Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Nature Diet er lig med kvalitet

Nature Diet blev i sin tid skabt af Robin Orrow, som var en specialist inden for landbrugssektoren. Han var meget utilfreds med, at der var så stor mangel på godt kvalitetsfoder til hunde. Han tog derfor opgaven på sig. Robin valgte, at foderet skulle forberedes ved hjælp af frisklavet kød og naturlige ingredienser. Da han så resultatet af sine første forsøg, udviklede han en decideret passion for at skabe en mere balanceret og velfungerende diæt til hunde verden over.

Nature Diet er stadig den dag i dag en familiedrevet virksomhed, som står tro mod de samme ernæringsmæssige principper, som Robin havde dengang, han startede med at udvikle hundefoderet. Hovedprincipperne bag Nature Diet er, at foderet er fri for konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, kunstige ingredienser, farvestoffer, smagsstoffer, fyldstoffer og korn. Nature Diet indeholder udelukkende kød, som har samme høje standard som det kød, der tilbydes mennesker, sunde grøntsager, letfordøjelige kulhydrater og naturlige planteprodukter. Alt dette skaber et unikt kvalitetsfoder, som din hund vil elske.

Naturligt og sundt hele vejen igennem

Nature Diet har i alle årene prøvet at leve op til deres navn - Naturlig Diæt. Hos Nature Diet har de stort fokus på at producere et naturligt og ernæringsmæssigt korrekt hundefoder. Måltiderne er komplette og afbalancerede og indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for.

Nature Diet hundefoder indeholder tilberedt kød og fisk fra britiske leverandører og andre bæredygtige kilder. Hundefoderet indeholder desuden sunde grøntsager dyrket i Norfolk, hvor Nature Diets fabrik befinder sig. Nature Diet hundefoder indeholder også nærende ris, der er letfordøjeligt. Endelig indeholder Nature Diet også tang, som er en super god ingrediens, der er med til at tilføje de vigtige vitaminer og mineraler, som hunde behøver for at opretholde en sund og aktiv livsstil.

Nature Diet er velegnet til alle hunde

Nature Diet har udviklet en bred vifte af hundefoder, både vådfoder og tørfoder. Dog har deres vådfoder vist sig at være specielt populært, og derfor forhandler vi også dette hos os. De mest populære varianter er kylling og lam. De tre fodervarianter findes både til voksne hunde som til hvalpe. 

Nature Diet med kylling er den mest populære smagsvariant, som Nature Diet har produceret. Nature Diet kylling indeholder frisk kylling, sunde grøntsager og ris. Nature Diet med kylling er et afbalanceret og velsmagende vådfoder, som kan bruges til alle hunde over 6 måneder. Vådfoderets specielle sammensætning gør desuden, at Nature Diet også er velegnet til hunde, som har en sensitiv mave eller lider af allergi.

Nature Diet med lam udskiller sig ved, at det indeholder mørt britisk lam, nærende ris og sunde grøntsager. Det er et lækkert enkeltproteinmåltid, som er 100% naturligt. Igen har Nature Diet produceret et produkt, som vil give din hund alle de nødvendige næringsstoffer for, at den kan leve et sundt og balanceret liv. Ligesom Nature Diet med kylling så er dette vådfoder med lam også velegnet til hunde med mave- og fordøjelsesproblemer.

Nature Diet Puppy-Junior er fremstillet af omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser af høj kvalitet. Det er vigtigt, at vores små hvalpe får den bedste start på livet. Med dette vådfoder fra Nature Diet kan de få netop det. Dette vådfoder er ideelt at fodre med de første 6 måneder af en hvalps liv, men det er også særdeles velegnet til diegivende tæver. Dette skyldes blandt andet, at vådfoderet har et højt energiindhold. Nature Diet Puppy-Junior indeholder britisk kylling og lam, næringsrige grøntsager og letfordøjelige ris. Nature Diet Puppy-Junior indeholder også tørrede æg, som hjælper med at gøre dette vådfoder til et proteinrigt måltid for din hvalp.

Nature Diet vådfoder til sensitive hunde

Nature Diet har i lang tid fokuseret på at skabe naturlige produkter, som også egner sig til hunde med sensitive maver eller allergi. Langt flere hunde end man lige umiddelbart tror har allergi og kan reagere voldsomt på nogle af de ingredienser, der typisk bruges i hundefoder. De kan eksempelvis få en meget slem kløe, de kan få røde pletter på huden, de kan få enten løs eller hård mave, og de kan begynde at kaste op. Dette er blot eksempler på nogle af de symptomer, der kan opstå, hvis foderet ikke fungerer for din hund.

Tilbehør passende til en sund kost

Med det rigtige foder i huset skal du da også have fat i det helt rigtige tilbehør. En hundeskål er særdeles vigtig, når du skal fodre din hund, da de fleste hunde forståeligt nok ønsker at spise af noget, der er rent og uden lugtgener. Du kan finde netop den type hundeskål eller foderautomat, du ønsker her hos os. Hundeskålene egner sig til alle typer foder og kan findes i både plastik og stål. Foderautomaterne bruges bedst med tørfoder. Vi har et stort sortiment af hundeskåle og skåleunderlag i et hav af forskellige design og farver at vælge imellem.

Dokumenterede fordele ved Nature Diet

Der findes indtil flere dokumenterede fordele ved at bruge Nature Diet. Hundene, som har spist foderet har vist sig at få en sundere vægt, deres pels er blevet mere glansfuld, deres tænder er blevet renere og de har fået friskere ånde. Deres afføring er blevet mere normal, og hundene har generelt set fået mere energi. Der er ikke så meget mere at sige end, at Nature Diet gør et grundigt arbejde med hensyn til udviklingen af deres foder, og at det har vist sig at give pote!

Lavprisdyrehandel.dk gør en forskel for dine kæledyr

Lavprisdyrehandel.dk er skabt med udgangspunkt i, at alle skal kunne købe produkter af høj kvalitet uden at gå fallit. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi alle de store mærker men til faste lave priser. Hos os kan alle være med! Klik ind på vores hjemmeside og find netop det, du søger til dine dejlige kæledyr.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk