Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Moser er lig med pelsplejeprodukter af tysk kvalitet

Moser er en af de førende brands inden for klippemaskiner og tilbehør til pleje af dit kæledyrs pels. Med en Moser hundetrimmer kan du være sikker på, at du har erhvervet dig et produkt af højeste kvalitet. Moser har produceret hundetrimmere i mere end 65 år og er en af de førende producenter på markedet inden for pelspleje. Med en hundetrimmer fra Moser kan du selv klippe din hund, så den kan blive 100 procent klar til hundeudstilling. En Moser hundetrimmer er også særdeles velegnet, hvis du blot ønsker, at din hunds pels skal være lidt kortere og dermed nemmere at holde. En Moser hundetrimmer kan bruges til alle hunderacer, men de kan også bruges til trimning af din kat.

Køb Moser hundetrimmere hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe flere forskellige hundetrimmere fra Moser til meget konkurrencedygtige priser. Du kan finde en Moser hundetrimmer til alle typer hundepelse. Alle vores Moser hundetrimmere har medfølgende skær, og skal du bruge et andet, kan du selv vælge det skær, der passer til lige netop din hunds pelstype. Du kan ligeledes vælge mellem flere forskellige afstandskamme, så du kan klippe hunden i forskellige længder. Moser hundetrimmere findes i flere forskellige prislejer. De mindre kraftfulde maskiner bruges til mindre klippeopgaver, mens de meget kraftfulde maskiner kan klare klipning af en større hund i et hug. Du kan ligeledes få en klippemaskine både med og uden ledning.

Moser hundetrimmer model 1400

Til de mindre klippeopgaver er Moser 1400 Animal med 2 meter ledning og en max effekt på 10 Watt en klassiker, der har været i produktion siden 1968. Klippelængden er justerbar og kan reguleres i 6 trin mellem 0,7 og 3 mm ved hjælp af det medfølgende skær. Du kan klippe mindre hunde med denne hundetrimmer, men den egner sig bedst til en let pels uden filtre og underuld. Denne hundetrimmer er let at vedligeholde og er den ideelle førstegangsklippemaskine til mindre opgaver og små hunde. Til denne hundetrimmer medfølger der 4 afstandskamme, skær, olie, pensel og saks.

Moser hundetrimmer model 1230

Moser Rex model 1230 er en professionel maskine med 3 meter ledning og max effekt på 15 Watt er en god maskine til både små, mellemstore og store hunde. Den anbefales også til klipning af katte. Den er kraftig nok til at kunne klare større klippeopgaver end Moser 1400, men den anbefales stadig hovedsageligt til hunde med en let og knudefri pels. Moser Rex er en temmelig lydsvag maskine og er derfor en god maskine til hunde, der ikke er vant til at blive klippet. Denne hundetrimmer er robust og kræver kun mindre vedligeholdelse. Det er dog vigtigt at huske at smøre skæret ved hver klipning for at sikre, at maskinen bliver ved med at fungere, som den skal. Klippelængden er justerbar og kan reguleres i 6 trin mellem 0,1 og 3 mm med det medfølgende skær. Hvis du sætter afstandskam på, kan du klippe pelsen i en længere længde. Til denne hundetrimmer medfølger der to afstandskamme, olie, pensel og skær.

Rengøring af din Moser hundetrimmer

Det er blevet gjort så nemt at rengøre Moser hundetrimmeren efter brug. Regelmæssig rengøring er med til at forlænge trimmerens levetid og nedsætter desuden risikoen for sløve klipninger. Afstandskammen kan let tages af, hvorefter du nemt kan fjerne hårrester med en rengøringsbørste. Ved køb af en Moser hundetrimmer medfølger der olie og en rengøringsbørste, så her er du sikret hele pakken! Moser hundetrimmere leveres med skær og er af rustfrit stål. Husk hyppigt at smøre skærene, så du undgår ryk og overophedning.

Ønsker du virkelig at gå i dybden med rengøringen, kan du skrue den øverste del af trimmeren og benytte dig af de rengøringsmidler, som Moser anbefaler. Føler du, at skæret er ved at blive sløvt, eller skal du have noget nyt tilbehør til din Moser trimmer, så har vi en hel række afstandskamme og skær her hos Lavprisdyrehandel.dk.

Hvorfor skal hunden trimmes/klippes?

Det er altid vigtigt at holde din hunds pels ren og pæn. Den skal naturligvis være fri for snavs og totter, men du kan også klippe et par millimeter af pelsen, hvilket gør det en del lettere at vedligeholde din hunds pels. Der er indtil flere forskellige redskaber du kan benytte dig af, når du kaster dig ud i at klippe eller trimme din hund, og alle disse redskaber kan du finde her hos os. Vi har derudover også et kæmpe udvalg af shampooer og balsammer til hundens hud og pels, som giver et lækkert finish.
Til de hunderacer, hvor pelsen kontant er i vækst, er det en god ide at finde trimmeren frem. Du skal huske at fjerne store totter, før du trimmer, da det kan hæmme trimmerens evne til at klippe. Du kan med lethed derefter klippe ansigt, poter og ører med en trimmesaks for at få det pæne resultat, som du ønsker.

Det kan eksempelvis være nødvendigt at trimme hunden før et stort hundeshow, hvor den skal stå ekstra skarpt. Det kan også være nødvendigt at trimme din hund i de perioder, hvor vejret er rigtig dårligt, og der er mudret på veje og stier. Endelig kan det også være dejligt for hunden at få luft til huden i løbet af sommerperioden, hvor solen står højt og kan være rigtig varm. Der er faktisk mange gode grunde til at trimme din hund. Klik ind på Lavprisdyrehandel.dk i dag og køb din nye hundetrimmer fra Moser.
Klipper du din hunds pels helt ned, skal du huske, at hunden også skal have en varmekilde. Du kan eventuelt give den en jakke på, som beskytter den mod kulde, vind og regn. Vi har jakker i mange forskellige typer, størrelser og farver her hos os, alle til en overkommelig pris.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk