Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Purina Pro Plan - det sundeste valg for din hund eller kat

Vil du sikre dig, at din hund eller kat får det absolut bedste at spise, skal du vælge Purina Pro Plan, da ingen af Purina Pro Plan produkterne indeholder tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Pro Plan hundefoder og kattemad er udviklet og produceret på baggrund af mange års videnskabelig erfaring. Foderet produceres ved hjælp af en speciel teknologi, så kvaliteten og næringsværdien bibeholdes bedst muligt.

Purina Pro Plan - en smule anderledes

Som hunde- og katteejer kender du forhåbentligt din hund eller kat bedst. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at ernæringen spiller en vigtig rolle for, at dit kæledyr har det godt og er sund. Men Purina har også indset, at foderet kun er en del af hundens eller kattens velfærd. Derfor vil Purina gerne hjælpe ejerne med andre informationer om f.eks. pasning og træning, der kan fremme dyrets almene velvære. Purina er internationalt anerkendt for deres viden og for, at de ofte deler denne viden i diverse tidsskrifter.

Purina vil gå rigtig langt for dig som kæledyrs ejer, hvis de kan bidrage positivt til dit kæledyrs velvære. Det er derfor, at de gerne deler ud af deres ernæringsmæssige ekspertise og den viden og ekspertise, som de får fra deres tætte samarbejde med blandt andet dyrlæger og dyrepsykologer.
Det gode samarbejde har gjort, at Purina igennem mere end 85 år har været banebrydende indenfor hunde- og katteernæring, og det ønsker de naturligvis at fortsætte med at være.

Den perfekte start til hundehvalpen med Purina Pro Plan

Det er hvalpens første 1-2 leveår, der er altafgørende for dens fremtidige sundhed. De store hunde er længere tid om at udvikle sig end de små. Vi fører hos Lavprisdyrehandel det såkaldte Pro Plan Optistart hundefoder, som er velegnet til mellem og store racer hundehvalpe. Dette hvalpefoder sikrer den bedste begyndelse for hvalpen. Pro Plan Optistart fremmer de sunde led, sørger for at opbygge et godt immunforsvar, giver hundehvalpen stærke tænder, og så er det fyldt med sunde proteiner og fibre, som sikrer, at hvalpen vokser sig sund og stærk. Pro Plan Optistart til hvalpe er desuden velegnet til drægtige eller diende tæver grundet sit høje energiindhold.

Fortsæt med den sunde kost til den voksne hund

Når din hund er fuldt udvokset, er det meget vigtigt at fortsætte med den rigtige ernæringsmæssige sammenhæng i kosten. Derfor er det en god idé at fortsætte med Purina Pro Plan til den voksne hund. Hundefoderet sørger for, at din hund får den rette balance mellem proteiner, fedt og vitaminer. Dermed opretholdes den sunde vækst, og du sikrer, at hunden fortsat har et stærkt immunforsvar. Pro Plan til den voksne hund passer til de små, mellemstore eller store hunde.

Din hund skal have en god og sund alderdom

Når din hund bliver omkring 7-9 år, er det vigtigt, at du går over til seniorfoder. Dette hundefoder er specielt fremstillet til den aldrende hund og fremmer din hunds fortsatte sundhed. Foderet er fyldt med alle de rette næringsstoffer, der kan udsætte stivhed i leddene og fordøjelsesproblemer, som ofte er aldersrelateret.

Hvis din hund har brug for specialkost

Skulle din hund have brug for specialkost, har Purina Pro Plan også et udvalg af dette. Der findes eksempelvis et hundefoder, Adult Sensitive Skin, der egner sig specielt godt til hunden med følsom hud. Hundefoderet er fyldt med nøje udvalgte næringsstoffer og proteinkilder, der kan afhjælpe følsomheden i huden samtidig med, at det giver hunden en naturlig sund pels. Pro Plan Adult Sensitive Skin fås til enten små eller mellemstore hunde.

Er din voksne hund steriliseret eller kastreret anbefales det, at den bliver fodret med Pro Plan Adult Light/Sterilised hundefoder, idet dette foder stiller hundens sult ved hjælp af særlige fibre og næringsstoffer. Desuden er dette hundefoder fedt- og kaloriefattigt. Samtidigt med at hundefoderet stiller hundens sult på den gode måde, vedligeholder det også hundens muskler og fremmer sunde led.

Pro Plan Sensitive Digestion er et lækkert hundefoder, der egner sig til den voksne hund, der har følsom fordøjelse. Foderet er fyldt med den rette balance i næringsstofferne, der kan afhjælpe ubalance i mavens mikroflora.

Hvis din hund er af en stor race og er ekstra atletisk af bygning, så er det vigtigt, at du vælger et foder, der giver hunden de rette ernæringsstoffer set i forhold til dette. Pro Plan Athletic Adult indeholder alt, hvad din hund behøver for at opretholde sin aktive livsstil.

Sund og lækker kattemad til din kat igennem hele livet

Ligesom din hund skal din kat også have det lækreste og sundeste mad. Purina Pro Plan har kattemad til alle stadier af din kats liv. Al Pro Plan kattemad er produceret, så foderpillerne har en ekstra lækker sprødhed, der sammen med mineralerne reducerer dannelsen af plak og tandsten væsentligt.

Kattekillingens perfekte start – killingefoder fra Purina Pro Plan

Det er vigtigt, at din kattekilling får de rigtige næringsstoffer fra starten. Den skal have et foder, der indeholder et højt proteinindhold samt mange C, D og DHA vitaminer. Dette sikrer du med Pro Plan Junior Optistart. Killingefoderet sikrer din killings tarmsystem og begrænser risikoen for tarmproblemer. Purina Pro Plan Junior Optistart er ideelt til killingen fra den er 6 uger til 1 år.

Det bedste kattemad til den voksne kat

Når katten er blevet et år, skal den have mad egnet til den voksne kat. Pro Plan Adult har alle de essentielle næringsstoffer, der gør, at katten fortsætter den gode og sunde vækst. Det indeholder vitamin A, C og E, og der er mange omega-3 og omega-6 fedtsyrer i. De mange essentielle vitaminer og væsentlige mineraler i kattemaden fremmer alt sammen en sund hud og giver en kraftig og smuk pels.

Specialkost fra Purina Pro Plan til din kat

Skulle din kat lide meget af tandsten, plak og dårlig ånde er det en god idé at fodre din kat med Pro Plan Dental, der ved hjælp af sammenhængen i vitaminerne og omega-fedtsyrerne fra fiskeolier fremmer sundt tandkød. Desuden hjælper mineralerne med at reducere tandsten med omkring 41% i gennemsnit.

Hvis din kat derimod genererer mange hårbolde, kan du med fordel fodre den med Pro Plan Derma. Kattemaden er udviklet med et højt proteinindhold, som reducerer hårtab. Desuden er det udviklet med hairball control, som kontrollerer udviklingen af hårbolde og sørger for, at de kommer korrekt igennem fordøjelsessystemet.

Er din kat kastreret eller lider den af urinvejsproblemer, anbefaler vi, at du fodrer med Pro Plan Sterilised, da kombinationen af vitaminer, mineraler, høje proteinindhold og lave fedtindhold vedligeholder den sunde urinvej og begrænser risikoen for urinvejssten og problemer.

Kattemad fra Purina Pro Plan til seniorkatten

Din gamle kat skal naturligvis have det godt igennem alderdommen. Pro Plan Sterilised Senior kattemad passer til katten over 7 år. Det er velsmagende kattemad, som imødekommer den aldrende kats behov.

Udover Purina Pro Plan tørkost til katte, har vi naturligvis også et bredt udvalg af vådfoder. Du finder alle produkterne her på siden.

Bestil nemt dit hundefoder eller din kattemad på Lavprisdyrehandel.dk

Se hele vores Purina Pro Plan udvalg her og find netop det foder, som matcher dit kæledyrs behov bedst. Når du bestiller hundefoder og kattemad hos os, slipper du for selv at bære de tunger foderposer hjem – vi leverer det direkte til din dør inden 1-3 hverdage.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk