Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

PawZs motto: Din hunds helbred starter med sunde poter!

PawZ er grundlagt af far og søn duoen Michael og Gary Friedland. PawZ er et firma, som skaber beskyttelsessko til hunde i form af gummi. Tanken bag denne opfindelse var at beskytte hundenes poter mod al slags vejr, uhensigtsmæssige overflader eller andre forhindringer på jorden. Beskyttelsesskoene er lavet af slidstærkt naturgummi, hvilket giver den bedste barriere mellem hundens poter og potentielt farlige stoffer, som kan ligge på jorden. Gary Friedland er selv hundeejer og ved derfor, hvad der skal til, for at sikre hunden bedst muligt. Det hele startede med, at Gary Friedland var meget bekymret over, at hans egen hund, en Jack Russell Terrier, fik salt og andre vejkemikalier op imellem poterne og på trædepuderne, når de var ude på tur i den store by. Sådan fik PawZ beskyttelsessko sin berettigelse. Derudover er han en pensioneret kunstdirektør fra New-York, så hans opfindsomhed har ingen grænser, og det kan ses i PawZ-produkterne.

Hvilke fordele er der ved at benytte sig af PawZ beskyttelsessko?

Når du køber et PawZ-produkt er der ofte indtil flere fordele. Udover at din hund kommer til at se super smart ud, hjælper PawZ beskyttelsessko eksempelvis din hund med at opretholde sunde poter året rundt.

Der er ingen tvivl om, at din hund her dag glæder sig til at komme ud og gå tur og lege. Måske bliver det en tur på stranden, eller i skoven? Det kan også være, at det bare skal være en hurtig sviptur rundt i nabolaget. Men alle disse steder har deres – nogle gange ubehagelige – forhindringer. PawZ beskyttelsessko kan benyttes året rundt; så uanset om der ligger et tykt lag sne, eller om der er +25 grader, så vil din hund værdsætte sine PawZ. Du kan trygt benytte dig af PawZ beskyttelsessko om vinteren, da de hverken fryser fast eller ætser væk grundet al den salt, som kan befinde sig på vejene. Salt på din hunds poter kan gøre meget ondt og forvolde langt større skade, end du sikkert umiddelbart tror. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at beskytte din hunds poter og vaske dem grundigt efter gåturen. Med PawZ beskyttelsessko bliver det 100% nemmere at beskytte din hunds poter, da de bare kan trækkes af og på og hurtigt skylles af. Er der brændende varmt på asfalten og fortovene udenfor, kan du med PawZ beskyttelsessko også sikre dig, at din hund ikke brænder sig og får meget ondt efterfølgende. Beskyttelsesskoen er nemlig produceret sådan, at den ikke smelter over eller under hundens poter!

Smarte, genanvendelige og vandfaste

Udover at PawZ beskyttelsessko beskytter din hund mod at indtage det, som eventuelt kan sætte sig under dens poter, har produktet i sig selv også nogle helt fantastiske fordele. Når du benytter dig af PawZ beskyttelsessko, slipper du også for beskidte potemærker overalt i huset, når turen er slut. Når du køber PawZ, vil du blive glædeligt overrasket over, at du ikke kun får 4 enkelte beskyttelsessko med i pakken. Gary Friedland, stifteren af PawZ, havde nemlig de store problemer med sin egen hund, at den tabte sine første sko hele tiden, da den skulle lære at bruge skoene. Han ville derfor gøre det let og tilgængeligt for hundeejere hele tiden at have flere par ved hånden. Når du køber en pakke med PawZ beskyttelsessko, modtager du derfor hele 12 beskyttelsessko. Når skoene er brugt op, kan de bare smides ud, da materialet er lavet af 100% genanvendeligt gummi. Skoene er lavet i 7 forskellige størrelser, så alle typer hunde kan gå med dem. PawZ har tænkt på alt med disse sko. Beskyttelsesskoene fra PawZ har desuden en ru sål, så hundene ikke glider i eksempelvis vådt føre men derimod kan stå fast og have føling med jorden. Dine hunde vil sikkert bevæge sig lidt sjovt første gang, de har dem på, men da skoene ellers er udført i et meget let materiale, vender de sig hurtigt til det og vil helt sikkert nyde den følelse af sikkerhed, som de får ved hvert et skridt, de tager.

Hold din hund aktiveret

Som hundeejer er det vigtigt at huske på, at din hund dagligt skal kunne få lov til at komme ud og få frisk luft. Den skal have sin daglige motion. Hvordan du sikrer, at den får det varierer alt efter, hvilken hunderace du har. Det kan eksempelvis være, at din hund bare skal have 2-3 gåture om dagen, hvor den kan få lidt frisk luft og træde af på naturens vegne. Andre hunderacer skal løbe, lege og måske endda spore for at føle sig godt trætte i kroppen og for at vedligeholde deres muskelmasse. Det er derfor altid vigtigt, før du anskaffer dig en hund, at du er opmærksom på, hvor stort et aktivitetsbehov den har. Ønsker du dig en Greyhound, er en lejlighed, hvor den skal tilbringe flere timer om dagen alene, nok ikke det mest optimale. Denne hunderace skal nemlig ud og løbe og være meget aktiv i løbet af dagen. Det mest optimale i dette tilfælde vil derfor være en hundegård. Er du den heldige ejer af en mops, kan du roligt lade denne være inden for det meste af dagen og motionere den væsentligt mindre.

Mange hunde elsker at lege, men de elsker også at udvikle sig. Derfor er agility en sjov og lærerig aktivitet, som er velegnet til alle typer hunde. Her hos Lavprisdyrehandel.dk har du mulighed for at finde lige det, du skal bruge til at træne din hund i agility.

Lavprisdyrehandel.dk - vi gør det nemt og billigt at shoppe til dit kæledyr

Når du handler hos os, er du sikret høj kvalitet og et hav af spændende produkter. Vi køber altid stort ind, så vores lager fyldes op med nogle af de bedste varer og produkter, du kunne ønske dig. Vi køber stort ind af mærker såsom eksempelvis Royal Canin, PawZ, Trixie, KW, B&B og mange flere. Du kan hos os finde alt lige fra shampooer til foder, legetøj og senge. Samtidig med alt dette er vi en af de billigste webshops, der er, når det kommer til dyreartikler. Du kan spare op til 50% på dine indkøb! Vi tilbyder hurtig levering – endda direkte til din dør. Så klik endelig ind på vores side og gør et super godt køb.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk