Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

MPS2 - italienske dyreartikler

MPS2 er et italiensk mærke, som siden januar 2010 har haft stort fokus på den tekniske, produktionsmæssige og kommercielle udvikling af deres kæledyrslinje. MPS2 er kendt for at udvikle produkter af høj kvalitet, som tilmed er lette og overskuelige i brug. Deres store fokus på design og form gør MPS2 unik.

Holdbart plast der altid er til at stole på

MPS2 er et mærke, som producerer transportbure, kattetoiletter og øvrigt tilbehør til hunde og katte. De gør meget ud af at skabe produkter, som er så lette at håndtere, rengøre og bruge som muligt. Dette er både til gavn for dyrene men specielt også for ejerne. MPS2’s produkter er produceret af et solidt og holdbart plastmateriale, som er ugiftigt for dyrene at opholde sig i. Derudover gør materialet også, at toiletterne ikke er modtagelige for urinens stærke affaldsstoffer. De kan derfor holde til en del toiletbesøg af kattene. Desuden har kattetoiletterne fra MPS2 en glat overflade, både indvendigt og udenpå. Dette gør rengøring og vedligeholdelse af produkterne utrolig nemt. Kattetoiletterne og transportburene fra kan desuden åbnes på midten, hvilket igen gør rengøringen til en håndterbar opgave. Det stål, som er blevet brugt til gitter i transportburene, er lavet af rustfrit stål.

Kæledyr på tur med MPS2

Når man ønsker at rejse med sit dyr, er det altid vigtigt at skabe en god oplevelse og et godt afslappet miljø for sit dyr. Det kan ofte være lettere for dyrene at slappe af, når de er i et bur, da de ikke stresser over de omgivelser, der er. Ved at skaffe dig et MPS2 transportbur får du dig et holdbart bur, som er let at transportere grundet dets materiale. MPS2 producerer burene i alle størrelser, design og farver, så du altid kan finde det transportbur, som passer dig bedst. MPS2 bruger den helt rigtige kombination af design, kvalitet og praktisk brug.

Det hele startede med SIRIO-linjen, som så blev suppleret med SKUDO og PRAKTIKO. Hos os på Lavprisdyrehandel.dk kan du finde de to nyeste skud på stammen, nemlig SKUDO og PRAKTIO.

SKUDO og PRAKTIKO transportburene adskiller sig på flere måder. Begge produktlinjer er blevet skabt med det samme formål, nemlig at transportere dyrene sikkert fra post A til post B. Men deres design adskiller sig fra hinanden. Alle vil med det blotte øje kunne se, at SKUDO er blevet produceret med et mere neutralt og professionelt look end PRAKTIKO. Derudover har SKUDO transportburene sidekroge, som lukker to og to på hver side. Dette giver en optimal sikkerhed. Samtidig er SKUDO også produceret efter de påkrævede mål, materialer og sikkerhedskrav, der er, når man skal ud og flyve. Derved giver SKUDO dig flere anvendelsesmuligheder.
PRAKTIKO er kendetegnet ved et lidt sjovere og mere farverigt design end SKUDO. Designet adskiller sig ligeledes ved, at transportburene har rundere kanter og anderledes luft- og kighuller. I stedet for sidekrogende som SKUDO transportburene har, så har PRAKTIKO såkaldte glidekroge foran, som gør låsningen af burene optimal.

Så skal du ud at rejse med dit kæledyr, så finder du med garanti et brugbart og ikke mindst sikkert transportbur fra MPS2. MPS2 har gennem deres forskellige produktlinjer kunnet afprøve og finde det helt rigtige design til at give dit kæledyr den mest behagelige rejse. Derved har de skabt solide transportbure af allerhøjeste kvalitet med luft- og kighuller til dyrene, så de ikke lider nogen nød på rejsen.

Øvelse gør mester

Det er altid vigtigt at skabe trygge rammer for ens dyr, og derfor skal de også lære at forstå, at disse transportbure ikke er farlige - tværtimod. Men mange kæledyr ønsker ikke frivilligt at gå ind i transportburene. Dette kan man imidlertid træne dem til ved hjælp af positive belønninger. Både hunde og katte har vist sig at tage rigtig godt imod klikkertræning, og med nogle lækre godbidder kan du overbevise dit kæledyr om, at det er sikkert og trygt at gå ind i transportburet. Husk altid at træne sådanne ting i god tid, før du skal afsted. Al træning skal foregå i trygge og rolige rammer, så du ikke stresser dyret unødvendigt.

Hvorfor skal jeg bruge et kattetoilet med hus?

Til alle vores kattevenner og deres ejere præsenterer MPS2 en bred vifte af kattebakker med og uden filtre. MPS2 kattetoiletter findes i et væld af former og farver. Med MPS2 kattetoiletter får du et trendy og smart udtryk i dit hjem samtidig med, at du får et produkt af høj kvalitet, som selv dine katte vil takke dig for.

Kattetoiletter er praktiske at bruge, da de tilbyder kattene et sikkert sted at gå på toilet. Derudover sikrer det dig som ejer en lettere rengøring efter diverse toiletbesøg. MPS2 har produceret et smart kattetoilet med hus. Grundet huset og plastik lågen spredes lugten ikke i dit hjem. Det er særdeles godt, hvis man ikke er vild med at bruge parfumeret kattegrus for at skjule lugten. Kattetoiletterne fra MPS2, der kaldes NOVA, kommer med kulfiltre som hjælper med at opsamle den dårlige aroma og filtrere ubehagelige lugte fra.

Kattene får et trygt og fredeligt sted at ty til, når de skal på toilet, og du får som katteejer et mere rent og lugtfrit miljø i hjemmet. Når nu du køber et så godt kattetoilet som et MPS2 kattetoilet, anbefaler vi også, at du bruger noget af vores kvalitets kattegrus.

Køb MPS2 hos Lavprisdyrehandel.dk til skarpe priser

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et stort sortiment af mange forskellige varer og mærker, herunder også MPS2. Du vil altid kunne finde produkter af høj kvalitet hos os – uden at skulle betale en bondegård for dem. Da vi altid køber stort ind, kan vi tilbyde vores produkter til en fast lav pris. Du kan hos os spare helt op til 50 % på dine yndlingsvarer! Derudover har vi hurtig levering. Du vælger selv, om du vil have din pakke leveret direkte hjem til døren eller til en pakkeshop – det er helt op til dig. Vi ser frem til at handle med dig her hos Lavprisdyrehandel.dk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk