Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag det populære mærke Pedigree

Pedigree produceres af WALTHAM Centre for Pet Care and Nutrition i England, som i dag leder forskningen inden for hundepleje – og ernæring. På WALTHAM-centret bor omkring 150 hunde og 230 katte, som går tur flere gange om dagen, og har et helt særligt legeområde en unik sansehave, hvor der er masser af fantastiske lugte at snuse til. Hundene bliver desuden socialiseret hver dag, hvor de udfordres med aktiviteter såsom agility, træning og boldspil. Der er ansat omkring 100 trænere til at tage sig godt af de mange hunde og katte. Hundene, der i realiteten bliver behandlet som kæledyr på centret, hjælper forskerne med at lære, hvad der er bedst for hundene, og hvordan deres sundhed kan forbedres ved hjælp af antioxidanter, probiotics og optimeret energioptagelse. Eksempelvis har de på Waltham-centret fundet ud af, hvor meget fugt hunde mister gennem huden for på den måde at udvikle et hundefoder, der fremmer en sund hud og glansfuld pels.

Hvorfor skal du vælge Pedigree hundefoder?

Pedigree hundefoder er et komplet og afbalanceret fuldfoder, som udelukkende er lavet af naturlige ingredienser. Det betyder også, at hundefoderet hverken indeholder kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller sukker. Pedigree hundefoder indeholder animalsk protein af høj kvalitet for at sikre din hund et sundt fordøjelsessystem og for at gøre hundefoderet så velsmagende som muligt. Derfor bruger Pedigree i gennemsnit 20 procent kød og animalske biprodukter, såsom indmad, i deres hundefoder. Indholdet af kød i hundefoderet er nøje tilpasset med kulhydrater fra korn og grønsager samt vitaminer.

Herudover er Pedigree hundefoder udviklet med udgangspunkt i hundens ernæringsmæssige behov. Disse ændrer sig jo som bekendt i takt med hundens alder, hvorfor Pedigree findes som både hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder. Eksempelvis har hvalpefoderet fra Pedigree et højere indhold af calcium og fosfor end de andre fodervarianter for at styrke hvalpens knogler og tænder. Derudover har Pedigree også udviklet et hundefoder, som er særligt velegnet til hunde af store racer. Pedigree Maxi Adult dækker store hunderacers ernæringsmæssige behov og har ekstra store foderpiller, som opretholder god mundhygiejne hos hundene. Med Pedigree hundefoder er du sikker på, at din hund får, hvad den behøver for at holde sig sund. Hundefoderet fra Pedigree er overordnet set udviklet med et særligt fokus på at sikre din hund stærke tænder, god fordøjelse, stærkt immunforsvar, sund hud og glansfuld pels. Køb Pedigree hundefoder hos Lavprisdyrehandel næste gang du mangler foder til din hund.

Har du hørt om Pedigree Dentastix?

Hvis ikke, så læs du blot videre her. Det vil du ikke fortryde. Pedigree Dentastix er utroligt populære blandt hundeejere, og det er ikke helt uden grund. Pedigree Dentastix er kort sagt tyggestænger, som er formet som et X. Dentastix’ s specielle x-form opfordrer hunden til at tygge og hjælper således med at forebygge dannelsen af tandsten. Derudover modvirker x-formen også diverse tandkødsproblemer, da plak fjernes fra tændernes overflade i takt med, at hunden tygger. Herudover så hjælper sammensætningen af ingredienser også med at forebygge tandsten. Pedigree Dentastix indeholder nemlig ingredienser, som binder kalcium fra hundens spyt, hvilket modvirker tandsten. Dentastix feder ikke og indeholde ringen sukker, så der er ikke noget til hinder for, at du giver din hund en Dentastix daglig. Din hund vil simpelthen elske at blive forkælet med en lækker og sprød Dentastix.

Stort udvalg af lækre Pedigree hundegodbidder

Udover Dentastix så finder du også mange andre Pedigree hundegodbidder hos Lavprisdyrehandel.dk. Eksempelvis har vi Pedigree Tasty Bites Cheesy Bites og Crunchy Pockets. Pedigree Tasty Bites Cheesy Bites er små bløde hundegodbidder, som er fyldt med ost og kød, mens Pedigree Tasty Bites Crunchy Pockets er sprøde på overfladen og bløde indeni, fyldt med lækkert kød. Disse små hundegodbidder fra Pedigree ideelle at bruge som træningsgodbidder. Husk på: Med en hundegodbid i lommen bliver du hurtigt favorit!

Herudover har vi også de såkaldte Pedigree Biscrok Gravy Bones, som kort fortalt er en hundekiks, der er formet som et kødben og overtrukket med sovs. Pedigree Biscrok Gravy Bones er ekstra sprøde og smagfulde hundekiks, som enhver hund vil elske.
Endelig har vi også Pedigree Rodeo Sticks, som er en utrolig populær, blød og twisted tyggepind, som begejstrer de fleste hunde. Pedigree Rodeo Sticks fås både med kylling- og oksekødssmag.

Køb Pedigree hundefoder og hundegodbidder hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et spændende udvalg af hundegodbidder og hundefoder fra Pedigree. Når du har valgt, hvilket hundefoder og hvilke hundegodbidder du vil forkæle din hund med, så leverer vi din ordre direkte hjem til dig inden for 1-4 hverdage. Køber du stort ind for mere end 699 kr, så leverer vi tilmed din ordre fragtfrit. Når du køber hundegodbidder og hundefoder hos os, kan du også være sikker på, at du får varerne til markedets absolut skarpeste priser. Hos Lavprisdyrehandel tilstræber vi nemlig at give op til 50 procent på vejledende markedspris. Det kan vi kun gøre, fordi vi køber stort ind. Rabatten giver vi så videre til vores kunder. Handler du ikke ind til dine kæledyr hos Lavprisdyrehandel næste gang så?

Hvis du mod forventning finder en af vores varer billigere penge hos en af vores konkurrenter, så vil vi lige gøre opmærksom på, at vi har prismatch. Indsæt linket til konkurrenten, når du bestiller hos os, så undersøger vi sagen og matcher beløbet, når vi behandler din ordre.

Er du i tvivl om, hvilke hundegodbidder eller hvilket hundefoder du skal vælge til din hvalp eller seniorhund, så er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservicemedarbejdere på: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Så giver vi dig naturligvis gerne et råd eller to med på vejen. Hvis det så alligevel skulle vise sig, at din hund ikke bryder sig om sit nye hundefoder, så har vi også smagsgaranti. Henvend dig til kundeservice, hvis du er interesseret i at høre mere herom.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk