Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Produkter af høj kvalitet

Petcare er et stort grossistfirma, der har vores firbenede venner for øje. De sælger nemlig kvalitetsfoder og legetøj til både katte og hunde. De ved også, at for at vores firbenede venner har det godt, er det vigtigt, at deres ejere har det godt, da hunde- eller katteejeres glæde smitter af på vores kæledyr.

For at skabe glæde hele vejen rundt går Petcare derfor også meget op i at yde en personlig service, og de er 100 % engagererede i at skabe en god oplevelse for deres kunder, så både madmor og madfar bliver tilfredse og lader det smitte af på deres guldklumper.

Kundernes og dyrenes tilfredshed betyder så meget for dem, at de sælger nogle af de absolut bedste produkter, du kan få på markedet inden for de respektive produktgrupper.

Historien bag firmaet

Petcare er et svensk firma med hovedsæde i den svenske by Torvik. For dem var det ikke nok kun at sørge for kvalitet til hunde og katte i Sverige, så de besluttede sig for også at sælge produkter uden for Sveriges grænse. Dette resulterede i, at der i 1989 åbnede en afdeling i Danmark. Herefter skete der en stor vækst og firmaet har i dag 32 ansatte fordelt i henholdsvis Sverige og Danmark

Smagen af natur

Produktgruppen ”foder” er helt klart den mest dominerende gruppe på markedet, så det er naturligvis også her, at Petcare har en del af deres fokus. De har derfor et samarbejde med en fabrik i USA, der producerer hele 3 foderserier for Petcare, hvor vi her hos Lavprisdyrehandel har været så heldige at få lov til at sælge 2 af foderserierne.

Nutra-Nuggets

Du har nemlig mulighed for at købe Petcare’s premium foder Nutra-Nuggets hos os. Der findes en variant af Nutra-Nuggets til alle hunde og katte.

Det kan for eksempel være, at du har en meget aktiv hund eller kat, som brænder en masse krudt af og derfor har brug for et højere næringsindhold. Det kan også være, at du tager til udstilling med din hund, så den skal have tænder og pels i førsteklasse. Nutra-Nuggets har et bredt sortiment, så der er sikkert et foder, der passer perfekt til jeres behov.

Taste of the wild

Taste of the wild er et udsøgt og yderst smagfuldt og naturligt foder, hvor de forskellige råvarer er indsamlet i det fri. Det betyder, at din hund og kat får de vigtige proteiner og mineraler samt de naturlige fedtstoffer, som de har brug for. Her får de det, som om, de selv har været på jagt og nedlagt deres eget bytte.

Med Petcares Taste Of The Wild kan du lade din hund eller kats indre jæger komme frem fra sit skjul. Med Taste Of The Wild hundefoder og kattemad skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit kæledyr får de vigtige ingredienser, som dets krop har brug for. Du behøver blot at servere foderet – uanset om du bruger Taste Of The Wild vådfoder eller tørfoder.

Tid til en lille fredags-snack?

Ud over foder har Petcare også en bred vifte af naturlige godbidder og snacks til din hund.
Snacksene hjælper din hund med at opretholde en god mundhygiejne samtidig med, at de stimulerer din hund mentalt, så den bliver godt træt. Dette kan bl.a. være med til at sikre din hund en god nattesøvn.

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv godbid til din hund kunne du eksempelvis vælge et bøffeløre eller en røget okseknogle. Derudover har vi vel alle set en af de tegnefilm, da vi var små, hvor hunden får et kæmpe kødben, som den så går ud og graver ned i haven. Det er ikke kun i film, men også i virkeligheden, at dette kan lade sig gøre. Petcare har nemlig et udvalg af de lækreste pressede ben, som hjælper din hund med at holde tandsten væk, samtidig med at de holder din hund aktiveret i timevis. Foretrækker din hund en tyggepind har vi også et udvalg af disse med forskellige smage.

Party dagen lang

Petcare er også leverandør af det kendte mærke Party Pets. Hos Lavprisdyrehandel kan du købe de sødeste ”slaskedyr”, som er bamser uden fyld, hvilket gør dem mere slidstærke. Du kan også købe farverige tennisbolde fra Party Pets, så din hund kan komme ud og løbe langt efter bolden.

Prinsen eller prinsessen på ærten

Lets face it. Vi ved jo alle, at vores hunde er vores bedste venner, og derfor vil vi også gerne have, at de får det bedste af det bedste. Derfor er Petcare også leverandør af Danish Design hundesenge, som er kendetegnet ved at være hundesenge af højeste kvalitet i et smart design.

Du kan også købe nogle utroligt komfortable senge og tæpper fra Party Pets, som din hund helt sikkert vil elske dig for. Giv din hund en super blød seng, der med garanti vil få det til at føles som at sove på en dejlig sky.

Krads for kat

Petcare giver dig også mulighed for at købe det perfekte kradsetræ til din kat fra Party Pets. Er din kat mere til huler, den kan gemme sig i, så finder du også disse hos os.

Det er en helt naturlig opførsel for vores søde huskatte at kradse. Kigger du bare på kattens store fætre og kusiner nede sydpå, vil du hurtigt se, at de har travlt med at hvæsse deres kløer på savannens træer.

Ved at investere i et kradsetræ sikrer du dine møbler og dit tapet en længere levetid. Især hvis du lige har købt en killing, er det vigtigt med en masse kradsetræer og kradsebrædter for at lære den, hvor den må kradse, og hvor den ikke må.

Men hvorfor kradser katte spørger du så? Når katte kradser, er det fordi, de plejer deres kløer. Ikke nok med det så afsætter katte også feromoner, når de kradser. Disse stammer fra de duftkirtler, kattene har mellem deres tæer. Feromonerne er kendetegnet ved en masse signalstoffer, som andre katte kan opfange, så de ikke er i tvivl om, hvad de kradsende katte mener. Ud over at sætte duftspor er det også vigtigt for kattene, at de bliver set, når de kradser, da de herved udstråler selvsikkerhed og i sidste ende viser, hvem der er mest dominant.

Du kan derfor ikke få din kat til at stoppe med at kradse, da det er en del af dens natur, men du kan derimod lære den, hvor den må gøre det.

Hos Lavprisdyrehandel har du rig mulighed for at købe alt det, du behøver, til dig og din kat.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk