Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Pet AG og tankerne bag mælkeerstatning til hunde og katte

Pet AG er et stort firma, der producerer dyreartikler til indtil flere forskellige dyrearter. Et af de mest populære produkter fra Pet AG er Esbilac. Esbilac var den første kommercielt producerede mælkeerstatning til hundehvalpe, som kunne fås i pulverform. I dag har Pet AG videreudviklet pulverproduktet, således Esbilac nu også fås i flydende form. Udover Esbilac til hundehvalpe så producerer Pet AG også KMR mælkeerstatning til killinger.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde begge produkttyper under mærket Pet AG - til en rigtig god pris, naturligvis. Hos os sparer du helt op til 20%.

Hvorfor skal man bruge mælkeerstatning?

Der er forskellige grunde til at give mælkeerstatning til din hvalp eller killing. Det kan eksempelvis være, at moderen til hvalpen eller killingen nægter at lade dyret nærme sig patten. Det kan også være, at moderen ikke producerer nok mælk til alle de hvalpe eller killinger, hun har født. Endelig kan det være, at moderen er afgået ved døden, og at de nyfødte således er overladt til sig selv. Efter fødslen og frem til hvalpene og killingerne er 6 uger gamle, er det vigtigt, at man i ovenstående situationer på anden vis sikrer dem de næringsstoffer, som de ellers ville have fået gennem moderens mælk. Med mælkeerstatning fra Pet AG sikrer du, at de små får alle de vitaminer, mineraler og proteiner, de skal have for at overleve og udvikle sig. Med Pet AGs produkter medfølger der en udførlig vejledning, så du ikke bliver i tvivl om, hvordan du skal dosere.

Mælkeerstatning fra Pet AG til hvalpe

Esbilac af Pet AG er mælkeerstatningsproduktet, som du kan benytte dig af, hvis du står i en af de uheldige situationer nævnt ovenfor. Det fås både i flydende form såvel som pulverform. Pet AG har gjort det super nemt at benytte sig af begge former for mælkeerstatning, da det enten er færdigblandet eller kun skal blandes med lidt varmt vand. Der medfølger desuden måleskeer til pulveret, både en lille og en stor. Den lille måler 5 ml, og den store måler 15 ml. Du kan nemt benytte dig af Pet AG Esbilac til flere hvalpe ad gangen, da du kan købe store portioner hos os.

Derudover kan Esbilac nedfryses, hvilket gør, at du i en travl og til tider hektisk hverdag kan forberede mælken i god tid. Pulveret kan holde sig i rigtig lang tid, hvilket vil sige helt op til 6 måneder efter åbning, når det bliver nedfrosset, mens den færdiglavede blanding kan holde sig i op til 6 uger, hvis du benytter dig af en isterningebakke eller frostpose. Du behøver imidlertid ikke blive utryg ved, at mælken kan blive brun i fryseren. Det er komplet ufarligt og mælken vil få sin naturlige hvide farve igen, når den tøs op.

Mælkeerstatning fra Pet AG til katte

Pet AG har som tidligere nævnt også produceret et mælkeerstatningsprodukt til katte ved navn KMR. Her har Pet AG igen sat stor fokus på de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som killinger har brug for i de første uger af deres liv. Et af disse essentielle næringsstoffer er: Taurin, som har stor betydning for killingens hjernefunktion og syn. Med KMR sikrer du dig, at dine killinger kan vokse og udvikle sig sundt og regelmæssigt.

KMR fås både i flydende form og i pulverform. Du kan få den flydende mælkeerstatning på dåse, hvor den er færdigblandet og klar til brug. Du skal blot ryste dåsen og derefter tilbyde killingen mælken ved hjælp af en pipette eller sutteflaske. KMR mælkeerstatning er utrolig let at anvende, hvilket er skønt i sådanne situationer. Hvis du ikke kan nå at benytte dig af hele dåsens indhold på én dag, er dette ikke noget problem, da mælken kan holde sig op til 72 timer (det vil sige 3 døgn) efter åbning.
KMR i pulverform kommer i en lufttæt beholder, som kan lukkes tæt til efter brug. Pet AG har nemlig haft i tankerne, at man sikkert skal kunne opbevare pulveret i længere tid, så man kan købe større portioner ad gangen. Man skal blot blande pulveret med to dele varmt vand, ryste, vente til temperaturen er lav nok til, at killingen ikke brænder sig, og så er maden serveret.
Ligesom Esbilac mælkeerstatning til hunde, så kan KMR også fryses ned uden problemer.

Hvad sker der, når hvalpen eller killingen skal fravænnes?

Når din hvalp eller killing bliver så gammel, at den skal fravænnes, vil den automatisk miste evnen til at fordøje laktose og bliver derimod i stand til at fordøje kornstivelse. Det er her, man som ejer skal være ekstra opmærksom. Selvom hvalpen eller killingen udvikler sig utrolig hurtigt, kan den stadig ikke fuldt fordøje, proteiner, kulhydrater, fedt og organiske materialer ligesom en voksen hund eller kat kan. Det er derfor vigtigt først og fremmest at finde netop det overgangsfoder, som egner sig bedst til din hunds eller kats race og størrelse. Når dette sker, vil hundens og kattens immunforsvar styrkes, og hunden og katten vil gradvist vokse sig stor og stærk. På denne måde får du skabt en god basis for dit kæledyrs fremtid. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi mange forskellige mærker og fodertyper til de små. Brug endelig fanen ude til venstre for at skabe overblik i din søgning.

Lavprisdyrehandel.dk – vi har kun de bedste mærker

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi sikre dig nogle af de bedste mærker inden for dyreartikler - fra hele verden. Vi har både nationale og internationale leverandører, som leverer mærker af topkvalitet til os, som vi så kan forkæle vores kunder med til særdeles favorable priser. Det er, fordi vi køber så store mængder ind ad gangen, at dette kan lade sig gøre. Du kan spare helt op til 50 % på dine yndlingsmærker og varer.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk