Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er Pet Tags? 

Pet Tags er et britisk firma, som originalt startede med at producere hundetegn. Efter hundetegnene udviklede de tegn til andre dyr, såsom katte og heste samtidig med, at de lavede personlige gravsten til kæledyr. Pet Tags er begyndt at specialisere sig mere på et personligt niveau med sine klienter, og det vises specielt i deres brede produktsortiment.

De har i sidste ende opfundet et meget specielt men brugbart produkt, som hjælper mange hundeejere. Pet Tags Gø-ikke halsbånd er et produkt, som egner sig til de hunde, der har svært ved ikke at gø i forskellige situationer.

Pet Tags har derfor påtaget sig udfordringen om at skabe dette gø-ikke halsbånd, som skulle sætte en rolig dæmper for den uønskede gøen.

 

Effektivt produkt

Pet Tags Gø-ikke halsbåndet har vist sig at være et rigtigt brugbart og effektivt produkt. Det egner sig specielt godt til de hunde, som ikke giver respons på ejerens stemme eller kommandoer. Det kan benyttes i hjemmet og på tur, alt efter hvornår det anses nødvendigt. Gø-ikke halsbåndet benyttes ligesom et normalt halsbånd; det sættes blot rundt om hundens hals, og når den optager de vibrationer, der kommer igennem halsen fra stemmebåndet, udsender den vibrationer eller lyd, som afleder hundens opmærksomhed fra det, den gør af. Resultatet er overraskende godt, da hunden stopper med at gø gradvist, som den opfatter situationen. Hunden begynder også at overveje, om den overhovedet behøver at gø af det, den ellers plejer at gø af.

Når man er på tur, kan Pet Tags Gø-ikke halsbåndet være rigtig godt, da hundens gøen kan forskrække andre, både mennesker og hunde. Når en hund gør, er det, fordi den er utilfreds med noget omkring den - Pet Tags vil gerne sørge for, at alle hunde og hundeejere er glade. Dette sørger Pet Tags for ved at fjerne en ubehagelig situation i form af hundens gøen og hjælpe til med træning af hunden.

 

Sikkerhed frem for alt

Pet Tags har været meget omhyggelige med deres produktion af dette anti-gø produkt og forsigtige med markedsføringen af gø-ikke halsbåndet. Pet Tags ønsker naturligvis ikke, at deres kunder anser halsbåndet som et stødhalsbånd og derfor som et produkt, som vil skade hundene, som anvender det. Selv om der er lyd og vibration i halsbåndet, er det ikke meningen, at hunden skal være utilfreds med at bære halsbåndet. Vibrationerne og lyden er et kreativt alternativ til at hjælpe hunden af med sin gøen.

Da der ingen stød er, vil din hund ikke opleve ubehag ved halsbåndets virkning. Du finder blot den størrelse, som passer til din hund, påsætter halsbåndet på hunden, og lader det virke i de pågældende situationer. Halsbåndet kan indstilles til at afgive enten lyd eller vibration. Du kan derfor finde den helt rigtige irettesættelse, som passer hundens reaktion på læring.

Halsbåndet er let at påsætte, og det sidder ligesom et normalt halsbånd. Du kan sagtens benytte dig af hundens normale halsbånd samtidig med, at hunden har gø-ikke halsbåndet på. Således kan du benytte dig af gø-ikke halsbåndet på tur. Derudover er halsbåndet semi-vandafvisende og kan derfor bruges udenfor i forskelligt vejr, dog ikke i øsende regnvejr.

Benyttelse af gø-ikke halsbåndet
Du kan benytte halsbåndet når og hvor som helst, men det er dog ikke nødvendigt altid at have det på hunden, da det er kun nødvendigt i de situationer, hvor du ved, at hunden vil komme til at gø. Dette kan være, når den er alene hjemme, eller når den møder andre hunde. Det kan også være, når den er i bilen, eller der er tordenvejr, hvor hunde normalt kan virke utrygge.

Halsbåndet skal ikke erstatte et almindeligt halsbånd, det skal blot benyttes til at aflede hundens opmærksomhed fra at gø i diverse situationer som nævnt ovenfor.

 

Hvorfor gør min hund?

Alle dyr har deres forskellige måder at kommunikere på. Hunde har også flere måder at udtrykke sig på. Dette kan ske igennem knurren, piben eller gøen. Det er vigtigt at opfatte hundens signaler, før man tager for drastiske handlinger, da den kan være ved at fortælle dig noget med de lyde, den laver. Men anser du gøen for en gene eller som et problem i hjemmet, så kan Pet Tags gø-ikke halsbåndet med fordel benyttes. Hunde gør af forskellige grunde. Det kan bunde i, at de vil have noget fra dig, at de vil lege, at de prøver at advare omkring noget, eller at de er nervøse/bange for noget.

Mange hunde gør, når de leger, og det skal anses for helt normal adfærd. Sådan adfærd bør ikke straffes men kan kontrolleres, så du kan lære din hund, at den først må lege, når den stopper med at gø. Dette kan et gø-ikke halsbånd fra Pet Tags hjælpe med.

Nogle hunde gør også, når de er alene hjemme. Dette gør de, fordi de hører en lyd uden for hjemmet, fordi de ikke kan lide at være alene, eller fordi de keder sig. Dette kan afvikles ved at tænde for en radio eller et tv, så hunden ikke så nemt hører, hvad der foregår udenfor, og så der er lidt liv i stuen, mens du ikke er hjemme. Pet Tags Gø-ikke halsbåndet kan i stedet for, at du skal have dit tv tændt hele dagen lære hunden, at den ikke må gø, når du ikke er hjemme. Når du kommer hjem, kan du eventuelt belønne din hund med en godbid, en lang gåtur eller dens yndlingslegetøj.

Hunden kan også være på vagt og prøver at advare dig om noget. Nogle hunde er specielt avlet til at advare, og det er derfor vigtigt i denne situation at være opmærksom på, hvad den vil fortælle dig, og hvorfor den prøver at advare dig. Nogle gange er det vigtigere at belønne hunden end at prøve at stoppe en helt naturligt adfærd. Når du har reageret og set den mulige fare an, kan du blot tysse hunden og fortsætte hverdagen i roligt tempo.

 

Træning er vejen frem

I sidste ende handler afgrænsningen af din hunds gøen om at have et systematiseret træningsprogram eller nogle faste rutiner, som hunden kan indordne sig under. Hunde har godt af at have faste rammer og Pet Tags Gø-ikke halsbåndet kan kun stoppe hunden i at gø men ikke i sig selv lære den, at den skal lade være. Derfor er det fornuftigt at indføre nogle solide rutiner, som kan lære hunden ikke at gø i bestemte situationer.
Skulle det vise sig, at halsbåndet ikke virker optimalt, er der mange måder at træne sin hund på. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi både produkter som klikkere og belønningsgodbidder til din hundetræning. Du kan finde et hav af ting her hos os, som kan hjælpe dig med at træne din hund - og du skal nok kunne finde den bedste løsning til dig og din hund!

TIP: Er du begynder, og skal du til at træne din hund, anbefaler vi, at du har en lille pose med godbidder, en klikker og en fløjte.

 

Vi ønsker alle god hundetræning!

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk