Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag NERF DOG hundelegetøj

Gramercy Products producerer i samarbejde med Hasbro, en førende legetøjsproducent, det verdensomspændende NERF DOG hundelegetøj! Hasbro et et verdenskendt legetøjsfirma, som er allermest kendt for at opfylde det grundlæggende behov for leg hos børn gennem et kreativt udtryk. Hasbro er blandt andet kendt for brandsene TRANSFORMERS, MONOPOLY, PLAY-DOH, MY LITTLE PONY og LITTLEST PET SHOP. Hasbro producerer alt lige fra legetøj og spil, til film og digitale spil. Hasbro bestræber sig på at glæde sine globale kunder med innovative spil og underholdningsoplevelser i forskellige former og formater, når som helst og hvor som helst. Gennem virksomhedens dybe engagement i virksomhedernes sociale ansvar, hjælper Hasbro med at opbygge en sikker og bæredygtig verden for kommende generationer og positivt påvirke millioner af børn og familier hvert år. NERF DOG er et godt eksempel på Hasbros strategi om via samarbejdet med Gramercy Products at erobre sports- og actionverdenen. Gramercy Products blev i 2013 kåret som Pet Industry Recognition Awards Winner.

Hvad er NERF DOG hundelegetøj?

NERF Dog hundelegetøj er designrigtigt legetøj, som er kendetegnet ved, at det er lavet af usædvanligt holdbare materialer og har en ekstraordinær god ydeevne. Den usædvanligt gode holdbarhed skyldes blandt andet materialer som naturgummi og tredobbelte nylonsting. Sømmene på NERF DOG hundelegetøj er tre gange stærkere end sømmene på meget andet standard hundelegetøj. NERF DOG er hundelegetøj af høj kvalitet, som sikrer din hund timevis af sjov. Det er blandt andet derfor, at NERF Dog hundelegetøj er så populært blandt hundeejere.

Selvom NERF DOG hundelegetøj er enormt slidstærkt, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at intet legetøj er uopslideligt. Som med alle andre produkter bør du derfor holde øje med din hund, når den leger med sit legetøj. Derudover er det også en rigtig god idé at sikre regelmæssigt, at legetøjet er fri for skader. Er dit legetøj beskadiget, eksempelvis hvis det er defekt eller har mistet løsdele, så bør du skifte det ud, så din hund ikke kommer til skade under legen. Køb NERF DOG hundelegetøj hos Lavprisdyrehandel.dk allerede i dag. Du vil ikke blive skuffet.

Prøv den unikke NERF DOG LED BASH BALL eller FOOTBALL

Disse bolde fra NERF DOG er kendetegnet ved et unikt og farverigt design, som blandt andet sikrer, at boldene har en høj opdrift og stor synlighed. Begge bolde kan bounce vildt rundt omkring. Inde i boldenes midte er der en LED-diode, som lyser, når din hund leger med boldene. Dette vil blandt andet være med til at motivere din hund til leg. Med disse bolde behøver du ikke gå hjem, når solen går ned – lyset fra LED-dioden kan nemlig ses på en afstand op til 300 fod. NERF DOG LED BASH BALL og LED BASH FOOTBALL er såvel sikre som holdbare, idet boldene er lavet af slidstærk naturgummi.

Er du på udkig efter nyt plyslegetøj? Så prøv NERF DOG TRACKSHOT ARROW

TRACKSHOT ARROW fra NERF DOG er et super holdbart plyslegetøj, som er velegnet til de hunde, som er glade for at bide og flå i deres legetøj. Dette skyldes blandt andet, at NERF DOG TRACKSHOT ARROW er beklædt med robust nylon og gummicoating, hvilket gør legetøjet op til 3 gange stærkere end almindeligt standard plyslegetøj. NERF DOG TRACKSHOT ARROW er desuden velegnet til hunde, som elsker at lege apport. Ved hjælp af en elastik, som kan trækkes ud, kan legetøjet komme vidt omkring. Faktisk kan det flyve op til 75 fod. Med NERF DOG TRACKSHOT ARROW får du rig mulighed for at få motioneret din hund.

Hvorfor skal du lege med din hund?

Der er en række gode årsager til, hvorfor du skal lege med din hund på daglig basis. Eksempelvis er leg med til at motionere og stimulere din hund. Derudover er leg også med til at fremme et godt forhold mellem hund og ejer. Leg bliver særligt vigtigt, hvis du har en hund, som er meget overladt til sig selv i løbet af en dag. Hunde er fra naturens side af flokdyr og kan derfor reagere med såvel sorg som destruktiv adfærd på eventuel adskillelse. Nogle hunde klarer naturligvis denne adskillelse bedre end andre. Har du en hund, som reagerer voldsomt på adskillelsen, er det blot endnu mere vigtigt, at du giver din hund rigeligt med opmærksomhed, når du er sammen med den, for at kompensere for dit fravær. Hvis du ved, at din hund reagerer dårligt på at være alene hjemme, så er det også en rigtig god idé at gå en tur og lege med den, inden du tager afsted, så den på den måde får brugt noget af al sin energi.

Hvad kan du lege med din hund?

Det er egentlig ikke, fordi der skal så meget til for at give din hund en sjov og god oplevelse. Eksempelvis vil din hund have stor glæde af at jagte en tennisbold eller et pivedyr. Hvis din hund er boldglad, skal du dog være opmærksom på, at du ikke køber en for lille bold til din hund. Bolden skal være tilpas lille til at din hund kan samle den op med munden, men den må ikke være så lille, at din hund risikerer at sluge den. Du kan også finde på lege til din hund, hvor den skal løse et givent problem. Det kan eksempelvis være en leg, hvor du gemmer en godbid under en kasse, så din hund skal finde ud af, hvordan den kommer ind til godbidden. Du kan med fordel også gemme godbidder forskellige steder i huset og lade din hund søge dem frem. Du kan med fordel også tage ud i en hundeskov, hvor din hund frit kan løbe rundt og mødes med andre mennesker og hunde. Leg med din hund og få en glad og ikke mindst kærlig hund.

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk