dør

Når du bestiller hos os, leverer vi dine varer inden for få hverdage – enten til din dør eller i en af vores mange pakkeshops. Så slipper du for besværet med at køre ned til din lokale dyrlæge og for at slæbe de tunge foderposer til og fra din bil.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk