Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Rinti hundefoder

Alle hunde har brug for mad, nøjagtig ligesom os mennesker, og alle hundeejere ønsker at fodre deres hund(e). Dog kan det være noget af en opgave at finde det helt rigtige hundefoder, og derfor vil vi hos Lavprisdyrehandel.dk gerne hjælpe dig lidt på vej. Hos os kan du nemlig få et bredt udvalg af hundefoder. Under denne kategori ligger fodermærket Rinti. Rinti er et fodermærke, som er meget anderkendt hos mange hundeejere.

Hvad er Rinti?

Rinti er tør- og vådfoder til hunde. Rinti hundemad bliver forarbejdet ved lave temperaturer og holder derved på flest mulige naturlige egenskaber. Rinti hundefoder er fremstillet på rent kød, det vil sige ingen kød- og benmel, og anvender kun højkvalitetskomponenter i deres produkter.

Rinti dyrefoder er en stor glæde for mange hunde. Det store udvalg af hundefoderet sørger for god ernæring til din hund. Grundet bestanddelen af rent kød og den gode kvalitet af kødet er Rinti særdeles velsmagende. Lækkert kød og naturlige ingredienser gør, at Rinti kan betegnes som et ”ægte hjemmelavet måltid.”

Det allerbedste til din hund!

Rinti hundefoder fås i flere forskellige varianter: På dåse, i pose og som godbidder. Der er mange forskellige smage, som du kan vælge imellem her hos Lavprisdyrehandel.dk, alt efter hvad din hund kan lide af smag, eller hvad du ønsker at give den.

Få et overblik over nogle af de lækre varianter:

Rinti Nature's Balance som er baseret udelukkende på naturlige ingredienser af den højeste kvalitet. Ingredienserne i denne variant er faktisk af så høj kvalitet, at de også anvendes i menneskeføde. Ingredienserne sikrer din hund en skinnende og flot pels, et stærkere immunforsvar og et godt velvære. Derudover er kødindholdet i Rinti hundefoder ikke tilsat nogle former for aroma- og tilsætningsstoffer. Foderet indeholder kun gode og ernæringsrige proteiner, såsom mælkeprodukter og æg. Herudover indeholder foderet fibre, kulhydrater og en masse af grønsager. Super lækkert og næringsrig mad, lige ned i din hunds mave.

Rinti Finest er et lækkert fuldfoder til din hund med et lavt fedtindhold. Rinti Finest er næringsrigt og letfordøjeligt for din hund, og det kan derfor også være en god fodermulighed til ældre hunde, som kan have sarte maver. Da fedtindholdet er lavt i dette produkt er det også godt til de ældre hunde, da de har et lavere aktivitetsniveau. Det kan også anvendes til overvægtige hunde.

Rinti Pure er et helt uimodståeligt lækkert ernæringskorrekt hundefoder, som ligesom alt andet Rinti hundefoder, er forarbejdet ved lave temperaturer. Rinti Pure er kendt for at have et balanceret indhold af umættede omega 3 og 6 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer findes blandt andet i hørfrøolie, mens omega 6 fedtsyrer findes i kød. Kødindholdet er grundlæggende i al Rinti foder og svarer til 67 procent af indholdet.

Næringsholdig foder til din hund - naturligvis!

Alle hunde har brug for ernæringskorrekt mad. Men det tænker man ikke altid over med alle de valgmuligheder, der findes inden for hundefoder. Det er vigtigt at huske på, at hunde har brug for den samme ernæring som mennesker. Det vil sige, at din hund har brug for en vis procentdel af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer for at leve sundt. Indholdet af disse i Rintis produkter gør hundefoderet til et sundt, nærende og ikke mindst lækkert måltid til din hund. Med dyrefoder fra Rinti kan du sikre dig, at din hunds pels bliver flot blank, og at hunden får et godt og stærkt immunforsvar - og sidst men ikke mindst et tydeligt velvære.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi sikre dig, at Rinti udelukkende bruger de bedste råvarer i deres produkter. Rinti dyrefoder har ingen tilsatte kunstige farver, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Rinti går nemlig meget op i at anvende de bedste ernæringskilder med den rette mængde proteiner, fedstoffer og kulhydrater. Der tages også hensyn til, at lakseprotein er bedre ernæringsmæssigt end kyllingeprotein – og at majskulhydrat er bedre end hvede.

Som du nok kan læse, er der mange gode grunde til at vælge Rinti dyrefoder, så hvorfor ikke lade din hund smage?

Den optimale fodring af din hund

Din hund har ikke samme ernæringsbehov som dig som menneske. Derfor må du ikke fodre den med det samme mad, som du spiser. Hunden skal have alle de rette næringsstoffer, som er nødvendige for dens sundhed og velvære. Det er naturligvis forskelligt, hvordan din hund skal fodres i forhold til dens størrelse, race, alder og aktivitetsniveau. Hvis din hund bliver fodret korrekt, vil den være gladere og om muligt kunne leve længere.

Fodrer du din hund efter størrelse, skal du være opmærksom på, at jo mere din hund vejer, jo mere falder dens energiniveau pr. kilo. Det vil sige, at en lille hund skal have et foder med en højere fedt- og energikoncentration end en stor hund skal. De større hunde skal have en mindre mængde mad, da de har en øget energitæthed og begrænset fordøjelsesvene.

Fodrer du hunden efter aktivitetsniveau, skal du overveje, hvordan du aktiverer den i hverdagen. Går I tur to gange om dagen i snor, har den ikke et lige så højt ernæringsbehov som en hund, du tager med på jagt. Ejer du en lille race, som udelukkende bor i byen og mest er indenfor, kan risikoen for overvægt være stor. Hunde, som lever inde eller i områder hvor de ikke kan komme ud og brænde energi af, og som måske bliver forkælet dagen lang af deres ejere, fordi de er hjemme, kan få en ubalance i ernæringen og føre til overvægt.

Ældre hunde har desværre også en tendens til at blive overvægtige, da deres aktivitetsniveau er dalet i takt med, at de er blevet ældre. Når hunden er på vej til at blive en ældre hund, altså i det ”modne” stadie, hvor aldringstegnene endnu ikke er synlige, kan du støtte med noget foder, som er produceret specielt til modne hunde. Denne type foder vil hjælpe til med at holde hunden vital og til at bekæmpe aldringsprocessen i cellerne.

Vi anbefaler dig at kigge rundt

Ingen siger det nødvendigvis SKAL være Rinti foder, som du skal give din hund i madskålen derhjemme, men det kunne være en mulighed. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du læse meget mere om alt vores andet hundefoder og kattemad på Lavprisdyrehandel.dk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk