Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Petcare - et internationalt firma

Petcare er en dansk grossist virksomhed grundlagt i 1989, hvorfra der bliver solgt dyreartikler. De har et bredt sortiment, som sætter kæmpe fokus på dyrevelfærd og -pleje. Petcare har nogle af de mest kendte mærker i hele Skandinavien, såsom Nutra Nuggets og Taste of The Wild. Disse mærker bevæger sig ud i både fuldkorns foder men også kornfrit foder. Petcare forhandler således produkter der kan bruges til alle typer hunde og katte – og som også anbefales til allergikere.

Ud over deres foder sælger Petcare også produkter med henblik på funktionalitet. Det er her Pluto Premium burene og Pluto Easy Walk selerne kommer ind i billedet. Disse produkter er begge utroligt nemme at benytte. Petcare forhandler også andre produkter og dyreartikler, som vi her hos Lavprisdyrehandel.dk sælger og i den grad anbefaler til vores kunder. Du kan finde alt lige fra legetøj, tyggeben og seler til bure og noget af deres populære foder her hos os.

Pluto Premium sikrer stabilitet og tryghed

Køber du et Pluto Premium metalbur, er du sikret optimale rammer og høj sikkerhed til din hund. Pluto Premium buret er lavet af ståltremmer med klemmer dertil. Det sikrer, at buret ikke uden videre går i stykker, og at det derfor kan anvendes i en meget lang periode. Buret er rengøringsvenligt med en glat bund. Buret har både en låge i frontpanelet og i et af sidepanelerne, så du let kan komme ind til din hund. Plastbakken er dyb og sørger derfor for, at det uønskede affald ikke falder ud på gulvet eller andre overflader.

Anvendelse af dit Pluto Premium bur

Pluto Premium burene er brugbare i flere situationer. De er lette at samle og kan tages med fra sted til sted. Men hvor og hvornår skal man benytte sig af burene? Burene kan bruges i hjemmet som en sikkerheds- eller fredszone for hunden, hvor den kan være sig selv. Dette kan være smart, hvis du holder en stor fest, eller hvis du har småbørn. Så lærer man ligeledes børnene, at hvis hunden er inde i sit bur, så skal den have lov til at få fred.

Du kan også bruge Pluto Premium buret i din bil, når hunden skal transporteres. Mange hunde er urolige under transport og vil derfor gerne kravle op til sin ejer på forsædet. Dette kan både være farligt og give en masse stress til føreren af bilen. Derudover kan en løs hund i bilen ende med en meget beskidt bil, som skal rengøres oftere. Med et Pluto Premium bur kan du sikre din hund i bilen og sørge for, at snavs holder sig til buret – og ikke mindst at der er ro i bilen.

Tip: Du kan eventuelt lægge nogle puder eller en liggemåtte ind i buret, så kan hunden trække sig tilbage og få ro. Ligeledes kan du lægge et tæppe på toppen, og dække buret til, hvis buret kommer udenfor der skal afskygges for sol.

Pluto Easy Walk seler

Petcare har ud over Pluto Premium burene også produceret Pluto Easy Walk selerne. Her får du en rigtig skånsom men effektiv og holdbar sele - alt i én!

Pluto Premium Easy Walk er nem at sætte på hunden, er lavet af et let men holdbart materiale og kan justeres til flere forskellige størrelser. Selen er produceret i en diskret sort farve. Selen er også kendt som en ”gå-pænt-i-snor”-sele, da den ofte bruges til indlæring af det at gå ordentligt uden, at du behøver hive, når I er på tur. Hundene skal forstå, at ved ikke at gå pænt, kan vi ikke gå lange ture - hertil kan man frit benytte sig af andre typer seler eller halsbånd med liner for en bedre indlæring.

Selen virker ved, at ringen fastsættes foran på brystet af hunden. Når hunden trækker, vil den blive vendt om mod dig og derfor standset i sin trækkende handling. Hundene lærer hurtigt teknikken ved dette og ønsker selvfølgelig ikke at blive standset på deres gåtur. Derfor anses selen som meget effektiv.

Tip: Når hunden bliver vendt om mod dig, kan du eventuelt kommandere et ”sit”, hvor hunden skal vente og derefter få en belønning for dens opmærksomme og dygtige handling.

Seler vs. liner med halsbånd

Der er mange muligheder for at gå tur med sin hund og dertil mange produkter, man kan benytte sig af. Spørgsmålet er ofte: Skal man vælge sele eller line? Det er forskelligt alt efter, hvordan din hund reagerer og befærder sig, når I er på gåtur. Trækker hunden rigtig meget, kan det gøre skade med et hundehalsbånd, der trykker. Hunden kan få vejrtrækningsproblemer og rygproblemer fra de mange ryk. Her kan en sele være et rigtigt fornuftigt alternativ, og specielt en Pluto Easy Walk sele vil være velegnet, da den trækker brystkassen rundt, og man kan irettesætte hunden positivt.

Køber du en sele til din hund, skal du sikre dig, at du kan holde din hund, da den har bedre mulighed for at trække fremad, selv om den bliver vendt mod dig i handlingen. Hunde i den større vægtklasse kan lægge mere tryk og vægt i en sele, end de kan i et halsbånd, og derfor skal man overveje situationen. Vi anbefaler altid, at hvis du har store problemer med hunden, når det gælder gåture, at I øver derhjemme og får styr på kommandoerne.

Seler i biler

Det er rigtig smart at benytte sig af en sele, når man skal transportere hunden på bagsædet i bilen. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, så hunden ikke bliver kvalt, hvis det uheldige skulle ske, at man kører galt. Til Pluto Easy Walk selerne kan du købe et lille ekstra udstyr til bilen, som vi kalder en seleholder. Seleholderne kommer med et ankerspænde, så de er nemme at klikke af og på. På denne måde slipper du for at binde din hund i bilen eller have den løs på bagsædet, hvor den kan forstyrre føreren.

Shop løs på Lavprisdyrehandel.dk
Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du en bred vifte af varer, hvor du aldrig vil mangle noget som helst. Vi køber altid stort ind hos mærker, som er anerkendte og kvalitetsbevidste - derfor handler vores kunder ikke forgæves. Vi har muligheden for at skrue priserne helt i bund, og du kan komme til at spare helt op til 50% på dine yndlingsvarer.

Udover at have gode produkter har vi en super kompetent og serviceminded kundeservice. De står altid til rådighed på mail og besvarer din besked indenfor 24 timer. Har du spørgsmål eller blot en note, ris eller ros så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at handle med dig hos Lavprisdyrehandel.dk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk