Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet Nobby

Nobby Pet Shop GmbH er et engrosfirma med speciale i kæledyrsartikler, som har et sortiment på mere end 6000 produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og fisk. Virksomheden blev grundlagt i 1991 af Norbert Felix, som hurtigt fik en passion for at opfinde nye kæledyrsartikler. Nobby specialiserede sig først inden for fugle- og fugleavlsprodukter men producerer i dag en bred vifte af kæledyrsartikler til mange dyr. Naturligvis med dyrenes individuelle behov for øje.

I dag kan du finde Nobbys produkter i mere end 60 forskellige lande. Dette skyldes udelukkende, at Nobby er kendt for sine designrigtige produkter af ekstrem høj kvalitet.

Velsmagende hundegodbidder fra Nobby

På godbidshylden tilbyder Nobby alt lige fra store hundegodbidder til små hundegodbidder. De små hundegodbidder er særligt velegnede til hundetræning, da de passer perfekt ned i vores godbidstasker og ikke fedter i hånden. Nobbys træningsgodbidder er desuden fedtfattige og indeholder ingen sukker. De er derfor også velegnede til de hunde, der har lidt ekstra kilo på sidebenene. Derudover finder du også et bredt udvalg af såvel bløde som semi-hårde hundegodbidder, så der med garanti også er noget, som matcher din hunds behov. Derudover har Nobby ikke holdt sig tilbage med smagsvarianterne. Du kan nemlig finde alt lige fra kylling og vildt til lam. Endelig har Nobby også nogle lækre hundegodbidder med fyld. Nobby hundegodbidder er så lækre, at hundene slår kolbøtter for at få fat i dem. Du kan være sikker på, at når du tager Nobby hundegodbidder med på lufteturen, til hundetræning eller til andre sjove oplevelser, så vil disse godbidder med garanti falde i din hunds smag. Er I hjemme, og synes du, at hunden trænger til lidt forkælelse, så kan du med fordel også give den en blød snackrulle fra Nobby. Disse anbefales varmt til de hunde, som eksempelvis er sensible omkring tand- og tandkødsområdet, da kødben i disse tilfælde kan gå ind og ødelægge mere end de gavner – selvom de smager godt!

Alt med måde – også hundegodbidder

Godbidder helt generelt er en fantastisk opfindelse til vores kæledyr. Rigtig mange godbidder går ind og forebygger plak og tandsten hos hundene. Selvom hundegodbidder har denne effekt, skal du dog også være opmærksom på, at alt for mange godbidder kan resultere i et fedmeproblem. Det er derfor vigtigt, at forkæle din hund godbidder med måde.

Flotte akvariedekorationer fra Nobby

Til akvariet har Nobby et stort udvalg af flotte, sjove og skræmmende akvariedekorationer. Med Nobbys akvariedekorationer kan du sætte stemningen lige sådan, som du ønsker, i dit akvarie. Nobbys smarte og stilrene dekorationer er utroligt smukke at se på og tilbyder fiskene flotte huler og spændende gemmesteder. Akvariedekorationerne fra Nobby kommer i mange stilarter, farveskalaer og materialer. Skal du have et naturligt akvarie med masser af planter med en hyggelig træhytte omgivet af sten midt i? Eller skal du måske have et stort skibsvrag, hvori fiskene kan svømme, lege og gemme sig? Du kan også vælge et helt og aldeles idyllisk tema ved valg af akvariedekorationer med asiatisk udseende. Med Nobby akvariedekorationer er der frit valg, og kun fantasien sætter grænser. Nogle af Nobbys akvariedekorationer kan tilmed bevæge sig og blæse bobler. Den flotte dykkerhjelm fra Nobby har eksempelvis farverige planter, som kan bevæge sig let i vandet og derved se helt naturlige ud. Kraniet kan blæse bobler og lige pludselig se helt levende ud igen! Krokodillehovedet kan åbne sit gab og se frygtindgydende ud.


Nobby har produceret deres akvariedekorationer i et let og giftfrit materiale, som tåler både saltvand og ferskvand. Du skal derfor ikke være nervøs for limrester eller, at dekorationen over tid vil gå i opløsning, da dette ikke vil ske med en akvariedekoration fra Nobby. Nobby har således sikret, at alle typer akvarister kan forskønne deres akvarier med disse flotte og stilfulde dekorationer.

Indretning af akvariet

Når du skal dekorere eller indrette dit akvarie, er der mange ting, du skal tage stilling til. Bundlaget er altid vigtigt, da du jo skal kunne sætte dine planter fast et sted - uanset om planterne er af silke eller er naturlige. Derudover er bundlaget med til at give dit akvarie et personligt udtryk. Hvilken slags bundlag du skal vælge afhænger dog også af, om du har et saltvands- eller ferskvandakvarie samt hvilken type fisk, du har. Nogle fisk kan nemlig godt lide at grave sig ned i bundlaget. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et hav af bundlag til akvarier i form af sten, sand, grus og meget mere.

Derudover anbefaler vi dig at få nogle gode store planter, hvor fiskene både kan gemme sig og lege. Det er vigtigt, at dine fisk har mulighed for netop at skjule sig i løbet af dagen, så de kan få noget ro og søvn. Derudover elsker fisk følelsen af planternes blade på kroppen, når de svømmer igennem. Til sidst men ikke mindst er Nobbys akvariedekorationer prikken over i’et, som vil skabe det helt rigtige miljø, og den helt rigtige atmosfære både inden i akvariet men også set udefra.

Shop kvalitet til billige penge hos Lavprisdyrehandel.dk

Når du besøger os her på Lavprisdyrehandel.dk, skal du ikke være et sekund i tvivl om, at du er kommet til det rigtige sted, når det handler om gode, solide dyreartikler. Vi går nemlig op i, hvad vi køber hjem med hjerte og sjæl for på den måde at sikre, at det, vi køber, vil falde i vores kunders smag. Vi går aldrig ned på kvalitet eller udvalg, hvilket sikrer, at du altid vil kunne finde det, du behøver, eller det dit kæledyr bedst kan lide. Naturligvis ti markedets skarpeste priser. Derudover har vi usædvanlig hurtig afsendelse fra vores lager. Når du bestiller hos os, kan du enten vælge at få din pakke leveret hele vejen hjem til din dør, eller du kan afhente den i en pakkeshop. Vi glæder os til at handle med dig her hos Lavprisdyrehandel.dk.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk