Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er Party Pets? – Petcare har styr på dyreartiklerne

Party Pets forhandles af Petcare, som grundlagde en afdeling i Danmark tilbage i 1989. Petcare er en grossist-virksomhed, der forhandler dyreartikler til hunde og katte med fokus på kæledyrenes velvære. Petcare har både kontor i Sverige og Danmark.

Party Pets sætter gang i festen

Party Pets er et produktmærke specielt udviklet med henblik på at sætte gang i hverdagen og appellere til leg og sjov. Party Pets er kendt for at bruge et spændende udvalg af materialer og former i udarbejdelsen af deres produkter.

Du kan tage Party Pets med dig overalt! Uanset om du er på tur, derhjemme på sofaen eller er et smut forbi dyrlægen. Party Pets har noget til enhver situation. Party Pets henvender sig både til katte og hunde, og du kan få et kæmpe udvalg af produkter tilsåvel hvile som mange timers leg.

Party Pets til hunde

Party Pets er kendt for at lave dynamiske, holdbare og behagelige produkter som hundene elsker at have i hjemmet. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du altid finde en bred vifte af Party Pets produkter til hunde bl.a. legetøj, bolde, tæpper og hundesenge. Party Pets har eksempelvis legetøj, som er særdeles velegnet til at kaste med og trække i.

Alle Party Pets’ produkter er skabt med fokus på din hunds velvære. Med produkterne fra Party Pets kan du skabe balance i din hunds hverdag. Party Pets har produkter, der aktiverer din hund, så den ikke keder sig samtidig med, at de har produkter, der gør det lettere for din hund at slappe af og finde ro. Din hund vil elske sit nye hundelegetøj fra Party Pets!

Party Pets til katte

Party Pets’ produkter til katte er udviklet med henblik på at aktivere katten på bedste vis. Ved at købe Party Pets produkter til din kat sikrer du også, at dine møbler, gardiner og planter ikke bliver ødelagt. Party Pets har nemlig udviklet en række forskellige kradsetræer og sisaltønder, som fås med og uden huler. Sisaltønderne med kattehuler giver din kat et sted at hvæsse klør, så den ikke gør det på væggen i stuen eller i sofaen. Hulerne giver din kat et roligt sted, som den kan trække sig tilbage til, hvis den får for meget af larmen og uroen i hjemmet i en travl hverdag. Du kan finde lige det, din kat elsker hos Lavprisdyrehandel.dk, som vil give den timevis af sjov med klatring og kradsning – naturligvis med sikkerheden i top.

Party Pets’ katteprodukter omfatter eksempelvis et helt enkelt kradsetræ, som let kan introduceres i ethvert hjem. Dette er specielt velegnet til de mindre hjem, og som ikke har alverdens plads til et kæmpe kradsetræ midt i stuen. Party Pet Diablo kradsetræet er lidt større, men har både hule, sisal kradsestamme og en liggeplatform på toppen. Dette kradsetræ kan også let inkorporeres i det mindre hjem, men samtidig give din kat lige det, den behøver.

Party Pets’ designudtryk og farvevalg er ganske neutralt, så alle produkter nemt kan indsættes i ethvert rum uden, at du går på kompromis med din boligindretning. Du går aldrig galt i byen med et af Party Pets’ katteprodukter.

Det er vigtigt med aktivering og leg

Forskellige racer af hunde og katte kræver også forskellige typer aktivering. Aktivering er dog generelt vigtigt – også i det mindste omfang. Det er derfor vigtigt, før du anskaffer dig dit kæledyr, at du ved, hvor meget du selv skal engagere dig i dets stimulering. Motion og luftning er essentielt, men vores kæledyr skal også aktiveres mentalt. Det er derfor vigtigt, at du afsætter tid til dit kæledyr, men vi mener bestemt ikke her hos Lavprisdyrehandel.dk, at dette skal koste en formue.

Hvis du ikke aktiverer din hund eller kat ud over den daglige gåtur eller en enkelt drillepind, vil dyret normalt blive stresset og finde dens egen type aktivering. Her ender det normalt med, at kæledyret laver ballade og vil bide og rive i det, den kan finde, hvilket kunne være dine møbler.

Det er vigtigt at finde det rigtige type legetøj til dit kæledyr, og Party Pets giver dig muligheden for at finde det helt rigtige igennem en bred vifte af produkter. Det er helt sikkert, at du vil kunne finde noget, som passer helt perfekt.

Tip: Hunde skal udover at blive leget med af dig også have legetøj, de kan trække sig tilbage med og være alene med men samtidig få opfyldt deres krav om mental udfordring og interesse. Hos Party Pets kan du skaffe din hund netop dette.

Materialevalget skaber tryghed

Party Pets har valgt at udvikle deres produkter i et blødt plysmateriale, som skaber en fornemmelse af hygge, sikkerhed og tryghed. Man kan tydeligt se ved hundenes brug af hundesengene, hvor rart de befinder sig, og at hyggen spreder sig i stuen. De nyder livet, strækker sig, ligger på ryggen – og ikke mindst sover trygt. Hundesengene er et optimalt produkt til wellness til din hund. Party Pets’ valg af materiale til deres legetøj gør også, at din hunds tænder og tandkød kan holde til at trække, bide og gnave i det. Party Pets produktudvalg er oplagt at tage med på tur eller til dyrlægen som dit kæledyrs sikkerhedsnet. Ligesom med børn der har sutteklude med hos lægen, kan hundes yndlingslegetøj give dem følelsen af en større tryghed i uvante situationer. Hvis dit kæledyr har en uheldig tendens til at komme til at tisse lidt indenfor, har Party Pets udviklet en smart Vetbed, som kan ligge i kurven som et ekstra underlag, hvis uheldet skulle være ude. Party Pets Vetbeds kan også anvendes som en ekstra madras for ekstra komfort til din hund eller kat.

Køb ind til dit kæledyr hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk går vi 100 procent op i, at alle kunder skal have råd til at have kæledyr. Derfor skruer vi priserne ned, og du kan spare helt op til 50 procent på de mest populære mærker og varer. Kom endelig og gør et godt kup hos os. Vi glæder os til at handle med dig!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk