Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Med PETMAN har man som kunde muligheden for at få dækket sine behov for BARF foder via deres meget omfattende program af rigtigt BARF hundefoder.
Kødet som er den vigtigste bestanddel i BARF kosten skal selvfølgelig som det vigtigste være af en meget høj kvalitet, og en kvalitet der holder en høj kvalitet kontinuerligt. Dette sikrer PETMAN at din hund får via deres løbende kvalitetstests.
Man har som kunde med PETMANs produkter flere mulighder for at sammensætte kosten, der findes produkterne fra deres VitalPower, som er stykker af kød frosset i stykker, for nemmere at kunne håndteres ved tilberedning af måltiderne. Yderligere har de også Compact serien som er hakket kød frossen i pakker a 2 x 250 g. Den findes i 16 varianter og er vakuumpakket.
Nogle finder det måske for besværligt eller tidskrævende at skulle fodre med BARF til deres hunde, her har PETMAN sammensat deres BARF-in-One som er det færdige produkt, det er nemt at have med at gøre, og indeholder alt hvad der skal til for en korrekt sammensat kost til din hund. Det overholder de retningslinjer som FEDIAF har udstukket for komplet hundefoder.
Alle disse produkter giver samlet en bred vifte af muligheder for forbrugerne til at sammensætte og variere maden som de måtte ønske det.
Har man brug for sikkerheden i at vide at man fodrer korrekt eller ønsker at spare tid, så er BARF-in-One løsningen. BARF-in-One er formentlig den i øjeblikket eneste BARF foder blanding som opfylder retningslinierne fra FEDIAF, og derfor det eneste rigtige BARF fuldfoder.

De hunde som vi i dag lever sammen med, og har som kæledyr var oprindeligt kødædere. De åd deres byttedyr med hud og hår, og fik ligeledes det maveindhold som byttet selv havde spist. Den dag i dag efterspørger vores hunde stadig fødevarer som indmad, magert kød og vegetabilske ingredienser.
Nutidens kæledyr døjer i større og større grad med allergi eller følsomme maver. Dette skyldes ofte indtaget af industrielle fødevarer og ikke naturlig mad som følger foreskrifterne for BARF hundefoder. PETMAN har sammen med eksperter i ernæring lavet en række fødevarer som sikrer din hund en naturlig kost. Fodermængden afhænger af alder, aktivitetsniveau og vægt, og ligeledes om din hund har tendens til nemt at tage på eller tabe sig.
BARF giver hunde mere vitalitet og sundhed. Det rå foder er den naturlige måde at fodre på. Tilbage i tiden da vores kæledyr ikke bare fik stillet en skål med færdigfoder eller klargjort mad foran sig, dengang hvor de var vilde, der var de nødt til at gå på jagt efter deres mad. Hunde tåler meget bedre råt kød over færdigfoder fyldt med sukker.
I dag ses der desværre flere allergikere blandt vores firbenede venner, dette kan ofte tilskrives fodring med unaturlige tilsætningsstoffer.
En del hundeejere har erfaret at deres hundes sundhed og velbefindende har forbedret sig efter skiftet til fodring med rå føde. De så at deres dyr var mere aktive, at de virkede sundere og var mere vågne. Yderligere forsvandt de sundhedsmæssige problemer.
Vi mennesker ved at usund kost og tomme kalorier er skidt for os i længden og ikke danner basis for en sund livsstil. Hvorfor så fodre vores kæledyr med foder der ikke er naturligt for dem?
BARF er ikke kun det at fodre rå kød, det er mere en samling af nøje afbalancerede komponenter i ernæringen som består af, råt kød og indmad, grønt, frugt og olier samt vitaminer og mineraler.

Fordelene ved at fodre med BARF er eksempel:

  • Mindre vækstproblemer og styrkelse af knogler, led, sener og muskler via den naturlige næring.
  • Når og opretholder nemmere idealvægten.
  • Fjernelse af allergier relateret til fødevarer.
  • Flottere pels.
  • Fjernelse af dårlig ånde og tandsten.
  • Mere styrke og udholdenhed.
  • Mindre afføring grundet den højere optagelighed i foderet.
  • Eliminering af sukker i foderet og derved forebyggelse af diabetes.

PETMAND BARF-in-One er produktet sammensat så det opfylder alle de behov der er ernæringsmæssigt til vores hunde. Det er nemt og enkelt, klar til servering. Det er de fineste ingredienser, vitaminer og mineraler. De er som udgangspunkt glutenfri, 3 af varianterne er fri for korn, fjerkræ varianten er sammensat med ris. BARF-in-One egner sig på grund af sammensætningerne specielt til hunde med fødevareallergi.
En komplet BARF menu indeholder selvfølgelig en masse kød, og alt hvad der ellers skal til for at hundene forbliver sunde.
Sammensætningen af de forskellige PETMAN BARF-in-One er:
BARF-In-One JUNIOR
Kylling og oksekød (muskelkød, indmad, fintmalet brusk) 90%, vegetabilsk olie, solsikkeolie, lakseolie, mineraler
BARF-In-One FJERKRÆ
Kylling (magert kød, indmad, fintmalet brusk) 90%, ærter, spinat, gulerødder, ris, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One HEST
Hest (magert kød, indmad, fintmalet brusk) 90%, kartofler, ærter, spinat, gulerødder, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One KALLUN Plus
Oksekallun 50%, oksekød og fjerkræ (muskelkød, indmad, fintmalet brusk) 40%, vegetabilsk olie, laks, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One SENIOR
Kylling (magert kød og fintmalet brusk) 44,5%, oksekød (magert kød, kallun, indmad og fintmalet brusk) 34,5%, grøntsager (bl.a. rødbeder), blåbær, solsikkeolie, lakseolie, mineraler
BARF-In-One HIGH ENERGY
Kylling (magert kød og fintmalet brusk) 46,5%, oksekød (magert kød, kallun, indmad, fedt og fintmalet brusk) 38,5%, grøntsager (bl.a. spinat og rødbeder) lammehjerte, ribs, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One LAKS
Laks (magert kød og fintmalet brusk) 50%, kylling (magert kød, indmad og fintmalet brusk) 40%, ris, grøntsager (gulerod og spinat), mineraler

En sund sammensætning er det vigtigste for hvert måltid.

For at din hund får en varieret og afbalanceret BARF kost, er det en god ide at foderet varieres. Det er ikke enbetydende med at der skal bruges en ny type kød hver gang der fodres, men hvis man ser det over en periode på flere uger, så bør der varieres. Ulvene og de vilde hunde spiser heller ikke den samme type kød hver gang de spiser, men kan godt spise den samme type flere gange i træk.
Ved at der fodres med forskelligt kød og fisk, suppleret med indmad, frugt, grønt og olier, får din hund er velafbalanceret kost.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk