Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Gå væk insekter og flåter!

Vi kender alle sammen til det irriterende problem, når foråret er kommet og varmen stiger, at insekterne trives, yngler og formerer sig hurtigt. Nogle gange på vores egne dyr, da de der kan få alt, de behøver for at overleve. Men vi er alle sammen også enige om, at dette ønsker vi ikke, og det gør dyrene heller ikke. Der er mange metoder, man kan forebygge bid fra insekter, lopper og invadering fra flåter på.

Her hos Lavprisdyrehandel.dk, har vi et bredt sortiment til denne bekæmpelse. Vi har alt fra halsbånd og dråber til 100% naturlige produkter. Vi sikrer os altid, at dyrenes sikkerhed kommer i første række, så du skal ikke være nervøs for at benytte dig af loppemidler fra os.

Du gør dit kæledyr en kæmpe tjeneste ved at anskaffe dig et middel mod insekter, lopper og flåter. Kæledyr trives ikke, når de konstant skal klø sig, da de både kan miste søvn og blive irriteret. Derudover er det bevist, at flåter kan bære på sygdomme som er skadelige for både dyr og mennesker. Dette ønsker vi helst, at vores kunder og deres kæledyr undgår.

Petwise findes både til hund og kat

Petwise er et svensk mærke, som sætter stor fokus på dyrenes trivsel og velvære. Svenskerne har stor viden om naturen og dennes udfordringer, og derfor har de blandt andet kunnet producere et innovativt halsbånd med en særdeles effektiv virkning på lopper og flåter. Halbåndet er simpelt at bruge, da det blot skal påsættes rundt om halsen på kæledyret.

Petwise har valgt at producere halsbåndet til både hunde og katte, da begge dyr kan være så uheldige, at de bliver udsat for loppe- og flåtangreb.

Loppe- og flåtangreb ses ofte på kæledyr, der færdes i naturen i eksempelvis højt krat, græs eller i skoven. Det er særligt disse steder, at dyrene er udsat for flåtangreb. Særdeles jagthunde og udekatte bliver ramt. Flåter er meget små dyr og kan være svære at få øje på, og derfor bør du tjekke dit kæledyr nøje, når det har færdedes i de førnævnte områder. For at vænne dit kæledyr til rutinen kan det være en rigtig god idé at tjekke dit kæledyrs pels igennem på daglig basis. Til dette formål kan der eksempelvis benyttes en tættekam, som naturligvis kan findes til en super pris i vores sortiment.

Petwise er klar over, at lopper og flåter kan bidrage til en meget stressende oplevelse hos dit kæledyr, eftersom biddene fra lopperne og flåterne kan resultere i en voldsom kløe. Endelig kan dit kæledyr også blive alvorligt syg af et loppe- eller flåtangreb. Dette kan undgås ved at anskaffe dig et Petwise flåt- og loppehalsbånd.

Petwise har valgt at lave et unikt halsbånd til både kat og hund, eftersom de godt er klar over, at dyrene er forskellige og derfor har forskellige behov. Ikke alle halsbånd og dråber kan bruges til begge dyr.

Gode råd til om du skal vælge halsbånd eller dråber

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken type loppe- og flåtmiddel man skal købe. Der er mange loppe- og flåtmidler på markedet og nogle kan virke meget uoverskuelige at tage i brug. Men vi anbefaler altid, at du med god vejledning fra din dyrlæge og almindelig sund fornuft afprøver og finder der loppe- og flåtmiddel, som passer dit kæledyr bedst.
Loppemiddel i dråbeform kan være meget effektivt. Det kan dog være en noget klistret oplevelse, og i de første 24 timer efter behandlingen må man ikke røre ved dyret. Grundet dette mente Petwise, at de skulle opfinde noget, som ikke afholdte en fra at kæle med dyret, og som havde en effektiv virkning uden at være for voldsom for kæledyrets hud.
De opfandt derfor Petwise halsbåndet, som indeholder PMD Olie. Denne olie findes i eukalyptus blade og har en citrus-agtig duft. Derfor kan du ved brug dufte en svag men sød aroma af citrus. Olien begynder at virke så snart, den kommer i kontakt med en bevægende overflade, ligesom eksempelvis halsen. De søde dufte skaber en frastødende zone for insekter, lopper og flåter. Man er derfor heller ikke i tvivl om, hvornår man skal anskaffe sig et nyt halsbånd, da duften vil forsvinde, når det er tid til at udskiftning.
Petwise loppe- og flåthalsbånd er utrolig lette at bruge og irriterer hverken hunde, katte eller mennesker.

God pelspleje er alfa omega

Når det handler om lopper, flåter og andre insekter, er det vigtigt, at du holder dit kæledyrs pels vedlige. Den skal være ren og glat, så du let kan gennemgå den med en kam eller fingrene.

At holde pelsen fin og ren gør det lettere og mere overskueligt at lede efter og fjerne flåter fra huden. Du kan fint benytte dig af en tægetang eller et pincet i denne forbindelse. Du skal blot være opmærksom på, at flåten skal fjernes helt og aldeles, dvs. med alle ben og uden at kroppen går i stykker.

Petwise halsbåndet går ikke ind og irriterer huden samtidig med, at den ikke efterlader nogle klistrede rester. Dette faktum gør det meget lettere at holde pelsen ren og pæn.

Skadelige produkter, nej tak!

Vi ønsker ikke, at vores kunder eller deres dyr skal udsættes for skadelige produkter, som kan give stærke bivirkninger. Derfor godkender og indkøber vi kun de sikreste produkter til vores sortiment. Petwise er et af de mærker, som man kan være sikker på virker uden, at man får nogle gener. Er du i tvivl om, hvad du skal købe? Vores kyndige kundeservicepersonale står til din rådighed med en svarfrist indenfor 24 timer.

Faste lave priser er vores mærkesag

Her hos Lavprisdyrehandel.dk kan du altid være sikker på at finde kvalitetsprodukter til de absolut bedste priser. Vi køber stort ind og har altid vores lager fyldt til randen med lutter gode sager. Vi har alt fra akvarier til hundelegetøj, fiskefoder og tilbehør til reptiler. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi skruet priserne helt i bund, hvilket betyder, at du kan spare helt op til 50% på dine yndlingsvarer.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde mærker såsom Petwise, Royal Canin, Juwel, Kong, Eheim og meget mere.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk