Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag Nutra-Nuggets

Det populære fodermærke Nutra-Nuggets produceres i USA af firmaet: Diamond Pet Foods. Dette er et firma med mange års erfaring inden for udvikling og produktion af hundefoder og kattemad. Faktisk har Diamond Pet Foods været en væsentlig aktør på markedet siden starten af 1970’erne. Diamond Pet Foods klarer sig rigtig godt, og faktisk har virksomheden ekspanderet kraftigt i løbet af de seneste år, hvor de blandt andet har opført to nye fabrikker og en markedsafdeling. Diamond Pet Foods har en helt speciel produktionsteknik og enorm stor viden om dyrefoder. Det er derfor heller ikke underligt, at de blev de første, der lancerede produkter med konserveret kyllingefedt og -mel, der integrerede omega-3 og omega-6 fedtsyre teknologi i al hundefoder, der anvendte mel af skaldyr og fjerkræbrusk i en hel produktserie og valgte at anvende frisk kød i en hel produktserie.

Smagfuldt Nutra-Nuggets hundefoder og kattemad

Når du køber Nutra-Nuggets hundefoder eller kattemad, er du sikker på, at du får premium næring til dine kæledyr uden at skulle betale premiumpris. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid skarpe priser på Nutra-Nuggets hunde- og kattefoder. Nutra-Nuggets hundefoder og kattemad er velsmagende foder, som er lavet af ingredienser af meget høj kvalitet, letfordøjelige proteiner og essentielle vitaminer og mineraler. Det betyder også, at foderet er velegnet til kæledyr med følsomme maver. De gode råvarer gør imidlertid også, at hunden eller katten har lettere ved at optage foderet og omsætte det til energi. Dette vil du hurtigt kunne se på din kats eller hunds afføring, da der vil komme væsentlig mindre mængder. I Nutra-Nuggets hundefoder og kattemad er der ikke tilsat hverken hvede, soja eller nogle former for kunstige smagsstoffer eller farvestoffer. Nutra-Nuggets kombinerer kylling eller lam af prima kvalitet med letfordøjelige æg for at sikre optimal proteinholdig ernæring. Kyllingefedt, der er præserveret på naturlig måde med blandede tokoferoler (dvs. en form for E-vitamin), er en letfordøjelig energikilde, som tilmed sikrer optimale niveauer af omega-6 fedtsyrer. Derudover indeholder hver opskrift endvidere roemos, som er en førsteklasses fiberkilde, der hjælper med at bevare et sundt mave- og tarmsystem.

Der findes et Nutra-Nuggets produkt til enhver hund og kat, uanset livsfase og ernæringsmæssige behov. Når du skal vælge hundefoder eller kattemad, er der nogle faktorer, som er værd at tage med i dine overvejelser, nemlig: Hvilke råvarer er der anvendt? Hvordan er foderets optagelighed? Hvordan smager foderet? Og naturligvis: Hvad koster det? Som tommelfingerregel er det altid en god idé at se på indholdsfortegnelsen efter, hvad der er listet, som det første. Den primære proteinkilde i hundefoder og kattemad bør altid være kød. Hunde og katte er som bekendt kødædere og det er vigtigt, at de gennem deres hundefoder og kattemad får den mængde kød, som de behøver for at forblive sunde. Kød er hundes og kattes primære ernæringskilde til såvel proteiner som fedt. Kød er desuden med til at opbygge og vedligeholde dit kæledyrs muskler, gøre dit kæledyr mere smidigt samt fremme glansfuld pels og sund hud. Endelig kan korrekt fodring af dit kæledyr også være med til at mindske fældning. Det er således ikke helt ligegyldigt, hvad du putter i hundens eller kattens madskål. 

Bredt udvalg af Nutra-Nuggets kattemad

Nutra-Nuggets kattemad er noget for sig, og der findes indtil flere varianter kattemad fra Nutra-Nuggets, så du kan finde det helt rigtige til din kat. Eksempelvis findes der det populære kattemad kaldet: Nutra-Nuggets Maintenance. Denne kattemad er et fuldfoder, som er udviklet specielt til katte, der har et lavt eller normalt aktivitetsniveau. Nutra-Nuggets Maintenance er kendetegnet ved, at det indeholder nøjagtigt det niveau Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som katten skal bruge for at holde sig sund, bevare en sund hud og blank pels og et stærkt immunforsvar. Kattemaden indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

Et andet populært foder til katte er: Nutra-Nuggets Professional. Denne kattemad er et fuldfoder, som er udviklet specielt til voksne katte med et højt aktivitetsniveau. Nutra-Nuggets Professional kattemad er kendetegnet ved, at det har et særdeles højt indhold af proteiner og fedt. Dette gør, at kattemaden er ekstra godt at give til katte, som enten er drægtige eller diegivende. Grundet det høje indhold af proteiner og fedt,er kattemaden også velegnet til udekatte. Nutra-Nuggets Professional kattemad er rigt på omega-3 og -6 fedtsyrer og indeholder desuden A-, D- og E-vitaminer. Ligesom det øvrige kattemad fra Nutra-Nuggets, er Nutra-Nuggets Professional også fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler.

Nutra-Nuggets hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder

Køb Nutra-Nuggets hundefoder hos Lavprisdyrehandel, uanset om du er den heldige ejer af en lille hvalp, voksenhund eller seniorhund. Vi har det hele.

Der findes indtil flere varianter af Nutra-Nuggets hundefoder til hvalpe. Eksempelvis har vi hos Lavprisdyrehandel det populære hvalpefoder: Nutra Nuggets Puppy, som er udviklet med henblik på at opfylde de ernæringsmæssige behov hos små og mellemstore hunde. Hvalpefoderet kan gives fra hunden er 8 uger og op til et år gammel. Nutra-Nuggets Puppy indeholder alt det, som din hvalp behøver for at få den bedste start. Et andet populært hvalpefoder er Nutra-Nuggets Large Breed Puppy, som er udviklet specielt til hvalpe af store hunderacer. Dette hvalpefoder indeholder reducerede mængder af calcium og fedt for at fremme sunde knogler hos de store hvalperacer.

Nutra-Nuggets voksenfoder findes ligeledes i forskellige varianter. Hos Lavprisdyrehandel er de absolut bestsellere Nutra-Nuggets Performance, Nutra-Nuggets Maintenance og Nutra-Nuggets Large Breed. Nutra-Nuggets Performance er et velafbalanceret fuldfoder til voksne hunde med et normalt eller lidt højere aktivitetsniveau. Dette hundefoder er mere proteinrigt end andet foder fra Nutra-Nuggets, hvilket betyder, at din hund får al den ekstra energi, den behøver gennem en mindre mængde foder. Nutra-Nuggets Maintenance er derimod et fuldfoder, som er udviklet specielt til voksne hunde med et lavt eller normalt aktivitetsniveau. Næringsindholdet er tilpasset et niveau, så du undgår, at din hund bliver overvægtig. Nutra-Nuggets Large Breed er et fuldfoder, der er udviklet til at dække store hunderacers ernæringsbehov, dvs. hunde med en vægt over 25 kg. Dette hundefoder indeholder blandt andet skaldyr og fjerkræbrusk, som sikrer hundene sunde og stærke led samt hjælper dem med at holde vægten.

Nutra-Nuggets Light Senior hundefoder er specielt sammensat til at dække behovene hos ældre, inaktive og overvægtige hunde. Dette hundefoder har et lavt kalorieindhold, men giver alligevel hunden en god mæthedsfølelse. Nutra-Nuggets Light Senior indeholder alle de næringsstoffer, som en senior hund har brug for.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk