Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Purina Gourmet kattemad

Purina Gourmet kattemad er fuldfoder til den kræsne kat, der kun vil spise det bedste af det bedste. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et udvalg af vådfoder i forskellige smagsvarianter og konsistenser. Fælles for dem alle er, at du er sikker på, at din kat får præcist de næringsstoffer, den behøver, for at få et sundt og godt liv. Foderet indeholder en meget stor andel frisk kød og er ikke tilsat kunstige smags-, aroma- eller farvestoffer eller konserveringsmidler, alt sammen til gavn for din kat.
Purina Gourmet er en del af en større serie af kattemad fra Purina, der er ejet af det amerikanske firma Nestle. Nestle producerer også kendte mærker til mennesker og er vant til at fremstille fødevarer af højeste kvalitet, uanset om det er til dyr eller mennesker. Dette er din garanti for, at du får et godt og pålideligt produkt, når du køber Purina Gourmet til din kat.

Dåsemad og vådfoder i portionsposer

Alle varianterne fra Purina Gourmet er vådfoder, der enten kommer i dåser eller portionsposer. Alle portionerne er små, så det passer med, hvad katten kan spise på et enkelt måltid. Vådfoder skal spises hurtigt og kan ikke stå i skålen hele dagen, som tørfoder kan, og derfor er det vigtigt aldrig at give katten mere end den kan spise til et enkelt måltid, når du fodrer med vådfoder. Kattemad skal serveres ved stuetemperatur, så smagen er fremhævet mest, og når portionerne passer med, hvad din kat spiser til et måltid, kommer du ikke til at stå med rester, der skal gemmes i køleskabet.
Al vådfoder fra Purina Gourmet kommer i pakninger med flere smagsvarianter, så det er muligt at give katten forskellige smagsoplevelser til de forskellige måltider.

Purina Gourmet Gold

Purina Gourmet Gold-serien indeholder både dåser med mousse og dåser med små, lækre bidder i cremet sauce. Alle dåserne indeholder 85 g og passer med et måltid til din kat.
Purina Gourmet Gold Mousse er en lækker og luftig mousse, der nærmest smelter på tungen af din kat. Alle smagsvarianterne i pakken er nøje afstemt fuldfoder, der får din kat til at føle sig som noget ganske særligt, når den får serveret mad af denne kvalitet. Hver portion er en særlig smagsoplevelse, og der er ingen fare for, at din kat bliver træt af smagen, da pakningen indeholder fire forskellige smagsvarianter, så der er forskellig smag til de forskellige måltider.
Purina Gourmet Gold Bidder er lækre og møre bidder af kød og fisk i en smagfuld og cremet sauce, der vækker din kats sanser og gør, at den føler sig ekstra forkælet. Med fire forskellige smagsvarianter i pakningen, er der ingen risiko for, at din kat bliver træt af den samme smag.

Purina Gourmet mon Petit

Purina Gourmet mon Petit er små portionsposer med 50 g i hver, så katten kan spise hele pakken til et måltid og på den måde er der ingen rester, der skal smides ud. Hver portionspose indeholder møre og saftige kødstykker eller fiskestykker i mundrette stykker, omkranset af en lækker sauce, der lokker katten til at spise sin mad. Der er tre forskellige smagsvarianter i hver pakning, så din kat kan nyde en ny smagsoplevelse ved hvert måltid i stedet for at spise det samme til hvert måltid.

Purina Gourmet Perle

Purina Gourmet Perle er små, møre og saftige filetter af kød eller fisk, der nænsomt er kogt i en delikat sauce, for derefter at blive pakket i emballage, der holder maden frisk og lækker. Der er 85 gram i hver portionspakning, og det passer med, hvad din kat kan spise på et måltid, så der ikke er rester, der skal kasseres. Der er fire forskellige smagsvarianter i pakningen, så din kat kan få en ny smagsoplevelse ved hvert måltid. De møre filetter og saucen lokker din kat til at spise sin mad, så foderet er meget egnet til selv kræsne katte, der er svære at lokke til madskålen.

Din kats spisevaner

Katten er fra naturens side et rovdyr og den har derfor brug for mad med en høj andel af kød, for at få dækket sine ernæringsmæssige behov. Med Purina Gourmet er du sikker på at få kattemad med gode råvarer, da det indeholder en stor andel af kød, til gavn for din kat.

Katte har brug for flere små måltider om dagen, så husk at give den mad både morgen og aften og også gerne i løbet af dagen. Hvis du ikke har mulighed for at give din kat mad i løbet af dagen, kan du med fordel supplere vådfoderet med tørkost, der kan stå fremme i en skål, så katten kan spise efter behov i løbet af dagen.

Husk frisk vand til din kat

Sørg altid for at din kat har adgang til rent og friskt drikkevand og rengør vandskålen jævnligt, så vandet bliver ved med at være rent. Hvis din kat både er en ude- og indekat så sørg for, at den har adgang til vand både ude og inde og stil det steder, hvor den kan finde det, når det bliver tørstig. Nogle katte foretrækker at drikke rindende vand, så du kan med fordel købe en fontæne til katten, så den kan få dækket sit naturlige behov for at drikke.

Din kat er et aktivt rovdyr

Da katten fra naturens side er et rovdyr, kan du stimulere den ved at lade den kæmpe for sin mad. En foderbold eller et aktivitetslegetøj, der kan gemme på mad eller godbidder kan være en god måde for katten til at blive aktiveret. Hvis Purina Gourmet vådfoder ikke egner sig til det aktivitetslegetøj du har til din kat, kan du supplere det daglige foder med knassende godbidder og putte dem i aktivitetslegetøjet, der stimulerer katten både fysisk og mentalt til at arbejde for føden.

Køb Purina Gourmet hos lavprisdyrehandel.dk

Hos lavprisdyrehandel.dk kan du købe et varieret udvalg af Purina Gourmet til din kat til særdeles attraktive priser, og du kan få det leveret lige til din dør, så du slipper for at bære det hjem fra butikkerne. Nemmere bliver det ikke.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk