Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Dyrenes velfærd i fokus – Elanco skaber tryghed

Elanco er et innovativt firma, der producerer kæledyrsartikler af høj kvalitet. De ønsker at give kæledyrsejere mulighed for at knytte et stærkt bånd til deres dyr ved hjælp af produkter, der samtidig fremmer dyrenes helbred og velvære.

Elanco forstår sig på vigtigheden af at have et sundt kæledyr derhjemme. Skal familien forøges, sker det typisk i form af et kæledyr eller to, som indgår i familietræet på lige fod med de øvrige familiemedlemmer. Det er også bevist, at kæledyrsejere i dag sætter et større fokus på dyrenes velvære og generelle livsstil.

Elanco ønsker at forbedre og forlænge kæledyrenes levetid. De går derfor højt op i deres produkters sikkerhed, brugbarhed og holdbarhed. Derfor benytter Elanco sig udelukkende af certificerede professionelle til at teste varerne, før de bliver markedsført. Dette sikrer det bedste resultat, mener Elanco.

Elanco producerer eksempelvis loppemidlet Program Vet, som fås til hunde og katte i alle størrelser. Program Vet forhindrer loppeæg i at udvikle sig til irriterende lopper, som forstyrrer og irriterer kæledyrene.

Hvad er lopper, og hvorfor er de så irriterende?

Lopper er små insekter med store ben, som giver dem evnen til at hoppe fra dyr til dyr – og nogle gange videre til os mennesker. De stikker i huden og suger blod, hvilket kan klø og give knopper på hudens overflade. I sidste ende er et loppeangreb en utrolig stressende oplevelse for vores kæledyr. Vores dyr kan klø sig så meget, at de mister deres pels og nogle gange hud, som så bliver erstattet af sår. Med Elancos Program Vet kan du beskytte dine kære.

Hvad er Program Vet?

Program Vet er et effektivt loppemiddel i tabletform til hunde og katte i alle størrelser. Har du problemer med at få dit kæledyr til at indtage tabletterne, kan du med fordel blande Program Vet sammen med noget af dit kæledyrs foder eller nogle af dets godbidder. Specielt hunde, der har en lille forkærlighed for leverpostej, vil højst sandsynligt hapse tabletterne i sig uden at ane det.
Produktet indeholder det aktive stof lufenuron, der bryder loppens livscyklus på æg- og larvestadiet. Desværre har lufenuron ikke nogen effekt på de voksne lopper, men dette loppemiddel kan med fordel bruges sammen med andre loppemidler. Lopperne indtager midlet via dit kæledyrs blod, og derfor har Program Vet også en hurtig virkning.

Effektiv bekæmpelse af lopper

Skulle din firbenede ven være så uheldig at få lopper, er der nogle tegn, der hjælper dig som ejer til at spotte, om der skulle være ubudne gæster i pelsen.

Lopper og loppeæg opdages typisk ved, at dit kæledyr klør sig enormt meget. Ved at tjekke dit kæledyrs pels igennem med en tættekam, vil du hurtigt kunne spotte de irriterende skadedyr. Men hvordan slipper du lige af med lopperne, når først de er kommet ind i dit hjem?

Lopper stortrives beklageligvis i rigtig mange omgivelser, og derfor er det ikke kun din pelsede ven, der skal behandles. Omgivelserne skal også behandles effektivt for lopper og æg. Grundig støvsugning er alfa og omega, når der er kommet lopper ind i dit hjem. Efter støvsugningen skal posen smides ud omgående eller brændes, da det ellers vil blive et yndet ynglested.
Omkring 10% af lopperne sidder på kæledyret, mens de resterende 90% gemmer sig i det omkringliggende miljø. Dette indebærer dit hjem, dig selv, revner, sprækker, puder, tæpper og andre steder, hvor vi absolut ikke ønsker dem.

Det er vigtigt at forstå, at jo hyppigere og grundigere, du rengør dit hjem, jo lettere vil det være at komme af med lopperne.
Men støvsugningen skal dog ikke blot foregå på gulvet. Alle puder, pudebetræk, sengetøj, revner og sprækker skal igennem den helt store tur. Det er nødvendigt at være grundig. Det kan også være en ide, at give det hele en vask – enten med moppen eller i maskinen.

Det anslås, at loppebekæmpelsen skal stå på i omkring 4 måneder, da der stadig er risiko for en ny omgang lopper.
Der findes i dag mange produkter på hylderne, især til hjemmet, som kan bruges. Man skal bare være forsigtig med hvilke kemikalier, man vælger at benytte sig af, da nogen kan være giftige for kæledyrene.

Derudover er en god loppekur til kæledyrene et must have, da lopperne ellers vil benytte vores dyr som værter og holde til der. Her vil de overleve og fortsætte deres mission om overlevelse og derefter brede sig i hjemmet igen.

Køb Program Vet hos os på Lavprisdyrehandel.dk

Vi ved, hvor vigtigt det er at behandle hurtigt og effektivt uden bivirkninger på kæledyrene. På baggrund af dette, har vi valgt at indkøbe nogle af de bedste produkter på markedet. Hos os kan du finde loppehalsbånd, flåtfjernere, spray-on eller dryppemidler og meget meget mere. Vi ved, at en god base for fjernelse af lopper er, at kæledyrene også er rene og velplejede. Du kan derfor også finde en bred vifte af børster, kamme og shampooer hos os.

Vi har også valgt at forhandle udvalgte loppemidler, der indeholder færre kemikalier, da vi ved, hvor vigtigt det er, ikke at påføre for mange tilsætningsstoffer på dyrenes pels og hud. Derudover har vi flåt-clips, der kan sættes på halsbåndet. Som kunde hos os, er du ikke bundet til kun at vælge én type loppemiddel. Vi har et hav af forskellige produkter, du kan vælge imellem.

Vi har produkter både til katte og hunde samt enkelte produkter til gnavere, som også kan blive meget hårdt ramt af lopper. Det mest effektive antiloppe-produkt til din gnaver, vil være en loppekam, som er letanvendelig og behagelig.

Lavprisdyrehandel.dk sætter en ære i at forhandle disse produkter til en formidabel pris, så alle kan sikre sig loppefrie kæledyr. Du kan spare helt op til 50% på nogle af de bedste produkter på markedet.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk