Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Sikker stil til det moderne hjem

Hvis du er på jagt efter tilbehør til dit kæledyr i et stilsikkert look, så skal du se nærmere på produkterne fra Moderna. Kendetegnene for Modernas produkter i solidt plastik er klare farver og innovative produkter, som tager hensyn til både kæledyrets og ejerens behov. Dermed bliver Moderna skabere af produkter til det trendy kæledyr.

Hos Lavprisdyrehandel.dk fører vi et bredt udvalg af produkter fra Moderna til både hund og kat til en særdeles fornuftig pris.

Smart og funktionelt kæledyrsudstyr

Vores liv er fyldt med tempo, og vi er altid på kig efter de nyeste produkter, som passer til en aktiv livsstil. Moderna er skabt af materialer, som bidrager til kæledyrets velvære, sikkerhed og lykke. Det har stor betydning for et kæledyr, om et produkt kan bruges ud fra kæledyrets naturlige vaner. Hvis en skål har let ved at vælte eller det er vanskeligt at komme ind i en kattebakke, så vil dyret holde op med at benytte det. Samtidig vil det skabe frustrationer hos ejeren, hvis katten besørger andre steder eller foderet er smidt over hele gulvet. Alt dette har Moderna inde i alle processerne hos deres produkter fra design til produktion. Alle Modernas produkter vaskes i opvaskemaskinen. Lettere kan det ikke blive!

Sikkerhed frem for alt

Moderna har klare og simple krav til deres produkter. Råvarerne skal være af højeste kvalitet. Farverne er giftfrie og godkendte til at kunne bruges til madvarer. Moderna er også solidt, så det kan modstå kradsemærker og solens UV-stråler. De klare farver holder således i flere år. Den glatte overflade gør, at bakterier har vanskeligere ved at sætte sig fast og dermed sikres en bedre hygiejne omkring dit kæledyr. Alle Modernas produkter er giftfrie, stærke og holdbare samt nemme at genbruge. Dermed er de alt i alt en gevinst for hele samfundet.

Kattens behov for privatliv

Din kat vil gerne sidde i fred, når den skal på toilettet. Derfor er en rigtig god idé at købe en kattebakke med låg. Moderna har designet flere modeller, som ikke alene er flotte men også er praktiske for katten og dig. Lågen ind i kattebakken er solid men stadigvæk let for katten at komme ind ad. Toppen er nem at klikke af og på, så det ikke er et problem at rense kattebakken. Desuden kommer katteskovlen i matchende farver som toilettet købes i. Kattetoiletterne kommer med aktive kulfiltre, så duften fra kattebakken er reduceret. Da kattebakken er del af basisudstyret i et hjem med kat, kan du nu med fordel købe et smart kattetoilet fra Moderna.

Kattebakken som passe ind i ethvert hjem

Modernas kattebakke uden låg har et smart design i naturlige, organiske former. De er i forskellige størrelser, så de passer præcist til din kat. Der er en helt lille model, så selv den lille killing kan have fornøjelsen af at besørge i en kattebakke. Desto større din kat er, desto større skal kattetoilettet være. Den praktiske kant på kattebakken kan tages af, så rengøringen bliver nemmere. Kanten sørger samtidig for, at gruset bliver i kattetoilettet, når katten kradser løs. Hjørnetoilettet er meget populært, da det passer diskret ind i et hjørne, samt den rummelige form gør det behageligt for katten at bruge toilettet.

Flere katte betyder flere kattebakker

Hvis du har indekatte skal du overveje at have en kattebakke til hver af dine katte. En kat markerer sit territorium ved blandt andet sin urin. Derfor skal hver kat have muligheden ved at benytte hver sin kattebakke. Katten er kendt som et mageligt dyr, og det gider ikke søge længe efter en mulighed for at besørge. Derfor er den en god idé at have et kattetoilet på hver etage i dit hus. Heldigvis har Moderna produceret kattetoiletter i lækre farver og former, så det er nemt at finde noget i sortimentet, som passer til alle rum og indretninger.

Størrelsen betyder noget

Kæledyr kommer i mange størrelser. Derfor er det vigtigt, at du vælger en madskål, som passer til dit kæledyr. Modernas foderskåle findes i mange størrelser, så det er let for din hund eller kat at komme til og spise foderet. Nogle foderskåle har skridsikker bund, så de kan modstå ivrige kæledyr, som har til vane at skubbe rundt med madskålen. Alle skålene fra Moderna har et design, som gør dem nemme at løfte op fra gulvet, så de let kan fyldes op eller rengøres. På den måde sikrer du med en skål fra Moderna, at det bliver en leg at give din hund eller kat mad.

Vidste du, at katte og hunde drikker på samme måde. Hos begge dyr vendes spidsten af tungen bagud og vandet løftes ind i munden. Dog er hunden mere slubrende og sjuskede end katte. Derfor anbefaler vi altid en stor vandskål til hunden, så du ikke altid skal tørre vand op efter din hund.

Stop madspild med foderskåle fra Moderna

Alle foderskåle fra Moderna har en glat overflade, som sikrer, at der ikke sidder smulder tilbage i skålen. De er alle designet med runde former, som forhindrer hundemaden eller kattemaden i at sidde fast i hjørnerne. Så nu kan dyret nyde sin middag i ro og mag.

Der findes også flotte foderautomater fra Moderna, som passer ind i ethvert hjem. Du fylder foderautomaten op færre gange end en madskål. Foder påfyldes nemt ved, at låget på tårnet løftes af, og tørfoderet hældes i. Foderdispenseren har en bredere og skridsikker bund, som møder den udfordring mange ejere har med madskåle, som enten vælter eller ender i den anden ende af rummet på grund af, at kæledyret flytter rundt på skålen. Foderautomater har også den fordel, at der er mindre foder i madskålen, hvilket gør, at hunden spiser mindre på en gang.

Selv om designet på Modernas vandskåle gør det let at løfte dem op, så er det rart ikke at skulle gøre det flere gange om dagen. Derfor har Moderna lavet en flot vanddispenser, hvor der kan påfyldes en stor portion vand i tårnet, som flyder ud i vandskålen, når hunden drikker af den. På denne smarte måde, skal du kun sikre, at din hund har frisk vand en gang om dagen.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk