Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag PlaqueOff

Tilbage i 2007 blev firmaet Swedencare rangeret som det 25. hurtigst voksende selskab i Sverige. Swedencare's mission er at give det globale kæledyrsmarked en bred portefølje af premiumprodukter inden for dyresundhed. Swedencare producerer produkter til hunde, som er nøje udvalgt for at sikre din hund et sundt liv. De producerer også unikke produkter til katte, som hjælper med at sikre de rette betingelser for en god pleje af din kat. I mere end femten år har Swedencare eksempelvis udviklet det unikke tandplejeprodukt PlaqueOff, som i dag distribueres i mere end 40 lande.

Swedencare står også bag det populære produkt: Stomax, som er et fodertilskud, der sikrer din hund og kat en sund fordøjelse. God sundhed begynder i dit kæledyrs mave. Det er her, hvor kroppen trækker ernæring og energi fra kosten. Stomax kan enten gives som en intensiv pleje for midlertidige mave- og tarmproblemer (eksempelvis i forbindelse med foderskift) eller som langsigtet behandling (i forbindelse med stressede perioder).

Endelig er Swedencare også kendt for at have udviklet produktet, der hedder: Glucosamin, som er et fodertilskud af højeste kvalitet, der hjælper med at danne ny brusk. Glucosamin kan hjælpe med at holde din hund eller kat glad, sikre en naturlig form for mobilitet og et normalt aktivitetsniveau. Glucosamin er specielt velegnet til store og / eller meget aktive hunde og katte, der begynder at blive ældre.

Hvad er PlaqueOff?

For at undgå plak kan du give din hund eller kat PlaqueOff. PlaqueOff er et naturligt produkt, som kommer i pulverform og er fremstillet af nordatlantiske havalger, som er særdeles rige på fibre, mineraler, proteiner og omega-3 fedtsyrer. Herudover er der i PlaqueOff tilsat C- og D-vitaminer, zink og magnesiumsulfat. PlaqueOff er 100 pct ufarligt at bruge til dit kæledyr og blev oprindeligt udviklet til mennesker.

PlaqueOff er utroligt nemt at give til dit kæledyr. Du strøer det simpelthen blot over dit kæledyrs mad én gang dagligt. Du behøver ikke være i tvivl om, hvor meget pulver du skal give dit kæledyr, eftersom der medfølger både en doseringsske og doseringsanvisning. En bøtte PlaqueOff, som indeholder 60 gram pulver, rækker til ca. 1 års forbrug for en kat eller en lille hund, 6 måneders forbrug for en hund på 10–25 kg og ca. 3 måneders forbrug for en hund med en kampvægt på mere end 25 kg.

Ved at anvende PlaqueOff dagligt vil du opleve, at de tandsten, som dit kæledyr måtte have erhvervet sig, farves lysere og med tiden vil de forholdsvist nemt kunne skrabes af.

Husk jævnligt at tjekke dit kæledyrs tænder

Det er vigtigt, at du husker at tjekke dit kæledyrs tænder, eftersom du på denne måde hurtigere opdager begyndende tandproblemer. Rigtig mange hunde og katte får desværre problemer med deres tænder. Problemer som kan føre til en smertefuld tandpine.

Nogle af de mest almindelige tegn på tandsten er: Dårlig ånde og brunlige eller gullige belægninger på tænderne. Hvis tandsten får lov at blive siddende på tænderne, kan det forårsage problemer hos hunden og katten. Betændt tandkød med efterfølgende tandløsning kan være en følge af kraftig opbygning af tandsten. Symptomer på tandkødsbetændelse vil typisk være, at hunden har svært ved at tygge, hunden savler, hunden tager poterne op til munden eller kører hovedet hen ad gulvet og hunden har besvær med at lukke eller åbne munden. Især hos ældre hunde og katte er det ikke usædvanligt, at infektionerne også rammer tandrødderne og forårsager tandbylder. Tandbylder er meget smertefulde og kan give hævelser i ansigtet, og kæledyret får ofte også feber. Kraftig tandstensbelægning forringer dit kæledyrs livskvalitet i meget høj grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra mundregionen og spiser ofte mindre. Der er endda risiko for infektioner i andre dele af kroppen, f.eks. i hjerteklapperne.

Ved at vænne dit kæledyr til at få tjekket sine tænder, bliver dit liv som kæledyrsejer på sigt meget nemmere. Du bør som minimum tjekke din hunds eller kats tænder en gang om ugen for, at dit kæledyr opfanger den nye rutine og for at være sikker på at opdage tandproblemer. Vi anbefaler også, at du for at forebygge tandproblemer børster din hunds eller kats tænder et par gange om ugen (gerne dagligt), giver dit kæledyr lidt tandrensende tyggelegetøj og drysser PlaqueOff på dit kæledyrs mad. Det er videnskabeligt bevist, at tandbørstning er den mest effektive måde, hvorpå du kan undgå tandproblemer hos din hund. Så er der faktisk ikke mere, du kan gøre for at holde dit kæledyrs tænder og tandkød i form. Hvis du opdager, at der allerede er dannet tandsten, er det nødvendigt at få dem fjernet med en ultralydstandrensning hos dyrlægen. Dette er dog en bekostelig affære. Så hellere bruge lidt ekstra tid dagligt og nogle få kroner på at forebygge tandproblemer.

Mit kæledyr kan ikke lide at få børstet tænder

Hvis du er i den uheldige situation, at din hund eller kat afskyr at få børstet tænder, så kan gode råd virke dyre. Det hele behøver dog ikke være så sort, som det umiddelbart godt kan se ud. Ofte kan du vende situationen om og gøre det til en god oplevelse ved at gøre tandbørstningen til en fast del af din hunds daglige rutiner. Husk også altid at afslutte tandbørstningen med nogle lækre godbidder og lidt hyggelig leg. På den måde lærer du dit kæledyr at forbinde tandbørstningen med de gode ting, som sker lige bagefter, at det har fået børstet tænder.

Bliver tandbørstningen ved med at være en sur tjans, findes der imidlertid også en række andre ting, som du kan gøre for at forebygge især tandsten. Der findes eksempelvis særlige fodertyper, som kan gives, men der findes også PlaqueOff. Der er ingen undskyldning for dårlig tand- og mundhygiejne.

Køb PlaqueOff hos Lavprisdyrehandel.dk

Vil du gøre noget godt for din hunds eller kats tænder, så køb det populære produkt PlaqueOff hos os. PlaqueOff findes i to forskellige størrelser. Når du køber PlaqueOff hos os sparer du op til 20 procent i forhold til de vejledende markedspriser. Bestil PlaqueOff online hos i dag og få det leveret direkte til din dør indenfor 1-4 hverdage.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk