Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvem er NEKTON?

Firmaet Guenter Enderle / NEKTON-Produkte er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1967.
De startede småt med en lille dyrehandel, hvor de især havde fokus på fugleopdræt. I 1969 var virksomheden godt kørende, da de leverede fugle, mindre krybdyr og amfibier til zoologiske haver i hele Europa. De begyndte dermed at specialisere sig inden for flere atypiske felter for kæledyr og kæledyrsartikler.

På dette tidspunkt var dyrs kostvaner og kosttilskud til dyr stadig meget ukendte begreber, og derfor begyndte Guenter Enderle, indehaveren af firmaet, at eksperimentere med sine egne unikke kombinationer af vitaminer, mineraler og proteiner. Dette gjorde han ved hjælp af sin egen viden men også i samarbejde med biologer rund tom i verden.

NEKTON-S og NEKTON-R for fugle var de første produkter på markedet under det registrerede varemærke NEKTON stærkt efterfulgt af kosttilskud til krybdyr, hunde og katte.

I dag kan du finde hele 23 kosttilskud fra Guenter Enderle / NEKTON-Produkte. Derudover findes der også desinfektionsmiddel fra NEKTON. Alle produkter fra Guenter Enderle / NEKTON-Produkte er i professionelle rammer blevet testet på Guenter Enderles egne kæledyr. NEKTON’s produkter eksporteres i dag til lande verden over. Guenter Enderle / NEKTON har siden 1978 været en registreret statskontrolleret producent.

Kvalitetsprodukter til reptiler

Her hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et mindre men velassorteret sortiment af kvalitetsprodukter til reptiler fra NEKTON. Vores udvalg af NEKTON omfatter primært diverse kosttilskud, som sørger for, at dit reptil får de nødvendige vitaminer og mineraler, som det behøver. NEKTON’s kosttilskud er videnskabeligt testet.

Hos os finder du eksempelvis: NEKTON-MSA mineraler og NEKTON-REP vitaminer. Begge typer kommer i forskellige glasstørrelser, hvilket er ønskværdigt, hvis du er den heldige ejer af indtil flere reptiler. Du kan finde produkterne i 35, 75, 80 og 180 gram. Inde i bøtterne er der en lille måleske, så du kan give dine reptiler den rette dosering.

NEKTON-MSA mineraler er en mineralblanding, der er suppleret med D3-vitaminer og aminosyrer. NEKTON-MSA styrker dit reptils fordøjelse og dens knogler og egner sig derfor rigtig godt til yngre reptiler, da de konstant vokser. Derudover kompenserer den for skader forårsaget af calciummangel. Kort fortalt beskytter NEKTON-MSA dit reptil mod dårlig optagelse af dets foder og styrker derved dets immunforsvar.

NEKTON-REP indeholder hele 12 vitaminer, 6 sporstoffer og 2 aminosyrer samt calcium. NEKTON-REP går ind og hjælper på huddannelsen og slimhindernes funktionalitet samt reptilets fordøjelse og sikrer således dit reptil en optimal vækst. Hvis dit reptil ikke har nok vitaminer i kroppen, vil dets aktivitetsniveau også sænkes, og det vil derfor ikke bevæge sig, som det plejer. Dette er et faretegn, som bør tages alvorligt. Har du mistanke om, at dit reptil ikke får vitaminer nok, kan du med fordel bruge NEKTON-REP til at hjælpe dit kæledyr med at genfinde den optimale balance. Med NEKTON-REP vil dit dyr vil få sin energi tilbage og virke friskere. NEKTON-REP har en positiv virkning på musklerne, kirtlerne og nervesystemet.

Hvorfor skal reptiler have kosttilskud?

Når man anskaffer sig et så eksotisk dyr som et reptil, skal man også huske på, at dets spisevaner er mindst lige så eksotiske som selve dyret.

Mange dødsfald finder sted blandt krybdyr og reptiler i fangenskab, fordi de simpelthen ikke får de næringsstoffer, de skal have og jo umuligt kan finde dem selv. Det er derfor meget vigtigt, at man fra start af er opmærksom på, hvad kæledyret får at spise, sikrer sig at det får en varieret kost og sørger for at suppleret op med diverse vitaminer og mineraler.

Vitaminerne og mineralerne hjælper på kæledyrets hud, syn, tarmflora, muskel- og knoglemasse, som er alfa og omega i forhold til, at dit reptil får et langt og sundt liv.

Generel pleje af dit reptil

Før du anskaffer dig et krybdyr eller et reptil, er der mange forskellige elementer, du bør tage højde for. Først og fremmest er det en god idé at finde ud af på forhånd hvor stort dit reptil ender op med at blive, så du ikke får et chok, og samtidig sikrer dig, at du eksempelvis får købt et stort nok terrarium. Når du skal købe et terrarium, skal du også være opmærksom på, at glasset skal være solidt, så varmen eller fugten kan holdes inde i terrariet. Reptiler elsker at leve varmt og fugtigt, så varmelamper og huler af enhver art, er optimale elementer, når du skal indrette dit reptils hjem.

Hvilket bundlag du skal vælge til dit reptil varierer alt efter, hvilken reptilart du anskaffer dig. Reptiler kan være trælevende, bundlevende eller rørboende. Nogle reptiler lever desuden fugtigt, mens andre reptiler lever fugtigt. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et velassorteret udvalg af alt det, du behøver for at starte din nye hobby samt vedligeholde dit terrarium.

Udover alle de praktiske ting du behøver, tilbyder vi også et stort sortiment af holdbare og ikke mindst designrigtige dekorationer til terrarier. Vores sortiment omfatter både huler, korktuneller, sten, silkeplanter og meget mere. Herudover har vi også et spændende udvalg af foderskåle og vandskåle, som vi opfordrer vores kunder til altid at holde rene mellem måltiderne. På den måde mindsker du nemlig risikoen for sygdomme.

Til sidst med ikke mindst finder du også et velassorteret udvalg af reptilteknik hos os, som vil hjælpe dig med at skabe det absolut bedste miljø i dit kæledyrs terrarium. Hos os finder du alt fra termometre til varmekabler, varmesten og varmemåtter.

Køb ind til dit reptil hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi udelukkende kæledyrsartikler af højeste kvalitet, så vi sikrer vores kunder en god oplevelse. Vi har derudover en superb kundeservice, som står til rådighed på mail. Vi bestræber os på at give svar retur indenfor 24 timer. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig – vi hjælper dig gerne. Vi glæder os til at handle med dig her hos Lavprisdyrehandel.dk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk