Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet Petosan

Petosan er et familiejet firma, som har eksisteret i rigtig mange år. Familien bag Petosan er familien Barman. Petosan er det, man kan kalde eksperter indenfor tandpleje, da firmaet har holdt sig beskæftiget inden for området i mere end 200 år. Tilbage i 1924 fokuserede tandlægerne Solveig og Otto Barman på at få folk til at gå langt mere op i tandhygiejne, og Otto Barman var en af forløberne, der sørgede for større fokus på de norske skolebørns tandhygiejne. Han var også en af dem, der anbefalede børn at bruge mundskyl. Parrets søn, Rolf Barman, var ligesom sine forældre tandlæge. Rolf Barman havde en meget innovativ tilgang til tandhygiejne og opfandt tilbage i 1984 en række produkter, som endte med at blive solgt til Oral B. Et af disse produkter var den dobbeltsidede og anatomisk korrekte tandbørste. I dag er Petosan gået skridtet videre og rettet sit fokus mod kæledyrene. Petosan har indgået et samarbejde med førende dyrlæger og er i dag de førende på markedet indenfor pleje at hunde og kattes tænder. Et af de mest kendte og ikke mindst patenterede produkter fra Petosan er den dobbeltsidede tandbørste, som fås i mange forskellige størrelser. Petosan var også det første firma på markedet, som lancerede en tandrenser i mikrofiber. Petosan er kendt for deres nyskabende tilgang til produktudvikling og arbejder konstant for at fremme kæledyrenes mundhygiejne. Petosan er kendetegnet ved produkter af høj kvalitet, som er nemme at bruge, så du nemt og enkelt kan forbedre dit kæledyrs mundhygiejne og dermed øge dit kæledyrs levestandard. Petosans produkter bruges af samme grund også rundt om på dyrlægeklinikker i hele verden.

Petosan samarbejder med Cesar Millán aka hundeviskeren

Cesar Millán er en dyreadfærdsterapeut, som primært er kendt fra det amerikanske tv-program kaldet: ”Dog Whisperer”. Her hjælper han amerikanske familier med at træne deres hunde og komme de problemer til livs, som kan være årsag til deres hundes udafreagerende adfærd. Ifølge Cesar Millán stammer langt de fleste af hundenes problemer fra mistrivsel og dårlig mundhygiejne. En utilfreds hund med smerter vil ifølge Cesar Millán reagere voldsomt udadtil grundet en følelse af ren og skær magtesløshed. Petosan har i samarbejde med Cesar Millàn udviklet en række kvalitetsprodukter, som du kan bruge til dit kæledyr og dermed øge kæledyrets mund- og tandhygiejne væsentligt. Samarbejdet mellom Petosan og Cesar Millán gør, at Petosan får et helt unikt indblik i hundens adfærd og trivsel, som ingen af de andre producenter af produkter målrettet tandhygiejne har. Dette er selvsagt også en af årsagerne til, at Petosan er markedsledere på verdensplan.

Hvorfor skal man børste tænder på sit kæledyr?

Til trods for at Petosan har været på markedet for tand- og mundhygiejne i så mange år, er der stadig en hel del kæledyrsejere, som ikke ved, hvorfor man bør børste tænder på sit kæledyr – dagligt. En af hovedårsagerne, til at kæledyr skal have børstet tænder, er, at de er nøjagtig ligeså følsomme overfor tandproblemer, som vi mennesker er. Det er derfor vigtigt, at du dagligt børster din hunds eller kats tænder – gør du det ikke på daglig basis, kan du egentlig ligeså godt lade være. Problemet med hunde og katte er imidlertid, at de ikke reagerer ligeså synligt på tandproblemer, som vi mennesker gør. Hvis vi for eksempel har ondt, vil vi ofte undlade at spise. Vores kæledyr derimod vil modsat os ofte fortsætte med at spise, da deres instinkter siger, at de skal spise for at overleve. Deres ubehag vil komme til udtryk på andre måder.

Kendte tand- og mundproblemer hos kæledyr

Nogle af de mest almindelige tegn på tandproblemer hos kæledyr er, at dit kæledyr foretrækker blødgjort mad, har misfarvninger på tandkødet eller på tænderne, har belægninger på tænderne, har dårlig ånde, har knækkede tænder, har knuder i munden, har hæveler, bløder fra munden eller virker kvalm. Det er faktisk helt op til en 75 procent af alle kæledyr, der oplever tand- og mundproblemer. Langt de fleste af disse kæledyr har brug for behandling hos egen dyrlæge for at komme problemerne til livs. Problemerne forsvinder ikke af sig selv – du er nødt til aktivt at gøre noget for at forbedre dit kæledyrs livskvalitet. Du kan undgå at dit kæledyr får tandproblemer ved løbende at holde et vågent øje med dit kæledyrs adfærd og tjekke munden regelmæssigt. Derudover skal du selvsagt sørge for på daglig basis at børste dit kæledyrs tænder. Et årligt besøg hos din lokale dyrlæge, hvor han eller hun tjekker din hunds eller kats mund, vil absolut også være godt givet ud. Herved vil langt de fleste problemområder kunne identificeres og holdes i skak, så situationen ikke forværres. Hvis problemerne tilmed opdages tidligt, vil de kunne behandles med en kort og intensiv behandling, ofte i pilleform.

Køb Petosan hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et bredt udvalg af tandbørster i forskellige størrelser med et eller flere hoveder, elektriske tandbørster, tandbørster i mikrofiber, tandpasta og mundspray fra Petosan. Når du køber Petosan hos os, så er du sikker på, at du får produkterne til den absolut skarpeste pris. Vi køber nemlig stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Dette gælder naturligvis også på mærkevarer såsom Petosan. Hos os kan du derfor spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser, som vores konkurrenter kører med. Hvis du finder et af vores produkter billigere hos en af vores konkurrenter, så kontakt os endelig. Vi har nemlig prismatch og vil gerne have, at du forbliver kunde hos os. Køb Petosan hos os og få det leveret direkte hjem til din dør inden for kun 1 – 4 hverdage. Foretrækker du selv at hente dine varer i den nærmeste pakkeshop, så er dette naturligvis også en mulighed. Hvis du køber for mere end 699 kr., så leverer vi tilmed dine varer fragtfrit. Det betaler sig at købe stort ind hos Lavprisdyrehandel.dk.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk