Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

På udkig efter en Oster hundetrimmer? Så kig her!

Nyklippede hunde ser jo knivskarpe ud, men det at klippe sin hund er også en vigtig del af god hygiejne. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et udvalg af de meget populære hundetrimmere fra Oster. Oster hundetrimmere er kendetegnet ved høj kvalitet og bliver brugt blandt såvel private som professionelle hundeklippere. Med en hundetrimmer fra Oster går hundeklipningen som en leg. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi eksempelvis den populære Oster Artisan Platinum, som er en kraftfuld, ledningsfri hundetrimmer på 14 watt med soft-touch greb, der aflaster hånd og håndled. Herudover har vi også den professionelle hundetrimmer kaldet Oster Golden A5. Denne hundetrimmer er med sine 45 watt en kraftig lille maskine, der trods alt er meget støjsvag og næsten vibrationsfri. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi også hundetrimmeren Oster A6 Comfort, som har tre klippehastigheder. Endelig har vi også et såkaldt Oster Home Grooming Kit, som indeholder alt hvad du skal bruge til en succesfuld klipning. Der medfølger eksempelvis trimmer, skær og afstandskamme.

Forbered dig grundigt inden du klipper din hund

Inden du går i gang med din nye Oster hundetrimmer, så er der lige et par ting, som du skal være opmærksom på. For det første skal du bevare rosen under klipningen og være så afslappet som muligt. Jo mere komfortabel du er, når du klipper, jo mere afslappet vil dit kæledyr også være ved situationen. Det er derfor en rigtig god idé at forberede dig grundigt på, hvad der skal ske, inden du går i gang. Når du skal klippe din hund, er det for det første vigtigt, at du sørger for, at din hunds pels er ren, tør og gennembørstet. Jo færre filtre og jo mindre skidt der er i din hunds pels, jo nemmere er det er køre hundetrimmeren igennem pelsen. Derudover er det også langt mere behageligt for hunden at blive klippet på den her måde. Husk også at tjekke din hund for eventuelle sår og rifter, inden du klipper den. Hvis din hund har sår eller rifter, bør du ikke klippe den, før de er helet. Når du skal klippe hunden, er det en rigtig god idé at glatte din hunds hud og pels ud, for på den måde at undgå at klippe i diverse hudfolder. Det tager tid at klippe sin hund. Husk derfor også at afsætte rigeligt med tid første gang, du skal klippe den. Det kræver også en hel del øvelse at klippe sin hund rigtigt. Husk at rose din hund undervejs, når den sidder stille og og opfører sig pænt. Hvis du eller hunden bliver utålmodig eller stresset, så stop op og tag en pause.

Når du skal klippe din hund


Når du har besluttet dig for, at nu er det nu, så skal du tage hundetrimmeren i den hånd, som du oftest klipper papir med. Dette vil gøre arbejdet nemmest for dig. Så skal du nænsomt lade hundetrimmeren gøre arbejdet med at klippe din hunds pels, hvilket betyder, at du skal følge hundetrimmerens bevægelser – det vil sige, at du aldrig må begynde at presse hundetrimmeren fremover. Derudover skal du naturligvis være opmærksom på altid at klippe med hårene. Når du klipper hundens hoved og hals, er der nogle helt essentielle ting, som du bør have dig in mente. For det første skal du sørge for at holde hundens mund lukket, så du ikke risikerer at klippe hunden i tungen. Ved halsen skal du være særligt opmærksom på hudfolder og sørge for at holde huden udstrakt, når du klipper. Husk også altid at klippe nedad langs hudfolderne. Når du skal klippe din hunds poter, så skal du tage fat i poten og klippe fra enden af neglen. Hvis du skulle være så uheldig at komme til at klippe din hund i poten, så skynd dig at lægge pres på og brug eventuelt sårspray.

Det kan være en fordel at klippe din hund udenfor, da du på den måde slipper for en masse hår indenfor. Hvis du har et trimme- eller udstillingsbord, så kan dette være et ideelt sted at placere hunden under klippingen. Klipper du din hund om vinteren så vær opmærksom på, at din hund kan miste en del varme, hvorfor det kan være en rigtig god idé at investere i en hundejakke.


Pleje af din hunds negle


Udover hundetrimmere fra Oster så finder du hos os også den såkaldte Oster neglefil, som gør det en hel del nemmere at pleje din hunds negle. Ved at pleje din hunds negle undgår du ligeledes kradsemærker på dine møbler eller dig selv. Oster neglefil er ledningsfri og har to hastigheder. Den er støjsvag og leveres med slibesten med forskellige kornstørrelser. Når du bruger neglefilen, så vær opmærksom på, at du ikke bruger filen på det samme sted for længe. Dette kan nemlig give en brændende fornemmelse på din hunds negl. Hvis din hund undervejs trække poten til sig, skal du derfor stoppe op og tjekke om neglen er varm. Hold derpå en pause til din hund atter er faldet til ro.

Skarpe priser på Oster hundetrimmere og neglefil

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid fordelagtige priser – også på mærkevarer såsom Oster. Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Kort og godt. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på de vejledende udslagspriser, som du finder hos vores konkurrenter. Finder du mod forventning en af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, så kontakt os endelig: Vi har prismatch! Og vi vil gerne have dig som en af vores mange faste kunder.

Bestil hos Lavprisdyrehandel.dk i dag og få leveret dine varer direkte hjem til din dør

Når du bestiller hos os, leverer vi dine varer inden for få hverdage – enten til din dør eller i en af vores mange pakkeshops. Så bliver det da ikke nemmere at købe ind til dine kæledyr.

 

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk